Dagshoroskop

Astrolog: Heikki Vesa

Lördagen den 25 november

Väduren (ca 20/3 - 19/4)

Det kan bli en del försämringar och förändringar på ditt arbete. Men det gäller nog inte dig, så var glad och njut av din arbetslycka. Du har det så bra i din kärlek säger stjärnorna. Så ändra inte, även om du planerat detta. Din kärlekslycka blir bättre, bara du väntar en tid.

Oxen (ca 20/4 - 20/5)

Nu gäller det att du är vaken och pigg på ditt arbete, för just den som är smartast kommer att premieras. Visst är det väl du? Du är verkligt sund. Räkningar och höga utgifter kan nu komma. Det verkar inte så roligt. Så var försiktig med dina slantar, i spel ser det bara fattigt ut.

Tvillingarna (ca 21/5 - 20/6)

Du vill ha allt uträttat fort, allt går dig väl och din iver är positiv. Din hälsa är god, och den väcker nästan avund hos vänner och kolleger. Det rart vänliga dominerar dig och i vänners lag ska du vinna framgång. Man tycker bra om dig, så var glad över dig själv för nu kan du bli populär.

Kräftan (ca 21/6 - 21/7)

Var försiktig med allt vad du gör i kärlek, för här kan det uppstå irritation mycket lätt och alldeles i onödan. Bäst är att låta rutiner råda. Visst har du utgifter, men också en bra inkomst. Det tror i alla fall stjärnorna. Här kan det vara dags för dig att få vinst i spel på hästar.

Lejonet (ca 22/7 - 22/8)

Inga större förändringar sker nu med ditt arbete, allt ska vara stabilt och tryggt. Gör du ett läkarbesök så får du bra hjälp om du behöver. En riktigt bra dag bör du få här. Du får glada besked som gäller ekonomin. Men stjärnorna tror inte på en större spelvinst, däremot på en härligt bra dag.

Jungfrun (ca 23/8 - 22/9)

Även om ditt arbete tröttar ut dig så tror jag ändå att det är ett bra jobb. Så även om du vill ha ett nytt, tänk på att det redan invanda är bäst. Var rädd om dina slantar nu, och slösa inte på det som är onyttigt. Jag tror inte heller på en stor spelvinst nu så var även där sparsam.

Vågen (ca 23/9 - 22/10)

Var bestämd i dina åsikter när det gäller arbetet, här får du inte tveka. Du har den rätta uppfattningen, så tro på dig själv. Din hälsa verkar god. Nu verkar allt roligt och spännande nytt för dig. Din ekonomi verkar lyckosam, bra och stabil, men vinst i spel tror stjärnorna inte på.

Skorpionen (ca 23/10 - 21/11)

Sysslar du med affärer så är du dagens vinnare. Du bör ha en fin känsla för var du har din kund eller vän ekonomiskt. Andra tycker att du är trivsam. Låt dina pengar stanna kvar i börsen och låt andra bjuda dig. Vill du spela så vinner du inte mycket, så snåla. Att spela är ett minus för din börs.

Skytten (ca 22/11 - 21/12)

Studier och ett nytt arbete kan ge dig framgång. Det verkar vara tryggt och bra för dig i allt som gäller jobbet. Vila ger dig spänst och styrka. Var försiktig med alla dina inköp nu. Kan du avstå från att handla så är det bäst för dig. Var mycket sparsam i spel. Måste du spela så var snål.

Stenbocken (ca 22/12 - 20/1)

Resor i arbetet kan ge dig framgång. Något med hälsa och skrift gör dig frisk. Har du funderingar om din hälsa så har du rätt i dina funderingar. Här tycks du ha ont om pengar. Du klarar dig, säger stjärnorna, men du bör vara försiktig med inköp. Vinstchansen är dålig, så ödsla inte pengar på spel.

Vattumannen (ca 21/1 - 18/2)

Nu ska du inte strida i ditt arbete, utan var korrekt och säg ditt hjärtas mening och låt det stanna vid det. Att sura är ingenting för dig. Någon större ökning av din inkomst verkar inte möjlig nu i dag. Spelar du så är din vinstchans mindre än liten, så bäst är att helt låta bli att spela.

Fiskarna (ca 19/2 - 19/3)

Nu kan förändringar på ditt arbete ge dig framgång. Man tycks mycket säker på att just du är den rätta. Den goda hälsan ska vara din bästa vän. Nu verkar det som att du kommer att investera i din bostad, och det kan bli skönt elegant. Du har vinstchans i spel, och det kan vara en högvinst.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.