Sök i denna blogg...

Annons
Annons
Annons

Tidningen Nära på Instagram

Instagram
Annons
Annons

Näras meditationslista

Näras favoriter 1

Helena-Magdalena skriver om andlighet utifrån olika perspektiv; frekvenser, energier, kvantfysik, andlighet, attraktionslagen, tankens kraft och mer därtill.
Hemsida: www.helena-magdalena.com

Attraktionslagen innebär ett helt nytt sätt att tänka!

 Jag skrev häromdagen om att attraktionslagen alltid fungerar, varenda sekund, i våra liv.

Om vi vill leva mer medvetet med attraktionslagen så ska vi vara medvetna om att det till stor del handlar om ett helt annat sätt att tänka.

Vi har alla en mental programmering där vi har lärt oss så som man tror att världen fungerar, hur vi människor fungerar och vi förhåller oss till det.
När vi vill leva medvetet med attraktionslagen så innebär det ett helt annat sätt att tänka. Det handlar om att vi behöver skapa en helt ny mental föreställning, en uppgraderad programmering. Detta tar tid, kraft och tålamod. Inte för att attraktionslagen gör det, utan för att vi lever i motstånd och rädslor. ”Om vi tror att vi kan så kan vi, om vi tror att vi inte kan får vi också rätt”. Att vara medveten om att vi behöver skapa ett nytt sätt att förhålla oss till, att föreställa oss hur vi vill att det ska vara och låta det formas kräver tillit. Att vi har en tro på något större än oss själva. Ändå så sitter vi där med frågor som: - Hur ska det gå till?

Det är när vi kan släppa ”huret” som skapandet tar form. Här är det viktigt för oss att vi bevisar för oss själva att det faktiskt fungerar. Det kräver mental träning varenda dag. Vi ska föreställa oss att det är exakt som vi önskar och att det är så redan nu! 
Jag har levt medvetet med attraktionslagen så länge jag kan minnas, trots det får jag varenda dag tänka på vad jag tänker på för det är väldigt lätt att fastna i gamla mönster.

När vi ska lära oss något nytt så behöver vi träna, träna och åter träna. När vi vant oss att tänka i nya banor så kommer det gå av sig självt, men fram till dess behöver vi vara medvetna, fokuserade och fortsätta föreställa oss hur vi vill att det ska vara! Vi behöver fatta beslut djupt inom oss och släppa alla tvivel, då kan vi få det att ske. Vi behöver vara medvetna om Abra Kadabra – I create as I speak! Varje ord, tanke och handling ska genomsyras hur vi vill att vår verklighet ska vara. Om vi bara fortsätter att bekräfta vårt liv som det är så kommer det inte vara mycket förändring i våra liv.

 

Universum består av tänkande materia:

Det finns en tänkande materia från vilket allting är skapat och som i sitt ursprungliga tillstånd, genomsyrar, tränger in och fyller hålrummen i Universum.

En tanke i denna materia, skapar det som projiceras i tanken. Människan kan utforma saker i sin tanke, och genom att skicka sin tanke till materian, kan han skapa dessa saker.

För att göra detta, måste människan gå från konkurrens till kreativitet. Han måste forma en tydlig mental bild av de saker han vill ha och hålla den här bilden i sina tankar med fast avsikt att få vad han vill ha och ha en orubblig tro på att han får vad han vill ha! Han måste stänga sitt sinne för allt som kan tendera att skaka hans avsikt, fördunkla hans vision eller släcka hans tro.

Att man kan få och ta emot det man vill ha när det kommer, innebär att man måste agera nu omkring de människor och saker som finns i sin nuvarande miljö.

Denna text som är hämtad ur boken Vetenskapen om att bli rik av Wallace D Wattles är så fantastiskt bra och inspirerande. Tänk att det egentligen är så enkelt. Att vi alla lever i en tänkt verklighet. När vi ändrar vår uppfattning om verkligheten så förändras verkligheten.

Det var allt för i kväll!

Ljus och kärlek,
Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.com

 

Attraktionslagen fungerar alltid!

Attraktionslagen är en universell lag, den är verksam varje sekund i våra liv. Hela Universum består av energier, vibrationer och frekvenser. Detta är väl beskrivet av män som Tesla, Einstein med flera. Det handlar helt enkelt om fysik och kvantfysik. Kanske långt bortom det vi själva kan förstå? 

Allt som existerar i Universum är bestående av energi, denna energi vibrerar på olika frekvens. Alla våra tankar, känslor och ord har olika frekvenser. I varje känsla vibrerar våra celler på olika frekvens, det läser vi av helt naturligt av varandra. Vi pratar om att man är ”låg” eller ”uppspelt”, det är helt enkelt vibrationer vi pratar om.

 

Lagen om attraktion innebär att vi – ständigt – attraherar det som finns på samma frekvens. Precis som med radiokanaler, om vi är radiomottagare så kan vi enbart ta emot det som finns på samma frekvens, vi människor fungerar på samma sätt.
Så, om vi är fyllda av känslor och tankar på lägre frekvens; oro, negativitet, ilska, frustration och liknande så kan vi bara ta emot det som ger oss mer av dessa känslor.
Men under tider då vi är fyllda av tacksamhet, glädje, hopp och andra positiva känslor så attraherar vi mer av det som ger oss dessa känslor.

Attraktionslagen är verksam i ditt liv, varje sekund, de känslor och tankar du sänder ut är det som skapar det du attraherar. Det är en naturlag och det innebär att attraktionslagen alltid fungerar och är verksam i ditt liv. Så, när jag hör att attraktionslagen inte fungerar så förstår jag att den som har provat att sända ut andra känslor inte har lyckats hela vägen. Det är här själva ansträngningen ligger, att se till så vi har ett mående som är positivt i grunden. Här har vi ofta en del att arbeta med, att vi förändrar vår mentala programmering, arbetar igenom och tar hand om våra olika känslor, framförallt rädslor och mentala föreställningar. När vi, i grunden, kan skapa ett bättre välmående så förändras vår yttre verklighet – det ÄR attraktionslagen.
Tänk efter på perioder i ditt liv när allt har varit på topp, när du mått väldigt bra och möjligheter och lycka bara strömmat mot dig på alla plan, det är så du ska må.

