Annons
Annons
Annons

Tidningen Nära på Instagram

Instagram
Annons
Annons

Näras meditationslista

Näras favoriter 1

När andevärlden vill komma på besök gäller det att vara öppen och verkligen lyssna till budskapen. Per Ola Thornell vet hur man kan göra.

Andevärlden kommer på besök

4
Krönika
Ljudet kommer cirka en meter bakifrån och låter som om någon flyttar på något. Jag vänder mig om men ser inget. Efter två minuter kommer ett nytt ljud från i stort sett samma ställe och jag tror det är hunden som rör på sig, men jag inser snabbt att hon befinner sig i ett annat rum.

Nu går det upp ett ljus – det är någon och hälsar på. Så jag sätter mig tillrätta, blundar och hälsar välkommen vem det än är.

Det visar sig vara min pappa som gick över till andra sidan för en hel del år sedan. Jag översköljs av kärleken från honom och det är en skön känsla.

Min pappa var egentligen min styvpappa. Min mamma träffade honom när han kommit en bit upp i åren och han fick två barn på köpet – mig och min bror. Det kan inte varit lätt. Och vi hade våra stridigheter minst sagt och min barndom var allt annat än god. Det skapade förstås murar mellan mig och mina föräldrar – murar som först kunnat rivas helt efter det att de gått över till andra sidan.

Gång på gång har kollegor inom det mediala, gett mig bevis på att både min pappa och mamma varit igenom och i de sittningarna har både förståelse och förlåtelse getts åt båda håll. Det har gjort att jag kunnat processa mitt förhållningssätt till mina föräldrar och kunnat riva murarna jag byggt upp. Det gör att jag nu kan få uppleva den innerliga kärlek de sänder ut till mig och det är en fantastisk känsla.

Ibland dyker de upp och jag har kommit på att de ofta gör det i perioder då jag är inne i något som kommer eller behöver förändras. De visar mig sin närvaro, sitt stöd och ger mig motivation att göra det som behövs.

Nu när min pappa dyker upp så är det precis i en period då det kommer ske förändringar på en del av arbetsfronten och mina grubblerier kring ekonomi (det gamla hjärnspöket) dyker upp i mig. Min pappa var kamrer och jag vet att han hjälper mig tänka rätt gällande ekonomin. Är jag på fel spår så är han där och knuffar och påminner mig om vad som behöver göras.

Jag kan idag utrycka min genuina kärlek till mina föräldrar och är så tacksam för när de dyker upp och jag genomsyras av deras kärlek. De är ett bra bevis på att livet är för evigt!

Annons

 

Per Ola Thornell

Text: Per Ola Thornell
Foto: Shutterstock
Publicerad: 2013-01-29

Relaterade artiklar

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

4
5 mar 2013 09:50
Jag var på min första storseans i höstas och mediumet fick kontakt med någon som känner mig.Men jag vet än i dag inte vem det kan vara men tydligen är de någon som besöker mig i mitt hem... För några månader sedan gick jag i en affär och en plötslig sval vind kändes bakom mig. Jag gick ej nära någon kall kyl eller frys så något konstigt var det Tack Per Ola för dina intressanta artiklar/Hälsningar Magnus
5 mar 2013 10:17
Min mamma skulle komma o hälsa på efter döden.. Har inte märkt nåt än..
19 mar 2013 13:31
Tack Magnus för din berättelse :) Och tack för ditt beröm. Lena - som jag ser det kommer de när de ser att vi är redo. Vi kan tycka att vi är det men de brukar ha bra koll på läget. De vill att vi ska kunna möta dem i kärlek utan alltför stor sorg eller andra kraftiga emotioner. Ha tillit. /Per Ola
27 jun 2013 00:41
Jag har haft besök hemma av andar som kommit in i mitt vardagsrum och hallen. Vet inte vilka de är om det är avlidna släktingar eller andra andar på besök. Det kom vid ett tillfälle in två andar med huvud och axlar synliga men inga ansiktsdrag. Resten av kroppen var skugglik. De stannade framför mig ca 3 meter ifrån soffan där jag satt med min dotter i famnen. Sen upplöstes de i det tomma intet och försvann. Vid ett tillfälle såg jag som en genomskinlig ande som tittade nyfiket på mig från hallen. En vit andlig varelse som var väldigt ljus. Så även en väldigt glad ande som det såg ut som han skrattade. Jag undrar om de kom till mig av en anledning? Hade de nåt budskap att ge mig för det kändes nästan så? Tack för en intressant artikel
Skriv kommentar
Du måste vara inloggad för att delta

Inte medlem än?

Som medlem kan du...

  • Kommentera artiklar, delta i diskussioner och ge bilder "tummen upp"
  • Skapa din egen sida, eget fotoalbum och mycket mer

En nära tanke

Månadens fråga

Upplever du att fler män blir intresserade av andlighet?


Prenumerera på tidningen