Annons
Annons
Annons

Tidningen Nära på Instagram

Instagram
Annons
Annons

Näras meditationslista

Näras favoriter 1

Du är redan fullkomligt älskad

6
Krönika
Av någon anledning har vi alla, var och en, blivit insatta i Guds (högre kraft, universum – kalla det vad du vill) konstverk.

leende barn som håller upp ett rött tyghjärta

Att du redan duger som du är, redan är älskad omtyckt och perfekt, kan vara knepigt att ta till sig. Men Per Ola Thornell gör i denna krönika det tydligt hur det ligger till.

FOTO: SHUTTERSTOCK

 

Av någon anledning har vi alla, var och en, blivit insatta i Guds (högre kraft, universum – kalla det vad du vill) konstverk.

 

Det betyder att vi alla, var och en, är unika. Du som läser detta just nu är helt unik – det finns inte en enda människa som är exakt som du!

 

Det betyder att det finns en mening, ett syfte med ditt liv. Du är en viktig pusselbit i denna stora väv av energier och liv där allt hör samman. Det betyder också en annan sak. Du är fullständigt sedd, fullständigt hörd och fullständigt älskad.

Annons

 

Faktum är att du alltid varit älskad helt villkorslöst. För det finns inget du kan göra för att förtjäna den kärleken, den finns där i alla fall. Och det finns inget du kan göra för att förlora den kärleken heller, den finns där för evigt.

 

Att få uttrycka kärlek, mänsklig så väl som gudomlig, är själens högsta mål. Våra egon hindrar oss från att se detta. Egot inbillar oss att andra människor måste fylla oss med kärlek för att vi ska överleva. Men det är inte sant. Vi är redan älskade. Och vi är redan kärleken. Och den finns i våra hjärtan!

 

Du duger precis som du är. Med dina tankar skapar du din yttre verklighet. Kärleksfulla tankar skapar kärlek i det yttre.

 

Lägg högerhanden över ditt hjärta och blunda i två minuter. Upprepa samtidigt ”Jag är kärlek” hela tiden. Se om du kan mena det när du tänker tanken, lägg in känslan. Le gärna efter halva tiden. När du är klar – skriv en kommentar här hur det kändes!

 

Per Ola Thornell

Publicerad: 2012-12-11

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

6
11 dec 2012 08:46
Först en pirrande känsla i hela kroppen, det kändes som om kroppen gjorde sig av med en massa skräp, sedan kom det vitt ljus strömmande in genom en och en lugn och behaglig känsla infann sig, häftigt.
11 dec 2012 09:08
Varmt och skönt <3><3>
11 dec 2012 18:18
Jag såg att de gnistrade en massa ljus under min hand som jag hade på mitt hjärta...:) <3>
12 dec 2012 08:39
Isa, Elisabeth och Carina! Tack för era härliga inlägg! Visst är det fantastiskt att känna den här underbara energin strömma in i vår fysiska, känslomässiga och mentala kropp! Allt gott till er! Per Ola
16 dec 2012 23:01
vi duger som vi är.trevlig tidning.
25 dec 2012 19:28
Förlåt men oftast då jag lägger mina händer på mig själv eller på någon annan, så blir handen så varm å börjar nästan som om den hade ett eget hjärta att pulsera? Och nu så blev den sådär varm å började pulsera, men också hjärtat att slå mycket kraftigt, å lite andfådd?! Jag har vänner som kanske på skämt säger att jag har healing i mina händer, de har hänt många gånger, då jag inte ens tänkt på vad eller varför, helt plötsligt då jag masserat min kille eller en vän, frågat om de har nån smärta eller inflammation,? Jag vet förstås inte om det är så!?, men mina händer blir vansinnigt varma och man kan se hur pulsen slår kraftigt? Men jag så skimrande färger just nu, vackert var det i allafall! Mvh I G!
Skriv kommentar
Du måste vara inloggad för att delta

Inte medlem än?

Som medlem kan du...

  • Kommentera artiklar, delta i diskussioner och ge bilder "tummen upp"
  • Skapa din egen sida, eget fotoalbum och mycket mer

En nära tanke

Månadens fråga

Upplever du att fler män blir intresserade av andlighet?


Prenumerera på tidningen