 

Att skapa medvetet med attraktionslagen är ingen quick-fix, det är ett gediget arbete som handlar om medvetenhet, som handlar om att förändra sitt känslomässiga mående i grunden. När vi når upp i högre frekvenser så kommer vi lättare kunna föreställa oss det vi önskar skapa och därmed får vi en känsla av att attraktionslagen fungerar, men den fungerar hela tiden.


Attraktionslagen har alltid funnits för dig, du har alltid samma möjligheter att använda dig på ett medvetet sätt för att skapa det du drömmer om. Följ de som själva har lyckats förändra sina liv till det bästa, stick to the winners”. För er som vill lära er om attraktionslagen så läs gärna mina böcker Lev din dröm – lär dig bemästra attraktionslagen och Lev i din kraft, de finns på Nära Shop, följ länk här:  https://www.dintidning.se/narashop

Jag håller kurser och föreläsningar om attraktionslagen med jämna mellanrum, dessa hittar du på www.helena-magdalena.com

Sedan mitten av 90-talet har jag föreläst och coachat tusentals människor inom attraktionslagen, många har lyckats väldigt bra, genom att göra det genomgripande arbetet att förändra sin grundvibration över tid. Vilket jag är mycket tacksam för!


Jag önskar er alla en Glad Påsk!

Ljus och kärlek,
Helena-Magdalena  

En mycket magisk och mystisk plats!

Publicerat: 5 april 16:04
Taggar: aten, magi, mystik, mysterieskolan

En magisk plats!

 

Vi satt nere på Edem cafe, som vi ofta gör när jag är i Aten. Vi njöt av solsken och en vacker vy över medelhavet. Vi gör det, sa jag till Sofia min fina vän. Vi gör det, Sofia, vi tar en taxi till Eleusina redan i eftermiddag! Absolut svarade Sofia.
Vi gjorde en plan och efter en liten stund gick vi upp på den starkt trafikerade vägen som går länngs hela Atens riviera.
Vi fick tag i en av alla tusentals taxibilar och hoppade in. Äntligen var vi på väg till platsen där den sista Mysterieskolan låg, den sista som stängdes Mysterieskolan i Eleusis.
Taxichauffören körde i rusningstrafik och vi lämnade snart Aten bakom oss och kom upp på bergen ovanför Pireus. Så vacker omgvining med lövträd, björkar och vackra hus.
Efter en liten stund såg vi medelhavet glittra framför oss och vi var på väg ner mot Eleusina som staden numer heter.
Vi körde in i Eleusina och körde på smala gator, fyllda med cafeer och restauranger. Det var tomt på folk som det ofta är på söndagar.
Vi körde gatan framåt och framför oss hade vi en liten parkering, ett område med omkullvälta stenar, ett litet hus, ett litet klocktorn på toppen. Vi var framme.

Med stark vördnad gick vi ur bilen, taxichauffören erbjöd sig att åka och köpa kaffe till oss och vänta tills vi var färdiga.

Vi gick framåt, tittade in på stenarna, på gräset och på vackra vallmor som blonnade.
Vilka energier, det gick rysningar längs våra ryggrader. Jag blev nästan rörd till tårar efter att slutligen befinna mig på denna magiska, historiska plats som jag bara känt till i knappt ett år.
Det var här i Mysterieskolan som de invigda lärde ut universums visdom, det var här man utförde initieringar av hierofanterna, det var här det årligen hölls ceremonier gällade Mysteriet i Eleusina,

Nu stod vi här ett par tusen år senare och kände av energierna av det som hänt på platsen.
Vilken vördnad, kan ni förstå, vilken känsla av att blicka ut över platsen så långt senare.

Energierna var otroliga och vi hade dessvärre inte möjlighet att stanna så länge.
Jag längtade efter att få sätta mig på marmorblocken, koppla uppåt och bara skriva och skriva. Det får bli längre fram i sommar.
Taxichauffören återvände med vårt kaffe och vi hoppade åter in i bilen. Jag vände mig om och bara sög in energierna så länge Mysterieskolan var inom räckhåll. Taxichauffören berättade att platsen är upplyst och ordentlig låst på nätterna då mycket mystiska saker sägs hända där!

Vi satt tysta och uppfyllda i taxin på väg tillbaks till Aten. Med en känsla och en undran över hur det var där då på den tiden.  

Jag är så tacksam att Eleusina ligger så nära Aten, då jag är i Aten många gånger per år.
Jag minns fortfarande enerigerna så starkt, nu när jag sitter på planet på väg hem igen.
I sommar har vi kurser nere i Aten och Eleusina kommer givetvis vara ett inslag i det, då det är en av de finaste platser jag varit på energimässigt.


Ljus och kärlek,
Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.com  

Kreativ visualiseringsmeditation!

Kreativ visualiseringsmeditation!

 

Det finns många olika meditationer och meditationssätt. Tysta meditationer, guidade meditationer, meditation och automatisk skrift och många fler.

 

När vi gör en kreativ visualiserings meditation så gör vi så här:

Sätt dig ner, avslappnat, andas in och ut några gånger och känn att du verkligen kopplar av.

 

Blunda och börja föreställ dig hur ditt liv ska se ut framåt. Gå in i känslan så mycket du kan, lek med din fantasi. Se det, känn det, var i känslan. Föreställ dig exakt hur du vill att ditt liv ska formas, vilka som ska vara med, hur handlingen ska utforma sig.
Tänk dig att du är regissören och ska skapa din framtid.


Du är en magisk medskapare till din framtid. Det du kan föreställa dig kan du uppnå.
Gör gärna denna meditation regelbundet under fem minuter varje dag eller kväll.

