Dagshoroskop

Tisdagen den 30 maj

Väduren (ca 20/3 - 19/4)

Här kan det gå precis som du önskat dig gällande arbetet. Du får som du vill i det mesta och glädjen finns där, så du bör även ha god hälsa. Nu är dina kostnader större än vad din börs orkar med, så var sparsam. Jag tror inte att du vinner i spel nu, så här gäller istället att du sparar.

Oxen (ca 20/4 - 20/5)

Försäljning verkar kunna gå bra under den här arbetsdagen, så har du med det att göra i ditt arbete så är du dagens vinnare. Även hälsan är på topp. Det kan vara en ersättning som du får som nu gör dig så extra glad. Men när det gäller spel så har du inte lyckan att välja rätt lott eller spel.

Tvillingarna (ca 21/5 - 20/6)

Nu är det tid att avsluta ett större jobb. Det kan också vara så att din prestige höjs tack vare detta. Du är den smarta och den klokaste. Något som du tidigare önskat investera i men inte kunnat får du nu chans till på nytt. Du kan även få vinstlycka om du prövar spel på fotbollstips.

Kräftan (ca 21/6 - 21/7)

Du kan komma att nå goda resultat i arbetet. Du klarar det mesta och ditt så effektiva sätt kan ge dig fina framgångar och god hälsa. Passa på att besöka en vän, det blir rart för dig och du kan få härligt fin framgång i kärlek. Stjärnorna talar om kärleksfull lycka för dig.

Lejonet (ca 22/7 - 22/8)

Var nu så rörlig som du bara förmår att vara i ditt arbete. Stillasittande i arbetet är inte bra. Till kvällen får du en glad överraskning. Nu kan det bli jobbigt för dig att få pengarna att räcka till. Var sparsam, spelar du så spela snålt. Skäm hellre bort dig med en gåva än spela.

Jungfrun (ca 23/8 - 22/9)

Du kan få en överraskande, men rar uppvaktning. Du kan även få en idé om att hjälpa någon som behöver dina kunskaper. Kärleken kan bli spännande. Har du intresse för konst och teater så ger det dig glädje. Investeringar inom detta är bra, men spel ska du snåla med om du överhuvudtaget ska spela.

Vågen (ca 23/9 - 22/10)

Nu kan det talas om förändringar i arbetet för dig. Det bör i så fall vara till din fördel. Arbetar du inom en industri så hör du till vinnarna. Tryggheten dominerar din dag vad det gäller din ekonomi. Det kan också vara möjligt för dig att få en liten vinst. Visserligen liten, men ändå vinst.

Skorpionen (ca 23/10 - 21/11)

Nu kan det bli förändringar för dig i ditt arbete. Det kan bero på en mindre orderingång, men det tyder inte på nedläggning. Ditt humör ska vara bra. När det gäller det ekonomiska får du det gott, men någon större extra inkomst kan det nog inte bli tal om nu. Att spara är bättre än att spela.

Skytten (ca 22/11 - 21/12)

Nu verkar allting gå så lätt för dig i arbetet. Här kan du också få en idé till en förbättring. Du ska vara sund och nästan spralligt busig. Du har gott om pengar och det kan vara så att du tänkt låna ut en del, men glöm inte att ett kvitto är tryggast. Vinstmöjligheten i spel är svag.

Stenbocken (ca 22/12 - 20/1)

Går du och väntar på besked om ett arbete som du önskar få, så kommer ett positivt svar på det. Din livskraft är stark, och du klarar dagen fint. Nu bör dina pengar räcka till mycket och har du sparat en slant, så hör du till dem som kommer att få fin utdelning. I spel syns dock ingen vinst.

Vattumannen (ca 21/1 - 18/2)

Nu är det ett brev som får dig så lyriskt glad, och här kan du få underrättelser av bästa sort. Inte undra på att man ser dig på så soligt humör. Har du med böcker och författarskap att göra så får du det bättre med ekonomin. Spel ger dock ingen vinst, och det trots att du har en lyckoperiod.

Fiskarna (ca 19/2 - 19/3)

Trötthet smyger sig in i ditt arbete och du känner dig idéfattig. Att förändra i ditt arbete nu är inte positivt. Ta en promenad så finner du idéerna. Gör du dåliga inköp får du skylla dig själv. Visst kan du klaga, men vad hjälper det. Se det som en lärdom. Inte heller i spel har du lycka.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.