Annons
Annons
Annons

Tidningen Nära på Instagram

Instagram
Annons
Annons

Näras meditationslista

Näras favoriter 1

Djurkommunikatören och djurräddaren Mia Mattsson-Mercer om att skydda sin dotters och även sitt eget ljus. Foto: Shutterstock

Du är som en eldfluga, du lyser inifrån och ut!

Krönika
Jag är annorlunda! Jag vet, och jag känner det. Jag är jag! En del säger att jag är annorlunda med beundran, andra med ett slags förakt. Under hela min uppväxt (jag växer fortfarande) har jag känt mig annorlunda.

Som barn kändes det alltid som om jag stod utanför min kropp och såg mig själv försöka platsa in i familjen, skolan och samhället.

Som vuxen känns det fortfarande som om jag pratar ett annat språk. Jag har flyttat runt till olika länder och oftast känner jag mig inte hemma någonstans. Många vill tala om för mig att ”så här gör vi här!”. Det känns främmande att höra de orden. Jag lyssnar på deras ton som omvandlas till energier. Är det stöttande ord?

Jag läste om en liten tjej som kände sig annorlunda i skolan och hade svårt att passa in. Hennes mamma sa till henne: ”Du är som en eldfluga, du lyser inifrån och ut.”
Jag tyckte det var vackert sagt och sparade de orden i mitt hjärta.
Inspirerande ord. Jag samlar på dem.

När Olivia, min dotter, var ledsen och kände sig utanför i skolan, mindes jag plötsligen de inspirerande orden som mamman sagt till sin ledsna dotter.

Mitt arbete som mamma är att skydda ljuset som kommer från Olivias hjärta, likt en eldfluga. Men även mitt eget ljus.

Vi är alla vackra eldflugor som lyser inifrån och ut.
Glöm aldrig det!

That’s Amore!

Annons
Text: Mia Mattsson-Mercer
Foto: Shutterstock
Publicerad: 2015-05-28

En nära tanke

Månadens fråga

Upplever du att fler män blir intresserade av andlighet?


Prenumerera på tidningen