Annons
Annons
Annons

Tidningen Nära på Instagram

Instagram
Annons
Annons

Näras meditationslista

Näras favoriter 1

Näras krönikör Per Ola Thornell tipsar om bra meditationsskivor! Foto: Shutterstock

Finn ro med meditationsmusik!

1
Krönika
Jag får ofta frågan om jag kan rekommendera någon bra meditationsskiva. Och det kan jag! Jag har haft förmånen att ha bra mentorer och lärare inom det mediala; Iris Hall och Jörgen Gustafsson.

Iris som pratade en lätt engelska hade en underbart hes, lite mörk, röst. Ganska tidigt i min mediala träning så fick jag reda på att hon gjort en meditations-cd som heter ”The Secret Garden”. Skivan innehåller också musik av Cosmica som har en vidunderligt härlig röst som blandas med vacker musik.

 

Varsamt leder Iris oss genom en fantastisk trädgård ner till havet och sedan upp på ett litet berg. Där får man sätta sig under ett träd och vänta på att någon nära från Andra sidan ska komma på besök.

 

Än i dag använder jag den här skivan flitigt, både för egen del, men också i våra mediala cirklar. När jag hör Iris röst strömmar härliga minnen in i mig. Är du nyfiken på skivan så finns den på: cosmicamusic.com.

Annons

 

Jörgen Gustafsson har också en härlig och bra meditations-cd som heter ”Genom dalen”. Den är fantastiskt suggestiv och Jörgens röst leder en genom chakraöppning och ut på prärien och vidare tills man kommit till en mycket speciell plats. Mer avslöjar jag inte... Kontakta Jörgen via hans hemsida: tirips.se för distribution.

Per Ola Thornell

Text: Per Ola Thornell
Foto: Shutterstock
Publicerad: 2014-03-17

En nära tanke

Månadens fråga

Tror du på ett liv efter döden?


Prenumerera på tidningen