Dagshoroskop

Astrolog: Heikki Vesa

Måndagen den 25 september

Väduren (ca 20/3 - 19/4)

Får du chans till ett tillfälligt extra jobb så kan det vara bra för dig. Din arbetstakt kommer att öka väsentligt. Sund är du och orkar det mesta. Du betalar så korrekt dina räkningar, men försök att även unna dig själv en gåva - det är du värd. Men snåla i spel, för här ser stjärnorna ingen vinst.

Oxen (ca 20/4 - 20/5)

Bli inte pressad av att arbetstakten nu är hög, du verkar vara omtyckt av kollegerna så irritera dig inte på dem. Hälsan klarar du bra. Den väg som du går är glad och kärleksfull. Du väcker glada tankar i sinnen för ditt behagliga sätt. Det är en bra dag för kärleksfull uppvaktning.

Tvillingarna (ca 21/5 - 20/6)

Du har ett härligt sätt, och andra ser dig som en tillgång på din arbetsplats. Här säger stjärnorna att du får chans till en befordran. Har du chans att få ett kontrakt skrivet i dag så bör du höra till dem som får lycka. Här gäller att undvika spel, vinst tror jag inte att du lyckas få.

Kräftan (ca 21/6 - 21/7)

Du bör nog vara försiktig med vad du företar dig i ditt arbete. Det mesta verkar jobbigt nu, så försök att vila så klarar du hälsan på en frisk nivå. Ett meddelande om att du ska få förbättrad ekonomi bör vara på väg. Det måste ju vara roligt, men spel tror jag inte ger dig vinst - så var sparsam.

Lejonet (ca 22/7 - 22/8)

Undvik att irritera din omgivning i arbetet nu. Andra kan vara så stingsliga nu. Är du mer med dig själv så tror jag att du har det allra bäst. Harmoni finns hos dig och det kan tyda på att kärleken växer sig allt tryggare och rarare. Även dina vänner upplever dig som harmonisk.

Jungfrun (ca 23/8 - 22/9)

Rutiner tycks vara det allra bästa för dig nu under dagen, du är en tillgång i ditt arbete tror stjärnorna. Du kan vara som en lärka, så glad. Ekonomin verkar vara som bäst nu. Det måste vara tryggt, och kan du spara ytterligare så är du en stjärnornas vinnare, men även en spelvinst hägrar.

Vågen (ca 23/9 - 22/10)

Studier och ett nytt arbete kan ge dig framgång. Det verkar vara tryggt och bra för dig i allt som gäller jobbet. Vila ger dig spänst och styrka. Något som du önskat dig kan du få i gåva. Visst blir du glad för denna generositet. Du kan även få en vinst i spel, det gör dig dubbelt glad.

Skorpionen (ca 23/10 - 21/11)

Det är inte så vanligt att man får beröm, men du bör få höra det nu. Du är en tillgång i arbetet och kan få en framgångsrik och frisk glädjens dag. Den här dagen kommer att bli dyr... Räkningar tynger, trots att du varit medveten om dem. Någon spelvinst tror jag inte att du får, så låt bli att spela.

Skytten (ca 22/11 - 21/12)

Var mycket tålmodig i allt vad kärlek heter nu. Säg inget som kan såra andra av rent missförstånd. Var tyst och diskret så blir den rara kärleken din. Du ska ha så gott om pengar nu att man kan undra var du får dem ifrån. Vill du spela så är din vinstchans stor. Vågar du pröva lyckan i spel?

Stenbocken (ca 22/12 - 20/1)

Låt de idéer du har få fritt spelrum. Speciellt när det rör data bör du kunna finna lösningar. Du är skarpsinnig, alert och frisk. Ekonomin bör vara trygg och dina slantar kan ge fin ränta. Men spel däremot verkar inte ge mycket vinst i utdelning, så avstå från det.

Vattumannen (ca 21/1 - 18/2)

Det nya som erbjuds dig i arbetet kan vara det bästa för dig under denna dag. Du orkar med det mesta och verkar frisk och stark. Tro på dig själv. Någon vill överraska dig med en gåva, det kan tyda på att du är populär. Men det kan också vara för att du är positiv. Kärleken ska vara skön för dig.

Fiskarna (ca 19/2 - 19/3)

Vill du uppvakta någon nu så för det lycka med sig. Det kan vara så att även du får en ny uppvaktande och rar vän som önskar att få vara vid din sida. Var sparsam med dina pengar, här verkar mycket kosta mer än det är värt. En spelvinst av mindre sort tror jag att du kan få, men spela även smått.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.