Dagshoroskop

Astrolog: Heikki Vesa

Torsdagen den 27 juli

Väduren (ca 20/3 - 19/4)

Det kan komma att bli svårt för dig att behålla det arbetet du har om du inte skapar nya idéer. Det kan bli bistert, så var alert. Hälsan klarar du bra. Du får den bästa avkopplingen om du går och ser en film med rart innehåll. Ägna dig mest åt dig själv, för du är väl värd både avkoppling och lugn.

Oxen (ca 20/4 - 20/5)

Nu kommer du att få möta nya ansikten, och de kontakter som du gör i dag kan utvecklas till lyckligt fin vänskap. Du har framgång även i kärlek. Utbildning kan det nu bli tal om att du ska göra. Jag tror att den är grund för en bättre inkomst. Men spel ger dig inte vinst nu, så avstå.

Tvillingarna (ca 21/5 - 20/6)

Nu kan det vara så att flera blir sjuka på ditt arbete. Det kan bli extra jobbigt för dig, men du klarar av det hela. Du har god livskraft. Ge dig själv en gåva, det är rätt att unna dig det nu. Du har lycka i kärlek, så le åt den vän du älskar så öppnar sig en famn av ljuvaste handlingar.

Kräftan (ca 21/6 - 21/7)

Byggnader talas det om att det ska ändras på, det kan tyda på en förbättring på ditt jobb. Men rutiner är bäst för dig. Du är sund. Fullt med skratt, trevligt och romantiskt rart - så ska du faktiskt kunna ha det. Vänner trivs med dig. Stjärnorna varnar dock för att ändra i din kärlek.

Lejonet (ca 22/7 - 22/8)

Finns det möjlighet för dig att resa i ditt arbete nu så tror jag att du får en rolig dag. Du är en glad vän med stor humor. Din hälsa ska vara bra. Tro på det du gör och intala dig att du är en tillgång. Du har så positiva egenskaper och din kärlek är trygg. Tro på dig själv, det ger dig lycka.

Jungfrun (ca 23/8 - 22/9)

Det mesta inom arbetet går i vanlig arbetstakt. Några förändringar är inte att vänta för här tycks tiden stå still, så det gamla invanda blir bäst. Även om du tycks komma att få stora utgifter nu så bör du klara av dem, men du ska vara försiktig. Spel ger inte någon vinst att yvas över, så avstå.

Vågen (ca 23/9 - 22/10)

Det som har med ideellt handlande att göra kommer att väcka ditt intresse. Det ger dig även tur i arbetet, så här kan det vara rätt att tänka mer ideellt. En positiv tid verkar vara på väg till dig. Du kan märka att andra blir mer inställsamma, så se upp för falskhet. Bäst är att tro på dina egna idéer.

Skorpionen (ca 23/10 - 21/11)

Har du börjat fundera på att söka annat arbete? Det kan vara rätt tid att försöka genomföra dina drömmar nu. Du strålar av vitalitet och sundhet. Räkningarna kan vara fler än du orkar med nu. Du får nog försaka en del, men du klarar din ekonomi. Vinstchansen i spel är dålig, nästan obefintlig.

Skytten (ca 22/11 - 21/12)

Du bör nu använda dig av hela din diplomati, för här kan det vara så att irritationer annars lätt uppstår. Rutiner är det bästa inom arbete. En vän som du inte mött på mycket länge kan söka upp dig. Det kan bli rart, om du nu bara själv vill. Du är en vinnare i kärlekens lotteri.

Stenbocken (ca 22/12 - 20/1)

Det kan bli aktuellt med en tillfällig förändring på ditt arbete nu. Det ser dock bra ut, och det blir nog trivsamt på ditt arbete. Du orkar det mesta. Tvätt och städning, kan det ge dig pengar så är det i dag som det sker. Extra fina slantar vill till din börs. Köp av en lott kan vara bäst.

Vattumannen (ca 21/1 - 18/2)

Du hör till dem som har ett bra arbete, och vid slutet av dagen kan du få en idé som stärker din självkänsla. Hälsan verkar bra med stabil livskraft. Jag tror inte att du får uppleva några större förändringar nu när det gäller din kärlek. Framgång där tror inte mina stjärnor på, så var diskret.

Fiskarna (ca 19/2 - 19/3)

Det här bör vara en framgångsrik dag för den som sysslar med bilar och motorer, så är du intresserad av mekanik så får du lycka. Men stressa inte. Det är något verkligt kärleksfullt som nu tar sin början för dig. Du tycks bli så glad för all rar uppvaktning. Kärleken gör framsteg hos dig nu.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.