Dina bilder kommer sändas ut som en information till Universum och synkronicitetskraften kommer göra att du attraherar det du önskar. För när du mediterar på detta vis så är du på just den frekvens som det du önskar befinner sig


Låt det vara en härlig lek och övning.

Lycka till!

Ljus och kärlek,
Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.com

Vi är magnifika medskapare till vår egen framtid!

Publicerat: 22 mars 23:16
Taggar: attraktion, medskapare, vision, attraktionslagenJag vet inte hur många gånger jag sagt dessa ord genom mitt liv. Jag är så tacksam för att jag, genom mitt liv, alltid har trott på att vi är medskapare till vår egen framtid. Det vi förväntar oss det är det vi skapar. Med all tacksamhet till attraktionslagen och min obändiga tro på Universums lagar så har jag fått se det ske gång på gång.
Ibland reflekterar jag över hur annorlunda mitt liv skulle sett ut om jag förhållit mig till omständigheter och inte fortsatt att tro på att vi kan skapa vår morgondag genom att vi är klara över vad vi önskar framåt i livet.

Varje gång vi säger; jag tänket, jag ska, jag avser, jag önskar, jag drömmer om och liknande ord så skapar vi. Om vi istället har vårt fokus på att oroa oss för det vi inte vill ska hända så är det det vi ska skapa.

Vi skapar det vi har vårt fokus på och ju större drömmar och visioner vi har desto bättre blir våra liv.

En bra övning på det är just att vi skriver vår livsvision – en vision om hur vi vill att våra liv ska levas.
Genom att vi fokuserar på det liv vi vill leva så skapas det för oss. Synkroniciteten är den universella kraft som gör att vi attraherar de vi fokuserar på.


Människor med drömmar och visioner fyller sina liv med önskat innehåll, medans människor som förhåller sig till omständigheter oftast fastnar i dem.


Så, gör en plan på vad du vill uppnå. Börja föreställa dig att det är se redan nu så ska du se att det blir skillnad.


Så fort vi skiftar fokus och börjar fokusera på möjligheter och det vi önskar så blir vårt liv bättre och bättre.

Prata om dina drömmar och visioner och gör det till en del av din verklighet så är du redan på väg.

 

Ljus och kärlek,
Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.com

En påminnelse om att hålla sina drömmar vid liv!

Publicerat: 8 mars 00:20
Taggar: attrahera, visioner, visualisera, drömmar

En påminnelse om att hålla sina drömmar vid liv!

 Livet har sina upp och nedgångar, det är liksom så livet är. När livet är uppåt så är det enkelt att ha stora visioner, drömma och föreställa sig allt det vackra man vill uppleva i sitt liv. Men de där gråa dagarna emellan eller ännu värre dagarna när allt tycks gå emot en, då är det svårare att hålla sina drömmar vid liv. Det är då vi behöver påminna oss om hur vi vill att det ska vara egentligen. Att våga tro på vår livsvision och att vi vågar ha modet och tro att allt vi önskar ska hända oss.
De dagarna som livet känns som att det går i uppförsbacke försöker jag dagdrömma mig in i min drömvärld. Genast när jag gör det känner jag att jag byter frekvens. Jag har hittat väldigt bra vanor att fokusera på tacksamhet och att våga drömma mitt liv.
För varje dag kommer jag närmare de mål jag satt upp just för att jag lägger fokus och tycker att det är viktigt att prioritera det.


Många som jag träffar har drömmar om livet men många som jag träffar har inga drömmar. Jag tycker det är intressant vad det är som gör att det är skillnad. Vad är det som gör denna skillnad?
När jag är ute och håller kurser och föreläsningar så möter jag oftast dom som har drömmar, som vill ha förändring och som är intresserade av personlig utveckling.  För om de inte varit intresserde hade de inte kommit!

Många som lärt sig om attraktionslagen har börjat leva sina drömmar och skapar sina liv med större medvetenhet. Till min stora glädje får jag ofta små berättelser ur livet från dessa personer och det är jag evigt tacksam för. 

I alla fall för oss som har drömmar, visioner och mål med våra liv så är det viktigt att vi lägger tid och kraft på att föreställa oss att våra drömmar redan har gått i uppfyllelse.
Ta en eller flera stunder varje dag och bara gå in och föreställ er att era liv ser ut som ni önskar att de ska se ut. Det är den viktigaste investering vi kan göra. Det innebär att vi är med och skapar våra framtida liv.
Sedan många år har jag levt och arbetat varje dag med attraktionslagen; via bloggen, kurser och frågor om attraktionslagen. Allt jag önskat, i stort sett, har blivit manifesterat. Brinnande begär är viktigt här, vi måste brinna så mycket för det vi vill vara eller ha, vi behöver lägga in mängder av passion, v hela vårt hjärta för att verkligen kunna skapa det liv vi drömmer om.
Våra mest dominerande tankar är det vi skapar, så då kan vi enkelt förstå vad vi kommer skapa. Det vi mest lägger vårt fokus på kommer manifesteras!

Så ta gärna en eller flera stunder varje dag och bara föreställ dig ditt drömliv, med de personer du vill ha med i ditt drömliv, på den plats du vill bo och att du får göra precis det du vill.
Här kan man leka med tanken att vi har en hög inkomst oavsett vad vi gör, då klarnar det ofta ganska snabbt vad man vill göra egentligen. Vill man arbeta eller inte och i så fall med vad? Vill man kanske ha eget företag, eller vill man kanske inte arbeta alls?
När vi arbetar med Livsvisioner på mina kurser så frigör det så många drömmar om att få vara kreativa och skapa. Så många skulle hellre vilja arbeta med det som är deras fritidsintressen om de fick välja. Vi har val, vi kan välja, vi kan förverkliga våra drömmar med hjälp av attraktionslagen. Många har gjort det utan att ens känna till attraktionslagen – den fungerar ju oavsett om vi känner till den eller inte, oavsett om vi tror på den eller inte. Det har den gjort sen den dag vi föddes! Det är en universell lag och det är just lag!

Njut av dagen!

