Annons
Annons
Annons

Tidningen Nära på Instagram

Instagram
Annons
Annons

Näras meditationslista

Näras favoriter 1

När Jai Thornell lyssnar på en klient så lyssnar han inte bara med öronen utan med hela han. Han kopplar på det universella lyssnandet. Foto: Shutterstock

Det universella lyssnandet

Krönika

Som coach och terapeut så lyssnar jag inte bara med mina öron på det som sägs. Jag lyssnar med hela kroppen, med hela mig. Jag kopplar på det universella lyssnandet, storhetens lyssnande, vilket leder bort uppmärksamheten från tänkandet vilket skapar ett ”rum” att vila i utan att intellektet lägger sig i. Det ger utrymme för min klient att själv få vila i det han/hon berättar och därmed också ett utrymme att faktiskt höra med hela sitt väsen vad det är som uttrycks. Ibland behöver jag inte ens säga någonting – mitt varande tillsammans med min klient gör att klienten själv hör vad som uttrycks och får insikter av sig själv.

I det universella lyssnandet så är jag i kontakt med storheten – Källan och kan därmed se min klients storhet. I det utbytet så försvinner de upplevda hindren och tillkortakommanden hos min klient. När kärlek råder kan ingen rädsla finnas, det är omöjligt. När jag i samvaro med andra ser och känner min egen storhet så ser jag andras också. Där blir ett utbyte i det som vi båda får med oss och som skapar ringar på vattnet. Oneness kan antingen förklaras intellektuellt eller så kan det upplevas. Jag föredrar det sistnämnda. Allt som finns är kärlek!

Namasté
Jai
www.loveit.se

Annons
Text: Jai Thornell
Foto: Shutterstock
Publicerad: 2016-11-08

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du måste vara inloggad för att delta

Inte medlem än?

Som medlem kan du...

  • Kommentera artiklar, delta i diskussioner och ge bilder "tummen upp"
  • Skapa din egen sida, eget fotoalbum och mycket mer

En nära tanke

Månadens fråga

Tror du på ett liv efter döden?


Prenumerera på tidningen