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.com

 

Att arbeta som medium

Publicerat: 26 februari 15:56
Taggar: kanalisera, medium, tarotkort, universum, helena-magdalena

Mitt arbete som medium!

 

Jag har arbetat som medium till och från i över tjugo år. Jag har tagit emot tusentals människor för vägledning, på besök och via telefon.
Mitt liv har alltid varit så att jag ständigt får information från andra dimensioner som jag kanaliserar ner. Det känns för mig som att det finns en jordisk verklighet och uppfattning och en himmelsk verklighet och uppfattning. Så när jag får information om något i den jordiska verkligheten så får jag även en Universell information om samma ämne.
Jag tittar ofta upp mot vänster, det är så jag lyssnar. Jag blundar även ibland det är för att jag tydligare ska använda mitt tredje öga och kunna se.


Att jag blev medium, astrolog, healer var helt enkelt för att jag redan som barn kunde se andevärlden, fjärrskåda, kommunicera med djuren, ta emot information och förstå och använda mig av Universums lagar. Kanske har det att göra med att jag höll på att dö när jag var några månader gammal, jag vet inte.

 

Vi kan alla utveckla vår mediala förmåga. Genom att vi lär oss vibrera på högre frekvenser kan vi även bli mottagare för information. Under mina kurser i medial utveckling så brukar jag jämföra oss med vattenslangar, vi är slangarna och Universum förser oss med vattnet. Genom att vi öppnar upp, håller oss själva i högre frekvens så kan vi alltså alla utvecklas och kanalisera information.
Vi kan använda oss av olika förstärkande verktyg. Till exempel är tarotkort ett sätt att ta emot information och öppna upp för kanalisering genom Universella bilder.

Vi kan lära oss telepatera, fjärrskåda och kommunicera med Universum på många olika sätt. Det är enkelt, svårigheten för oss är att vi ska våga tro på det som kommer igenom till oss.
Genom att vi får möjlighet att träna i en kärleksfull miljö i trygghet så får vi möjlighet att utveckla vår kanal så den Universella kraften friare kan flöda genom oss.

Vi kan träna upp vår kanal att kommunicera med andevärlden och få budskap från älskade nära och kära.

Mitt arbete som medium väcker många frågor hos de som inte är vana vid att möta medium. Det är lätt att tvivla tills vi blivit övertygade om att det finns information om vår framtid, om vårt liv om vilka vi vi är.

Ibland vill människor att jag ska ”bevisa” att det fungerar, det ger mig ingenting att vara på den nivån. Den enda bevisning jag har är under seanser då det är min uppgift att identifiera den länk som kommer igenom. Annars så får människor ha vilken inställning de vill till mitt yrkesval.


Jag vägleder människor och jag får till mig det som är viktigast för min kund just nu. Oavsett om den informationen kommer från andevärlden eller andra dimensioner. Jag ser tidigare liv, andra platser än jorden. Jag har sett en del av andra dimensioner, änglar, mästare, entiteter, dåtid och framtid. Jag har hållit en del seanser och det är fint att kunna förmedla kärleksfulla budskap av saknade människor.
Jag är oändligt tacksam för att jag kan hjälpa så många människor. Jag siar och ser in i deras framtid, för att visa dom vägen fram, men jag klargör även väldigt tydligt att varje människa har sina egna val.

Vi kan alla utveckla vår mediala förmåga. Genom att vi har en intention att lära oss
Det är en oerhört spännande resa i vårt inre och i olika dimensioner.

Ljus och kärlek,
Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.com

Att växa och utvecklas som människa!

Publicerat: 25 februari 23:12
Taggar: medial, trygghet, utveckling, chakran

Det är först när vi har fast mark under fötterna som vi kan sträcka oss mot himlen!

 

Chakrasystemet i kroppen med våra sju chakran, energicentraler, står för sju olika områden i livet.
Rotchakrat – vår grundtrygghet

Sakralchakrat – våra känslor

Solarplexuschakrat – vår kreativitet

Hjärtchakrat – vår kärlek

Halschakrat – vår kommunikation

Tredje ögat – vårt seende

Kronchakrat – vår kanal

 

Det är först när vi verkligen har och kan känna grundtrygghet som vi kan växa och utvecklas som människor. Det är först när vi har bostad, försörjning, trygghet, grundning i våra liv som vi kan växa och utvecklas vidare. Det är våra basala behov av att vi verkligen känner att vi står på en fast grund. Om vi inte har någonstans att bo, mat på bordet eller pengar att klara oss på så blir vårt fokus att lösa detta. Det är kopplat till rädsla, oro och otrygghet att inte känna att vi kan klara oss. Så det här behöver lösas först.


Därefter har vi vårt sakrala chakra som bland annat står för känslomässig manipulation, kontroll, rädslor, energiläckage med mera. Om det är i obalans så behöver vi grundligt arbeta med dessa mönster. Vi kan behöva se igenom och lösa de känslomässiga band som håller oss fast. Om vi blir manipulerade i att känna rädsla och vara under kontroll så är det svårare för oss att växa som människor. Man kan se det som att människor i våra liv sätter fiskekrokar i naveln på oss, vartefter de vill något så drar de lite i linorna. Detta kan vara människor som finns i våra liv, men det kan även vara människor som påverkat oss på olika sätt, lämnat våra liv men som fortsätter att påverka oss under lång tid, till exempel genom att de tryckt ner oss och påverkat vår självkänsla på ett negativt sätt.

Därefter kommer vi till vårt solarplexus, här har vi förmågan att uttrycka vilka vi är på olika sätt. Här finns vårt självförverkligande. När vi löst upp blockeringar i våra nedre chakran så vågar vi visa vilka vi är. Vi är trygga och här kommer kreativitet och inspiration.

 

Vårt hjärtchakra som visar hur vi älskar och hur vi vill bli älskade ska vibrera i hög och fri frekvens. I villkorslös kärlek till livet och människor. Om vi inte älskar oss själva så kan vi ha svårt att älska någon annan i djupet. Om vi har blockeringar här så kan vi vara avstängda i vårt känslosystem. Det är först när vi läkts och återigen vågar oss själva och andra som vi är fria att älska.


Därefter kommer kommunikationen i vårt halschakra. Att våga tala sin sanning, att våga uttrycka vilka vi är, vad vi tänker, vad vi känner. Vi visar världen vilka vi är genom att våga sätta ord på det, muntligt eller skriftligt. Det handlar också om att våga och vilja lyssna på andra människor. Att vara beredd på att höra sanningar. Detta chakra gör också att vi kan höra andra dimensioner, det kan låta som starkare tankar i vårt sinne. Det är Universum som talar till oss, vi blir mottagare och kan tolka informationen ifrån andra dimensioner.

 

Vårt tredje öga står för vårt seende. I tallkottskörteln så ombildas information till bilder och här har vi vårt inre syncenter, det är här vi ser våra drömmar när vi sover. Här kan vi även se andra dimensioner som andevärlden. Vi kan ”se” sanningen genom insikter. Ju mer vi öppnar upp och använder oss av våt tredje öga desto mer information får vi från Universum.

Sedan har vi vårt kronchakra, vår kanal och vår öppning upp mot Universum. Här tar vi emot ljus, ljus är information. När vi arbetar medialt så kommunicerar vi med Universum, vi sänder och mottar information. När vi blir bra på att lyssna på Universum så får vi mer och mer vägledning för oss själva och andra.

I alla fall så är det viktigt att förstå att vi behöver lösa upp blockeringar i de olika chakrana för att kunna växa, utvecklas och leva i samklang med Universum.
Det är så här vi utvecklar vår andlighet och vår mediala förmåga.
När människor kommer i kris av olika anledningar så brukar jag alltid rekommendera att ”go back to basic” lös grundtryggheten först. Se till så du är fri i ditt känslosystem, att du är fri att känna och göra vad du vill. Då kan du komma högre och högre i utveckling. Vi vibrerar på olika frekvens och ju bättre vi mår desto högre vibration har våra celler. Ju högre vi vibrerar desto bättre mottagare för universell information.

En sak i taget och det viktigaste först!

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.com  

Att växa och utvecklas som människa!

Publicerat: 25 februari 23:12
Taggar: medial, trygghet, utveckling, chakran

Det är först när vi har fast mark under fötterna som vi kan sträcka oss mot himlen!

 

Chakrasystemet i kroppen med våra sju chakran, energicentraler, står för sju olika områden i livet.
Rotchakrat – vår grundtrygghet

Sakralchakrat – våra känslor

Solarplexuschakrat – vår kreativitet

Hjärtchakrat – vår kärlek

Halschakrat – vår kommunikation

Tredje ögat – vårt seende

Kronchakrat – vår kanal

 

Det är först när vi verkligen har och kan känna grundtrygghet som vi kan växa och utvecklas som människor. Det är först när vi har bostad, försörjning, trygghet, grundning i våra liv som vi kan växa och utvecklas vidare. Det är våra basala behov av att vi verkligen känner att vi står på en fast grund. Om vi inte har någonstans att bo, mat på bordet eller pengar att klara oss på så blir vårt fokus att lösa detta. Det är kopplat till rädsla, oro och otrygghet att inte känna att vi kan klara oss. Så det här behöver lösas först.


Därefter har vi vårt sakrala chakra som bland annat står för känslomässig manipulation, kontroll, rädslor, energiläckage med mera. Om det är i obalans så behöver vi grundligt arbeta med dessa mönster. Vi kan behöva se igenom och lösa de känslomässiga band som håller oss fast. Om vi blir manipulerade i att känna rädsla och vara under kontroll så är det svårare för oss att växa som människor. Man kan se det som att människor i våra liv sätter fiskekrokar i naveln på oss, vartefter de vill något så drar de lite i linorna. Detta kan vara människor som finns i våra liv, men det kan även vara människor som påverkat oss på olika sätt, lämnat våra liv men som fortsätter att påverka oss under lång tid, till exempel genom att de tryckt ner oss och påverkat vår självkänsla på ett negativt sätt.

Därefter kommer vi till vårt solarplexus, här har vi förmågan att uttrycka vilka vi är på olika sätt. Här finns vårt självförverkligande. När vi löst upp blockeringar i våra nedre chakran så vågar vi visa vilka vi är. Vi är trygga och här kommer kreativitet och inspiration.

 

Vårt hjärtchakra som visar hur vi älskar och hur vi vill bli älskade ska vibrera i hög och fri frekvens. I villkorslös kärlek till livet och människor. Om vi inte älskar oss själva så kan vi ha svårt att älska någon annan i djupet. Om vi har blockeringar här så kan vi vara avstängda i vårt känslosystem. Det är först när vi läkts och återigen vågar oss själva och andra som vi är fria att älska.


Därefter kommer kommunikationen i vårt halschakra. Att våga tala sin sanning, att våga uttrycka vilka vi är, vad vi tänker, vad vi känner. Vi visar världen vilka vi är genom att våga sätta ord på det, muntligt eller skriftligt. Det handlar också om att våga och vilja lyssna på andra människor. Att vara beredd på att höra sanningar. Detta chakra gör också att vi kan höra andra dimensioner, det kan låta som starkare tankar i vårt sinne. Det är Universum som talar till oss, vi blir mottagare och kan tolka informationen ifrån andra dimensioner.

 

Vårt tredje öga står för vårt seende. I tallkottskörteln så ombildas information till bilder och här har vi vårt inre syncenter, det är här vi ser våra drömmar när vi sover. Här kan vi även se andra dimensioner som andevärlden. Vi kan ”se” sanningen genom insikter. Ju mer vi öppnar upp och använder oss av våt tredje öga desto mer information får vi från Universum.

Sedan har vi vårt kronchakra, vår kanal och vår öppning upp mot Universum. Här tar vi emot ljus, ljus är information. När vi arbetar medialt så kommunicerar vi med Universum, vi sänder och mottar information. När vi blir bra på att lyssna på Universum så får vi mer och mer vägledning för oss själva och andra.

I alla fall så är det viktigt att förstå att vi behöver lösa upp blockeringar i de olika chakrana för att kunna växa, utvecklas och leva i samklang med Universum.
Det är så här vi utvecklar vår andlighet och vår mediala förmåga.
När människor kommer i kris av olika anledningar så brukar jag alltid rekommendera att ”go back to basic” lös grundtryggheten först. Se till så du är fri i ditt känslosystem, att du är fri att känna och göra vad du vill. Då kan du komma högre och högre i utveckling. Vi vibrerar på olika frekvens och ju bättre vi mår desto högre vibration har våra celler. Ju högre vi vibrerar desto bättre mottagare för universell information.

En sak i taget och det viktigaste först!

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.com  

Att växa och utvecklas som människa!

Publicerat: 25 februari 23:12
Taggar: medial, trygghet, utveckling, chakran

Det är först när vi har fast mark under fötterna som vi kan sträcka oss mot himlen!

 

Chakrasystemet i kroppen med våra sju chakran, energicentraler, står för sju olika områden i livet.
Rotchakrat – vår grundtrygghet

Sakralchakrat – våra känslor

Solarplexuschakrat – vår kreativitet

Hjärtchakrat – vår kärlek

Halschakrat – vår kommunikation

Tredje ögat – vårt seende

Kronchakrat – vår kanal

 

Det är först när vi verkligen har och kan känna grundtrygghet som vi kan växa och utvecklas som människor. Det är först när vi har bostad, försörjning, trygghet, grundning i våra liv som vi kan växa och utvecklas vidare. Det är våra basala behov av att vi verkligen känner att vi står på en fast grund. Om vi inte har någonstans att bo, mat på bordet eller pengar att klara oss på så blir vårt fokus att lösa detta. Det är kopplat till rädsla, oro och otrygghet att inte känna att vi kan klara oss. Så det här behöver lösas först.


Därefter har vi vårt sakrala chakra som bland annat står för känslomässig manipulation, kontroll, rädslor, energiläckage med mera. Om det är i obalans så behöver vi grundligt arbeta med dessa mönster. Vi kan behöva se igenom och lösa de känslomässiga band som håller oss fast. Om vi blir manipulerade i att känna rädsla och vara under kontroll så är det svårare för oss att växa som människor. Man kan se det som att människor i våra liv sätter fiskekrokar i naveln på oss, vartefter de vill något så drar de lite i linorna. Detta kan vara människor som finns i våra liv, men det kan även vara människor som påverkat oss på olika sätt, lämnat våra liv men som fortsätter att påverka oss under lång tid, till exempel genom att de tryckt ner oss och påverkat vår självkänsla på ett negativt sätt.

Därefter kommer vi till vårt solarplexus, här har vi förmågan att uttrycka vilka vi är på olika sätt. Här finns vårt självförverkligande. När vi löst upp blockeringar i våra nedre chakran så vågar vi visa vilka vi är. Vi är trygga och här kommer kreativitet och inspiration.

 

Vårt hjärtchakra som visar hur vi älskar och hur vi vill bli älskade ska vibrera i hög och fri frekvens. I villkorslös kärlek till livet och människor. Om vi inte älskar oss själva så kan vi ha svårt att älska någon annan i djupet. Om vi har blockeringar här så kan vi vara avstängda i vårt känslosystem. Det är först när vi läkts och återigen vågar oss själva och andra som vi är fria att älska.


Därefter kommer kommunikationen i vårt halschakra. Att våga tala sin sanning, att våga uttrycka vilka vi är, vad vi tänker, vad vi känner. Vi visar världen vilka vi är genom att våga sätta ord på det, muntligt eller skriftligt. Det handlar också om att våga och vilja lyssna på andra människor. Att vara beredd på att höra sanningar. Detta chakra gör också att vi kan höra andra dimensioner, det kan låta som starkare tankar i vårt sinne. Det är Universum som talar till oss, vi blir mottagare och kan tolka informationen ifrån andra dimensioner.

 

Vårt tredje öga står för vårt seende. I tallkottskörteln så ombildas information till bilder och här har vi vårt inre syncenter, det är här vi ser våra drömmar när vi sover. Här kan vi även se andra dimensioner som andevärlden. Vi kan ”se” sanningen genom insikter. Ju mer vi öppnar upp och använder oss av våt tredje öga desto mer information får vi från Universum.

Sedan har vi vårt kronchakra, vår kanal och vår öppning upp mot Universum. Här tar vi emot ljus, ljus är information. När vi arbetar medialt så kommunicerar vi med Universum, vi sänder och mottar information. När vi blir bra på att lyssna på Universum så får vi mer och mer vägledning för oss själva och andra.

I alla fall så är det viktigt att förstå att vi behöver lösa upp blockeringar i de olika chakrana för att kunna växa, utvecklas och leva i samklang med Universum.
Det är så här vi utvecklar vår andlighet och vår mediala förmåga.
När människor kommer i kris av olika anledningar så brukar jag alltid rekommendera att ”go back to basic” lös grundtryggheten först. Se till så du är fri i ditt känslosystem, att du är fri att känna och göra vad du vill. Då kan du komma högre och högre i utveckling. Vi vibrerar på olika frekvens och ju bättre vi mår desto högre vibration har våra celler. Ju högre vi vibrerar desto bättre mottagare för universell information.

En sak i taget och det viktigaste först!

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.com  

Kärlek utan gränser!

Publicerat: 24 februari 08:56
Taggar: garantier, längtan, villkorslöst , kärlekJag arbetar som medium många timmar i veckan. Väldigt ofta handlar frågorna mina kunder ställer om kärlek. Denna underbara kärlek som är så viktig för oss. Den upplevs i så många olika former; lycklig, stillsam, passionerad, spännande, olycklig, desperat och i en mängd andra känslomässiga tillstånd. Kärlek kan få våra celler att vibrera på så höga frekvenser ända upp till sjunde himlen eller i svår olycka, saknad och smärta. Hjärtat minns alla gånger det gick sönder därför vill vi helst ha garantier när vi träffar någon att älska som att vi vill veta att det ska vara resten av livet. Ofta får jag frågan: - Är han mannen i mitt liv? Jag svara alltid ja nu är han det, om du tar tillvara på det och älskar så mycket du kan så kommer du kunna fokusera på att vara lycklig varje dag, tills den relationens energi tar slut.
Om vi kunde förhålla oss till kärlek som till vänskap, att den får växa kravlöst och finnas så länge den ska finnas så skulle vi känna oss lugnare. Likaväl kan det vara att vi tror att vi måste lova bort hela vår framtid när vi träffar någon. Det är som att vi har svårt att ta det för vad det är och låta det växa i lugn och ro. Träffar vi någon så läggs det en massa rädsla på oss, varje relation föder en rädsla för separation eller för ändlösa krav om framtiden.
Kärlek är när någon vi träffar attraherar och väcker upp olika känslor inom oss, det är våra känslor och det är bara vi själva som kan känna dessa känslor.
Om vi kan vakna varje dag och känna tacksamhet för den kärlek vi känner för människan som väcker vår kärlek till liv så skulle det vara så mycket friare.Vi lever i det land med flest singlar, det känns som att vi lite tappat tron på kärlek, som att det är säkrast att vara själv, då blir vi i alla fall inte sårade.

Kärlek är universell och flödar till och ifrån oss. Ju mindre vi komplicerar det desto enklare.
Så när jag får frågan av unga människor om de just träffat mannen i sitt liv så försöker jag alltid få den personen att ta till vara på det som att det är så, men uppmanar till att våga älska utan facit eller garantier!

Lär känna dig, vem du är i kärlek, vad du har att bidra med och älska som om det skulle vara för alltid, så är du i alla fall lycklig just nu!

Ljus och kärlek,
Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.com  

Högre medvetande!

Publicerat: 18 februari 23:54
Taggar: böcker, religion, tro, högre medvetande

Högre medvetande!

Fler och fler böcker kommer nu om vårt egentlige ursprung, om vilka vi är, vi människor här på jorden. Gammal visdom kommer åter i ljuset och kanske är det svårt att förstå vilka vi är om vi inte förstår vårt ursprung? Jag vet inte, men för mig har det alltid varit viktigt att förstå.
Jag har studerat astrologi, psykologi och andlighet med mera i hela mitt liv. Allt för att försöka förstå vilka vi människor är och varför.
Filosofi betyder kärleken till visdom, visst är det vackert?

Många är de religioner, trossamfund, urbefolkningar, folkslag som försökt hitta sanningar och skaparberättelser genom tusentals år. Det finns många olika sanningar och dessa sanningar har likheter med varandra, i skaparberättelser och sättet att se på människor och gudar. Det är väldigt spännande att ta del av denna gamla och nya visdom, eller dessa filosofier om man vill kalla det för det.
Varje religion har sitt sätt att förklara hur vi människor skapades.
Var och en är fri att söka sin egen sanning genom all den förvanskade sanning som alltid försökts att göras till människans sanning.

Det är många människor som besitter förmågan att kanalisera, många böcker skrivs genom kanalisering. Det innebär helt enkelt att man sätter sig och skriver och ord för ord formas det som ska kanaliseras. Det finns en mängd böcker med kanaliserad information, allt ifrån uppstigna mästare, entiteter, andevärlden och annat. Det är mycket spännande att få ta del av all den information som nu kommer till oss via olika författare.
Även mina båda böcker är kanaliserade, det är som att jag bara behöver sätta mig, gå ner i känslan av att förmedla och så kommer skrivandet igång. Det är som att jag inte behöver tänka utan ord för ord skapas det som ska förmedlas till mina läsare.
Jag har haft en period som jag har läst, sökt information om svunna tider och fått allt fler pusselbitar att falla på plats i vilka vi själar är som är på jorden nu.
Det är som att jag själv längtat efter att uppgradera mig, få högre visdom och arbeta i högre dimensioner. Så därav har jag inte bloggat lika frekvent som tidigare. Men det kommer mer och mer som jag nu vill dela med mig av igen.
Många av de böcker och författare som var aktuella på 80- och 90-talet kommer nu, återigen, ut i våra andliga affärer och det är underbart att få ta del av dessa igen. Gryningens Budbärare, Många liv, många mästare, Att leva i ljuset, A course in miracles är bara några av dessa underbara böcker som kommit i ljuset igen! Läs dom gärna, de öppnar upp!


Det var mina reflektioner för i kväll!
Jag önskar er en underbar helg!

Ljus och kärlek,
Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.com

Lagen om attraktion gör att vi, alltid, attraherar det som finns på samma frekvens som vi!

Attraktionslagen fungerar alltid!

Återigen kommer ett positivt hejarop om att attraktionslagen alltid fungerar. Anledningen till att jag skriver detta igen är att jag emellanåt stöter på uttryck som att attraktionslagen inte fungerar, eller den fungerar inte för mig, men kanske för andra. Eller liknande lite tröstlösa uttryck.
Attraktionslagen är en Universell lag. Det vi sänder ut får vi tillbaks. För det vi sänder ut är vår frekvens och det som kommer till oss är det som motsvarar vår frekvens.
Så det innebär att vi själva behöver skapa förändring inom oss för att det ska bli en yttre manifestation.
Om ni tänker att det ni fokuserar på, lägger er kreativa förmåga på, längtar efter, drömmer om det är den frekvens ni sänder ut.
Genom att vi föreställer oss att det är som vi önskar så sänder vi ut på den frekvens det vi önskar finns på.

När vi börjar drömma stora drömmar och har tillit till att det kommer bli som vi önskar så, har tillit till det och ser fram emot det ska ske så har vi kommit en lång bit på väg.

Sätt upp dina drömmar, gör en visionboard, sätt upp positiva affirmationer, prata om det, visualisera det, lev som att du vet att det kommer ske, med en känsla av att det redan har skett. Då ska mirakel följa på mirakel och underverken aldrig upphöra.

Lagen om attraktion står för att det vi sänder ut kommer till oss. Om vi har fokus på negativa saker såsom oro, så kommer vi skapa det vi inte vill ha genom att det är det vi har fokus på.
Så fort vi skiftar fokus så skapar vi något annat. Människor som har en brinnande passion för det de längtar efter kommer absolut att nå sina drömmar!

Ljus och kärlek,
Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.com

Vem var han den mäktiga Melkizidek?

Publicerat: 6 februari 23:29
Taggar: jesus, jupiter, mytologi, melkizidek

Vem var han, den mäktiga Melkizidek?
I flera av de böcker jag läst sista tiden och i det arbete jag fördjupat mig i på nätterna så dyker en mystisk man upp; Melkizidek. Han omnämns i Gamla Testamentet och sedan även i Nya Testamentet. Det sägs att han haft en mysterieskola i Abydos i Egypten. Det sägs att han är omnämnd i flera religioner och trossamfund. Vem var han eller vem är han?
Han sägs vara Melkizidek den överste prästen. Som en period var kung över Salem (nutidens Jerusalem). Han hade inga föräldrar utan kom hit när allt skapades. Melkizidek var den överste prästen. Han kunde få människor att uppleva himmelriket redan på jorden och uppnå femte dimensioner och de sju nivåerna som beskrivs. Melkizidek mötte Abraham och de blev vänner och detta befästes av Jesus då Abraham givit Melkizidek ”tiondet”.
Så Melkizidek rör sig över tiden och är uppenbart med i en oändlig tid.
Han förkunnade att alla kunde ”öppna upp” och se himmelriket och de olika dimensionerna under pågående liv.
Senare, på 400 talet efter Kristus så började kyrkans män förfölja de som följde Melkizideks läror. Detta för att kyrkan förkunnade att man måste komma till kyrkans präst för att nå himmelriket och uppskattade inte alls att man kunde göra det på helt egen hand.
Det finns en, nu levande man, som heter Drunvalo Melkizidek och det är alltså inte han jag menar. Men de kanske har en koppling det vet jag inte.
Jesus var Guds son och Melkizidek ingens son. Zeus i Grekiska mytologin kom också ut ingenstans och var den högste av gudarna; Gudarnas Gud. Zeus (Jupiter) styr över Skyttens stjärntecken som står för högre ideal och högre studier. Kanske finns det en koppling mellan Melkizidek och Zeus? Jag vet inte.
I går när jag kom hem tog jag fram en bok jag ägt i flera år, jag förstod att Melkizidek skulle vara omnämnd i Keys of Enoch – The book of knowledge. Det var han och jag läste lite grann, jag hoppade mellan olika sidor och kapitel. Jag förstod då att i den boken finns just kunskapen om de olika dimensionerna och nivåerna. Dessutom beskrivs en del av hur man utför detta arbete och hör och häpna, det är ju så jag fått till mig att jag ska göra Athenean Blue Ray Activation!! Som ofta jag får informationen kanaliserat till mig och långt senare hittar jag svaren! Så var det med Blue Ray, Allessios – the man of God. Jag ”visas” när jag kanaliserar det som ska komma till mig, jag utför och undervisar och senare hittar jag det jag gjort. Det är en otrolig gåva som jag fått och förbrukar väl. Att vara ljusbringare och andlig ledare. Jag är så tacksam att jag får möjlighet att leva det liv jag lever.

Så nu ska jag fortsätta inspireras och filosofera!

Ljus och kärlek,
Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.com

Fördjupad i mysterier!

Publicerat: 6 februari 22:50
Taggar: astrologi, filosofi, mysterieskolan, numerologi, mysterier

Nu är det ett litet tag sen jag bloggade. Jag har haft en tid med intensivt läsande och kanaliserande. Jag har startat upp en Mysterieskola i Göteborg och en via webb. Det är så otroligt intressant att läsa, försöka hitta ledtrådar och försöka se hela bilden.

I alla fall så förstår jag att de ämnen jag intresserat mig för som andlig sökare i 35 år är de som fanns inom dåtidens Mysterieskolor. Astrologi, numerologi, Kabbala, mytologi, legender, filosofi och mycket mera är det som alltid legat mig varmt om hjärtat. Astrologi var min väg in i mitt andliga sökande, när jag lärde känna planeterna som styr de olika tecknen så läste jag mytologi.

När man tittar på Pythagoras, som även han tillhörde mysterieskolorna så pratar han om siffrornas olika frekvenser, precis som planeterna som även de vibrerar till olika frekvenser. Så är det även med våra bokstäver, man hör ju skillnad mellan de olika bokstäverna och de ger olika känslor. Allt hänger ihop. Även i tarotkorten finns planeternas och stjärntecknens energier med ihop med talens. Det finns ett flertal olika system till. Detta hör även ihop med Kabbala som är kopplat till den Judiska Mystiken. Jag förstod för länge sen att allt har en koppling, nu tillägnar jag mig nya vetskaper då jag studerar de gamla Mysterieskolorna, Dödahavsrullarna och antiken. Jag är helt uppslukad av att göra egna sammanfattningar och att förstå allt ur ett större sammanhang. Det är som en helt annan värld som öppnar sig i mysterier, legender och myter.

Livet är allt spännande när man tar del av historiken. Jag läser och kanaliserar och får till mig så mycket kopplingar som jag inte tidigare gjort. Nu är det som att dagar och nätter går ihop, jag läser och drömmer och skriver insikter i mitt stora ritblock. Filosofi, ett annat ämne jag alltid varit intresserad av, filosofi står för Kärleken till visdom, visst är det vackert? När vi avser att minnas mer av vår oändliga visdom så visar Universum oss vägen steg för steg. Det är en spännande resa!

Ljus och kärlek, Helena-Magdalena

www.helena-magdalena.com

En nära tanke

Månadens fråga

Upplever du att fler män blir intresserade av andlighet?


Prenumerera på tidningen