Annons
Annons
Annons

Tidningen Nära på Instagram

Instagram
Annons
Annons

Näras meditationslista

Näras favoriter 1

För att få bort platsbundna andar skapar Per Ola (Jai) och hans fru en räddningscirkel. Foto: Shutterstock

Föra över platsbundna till andevärlden

Krönika
Då och då tar jag och min fru Samya på oss att åka hem till människor som vill ha hjälp att bli av med andar som är bundna till platsen.

Innan vi bestämmer oss för att ta på oss uppdraget så ställer jag alltid några kontrollfrågor till den som ringer; Har aktiviteterna pågått från dag ett då man flyttade dit? Om svaret är ja så frågar jag; Finns det barn i huset som känner av aktiviteterna? Om svaret även här är ja, så är det troligt att det är platsbundna energier.

Om det blir ett nej på frågorna så är det troligtvis anhöriga från Andra sidan som är på besök och då behöver vi inte åka dit utan vi rekommenderar istället att personen ifråga kommer på en privat sittning. Det finns då en livssituation runt personen eller någon i familjen som behöver redas ut.

Men i förstnämnda situationen så bokar vi en tid, vi ber att den som ringer ska ta reda på så mycket de kan om platsen de bor på så att vi kan se när vi är på plats om vi kan få samstämmighet i den informationen som vi får fram. 

Det går med andra ord till på ungefär samma sätt som man ser på TV. Om det finns en platsbunden ande på plats så ser vi till att göra det som kallas för en räddningscirkel, vilket är det korrekta namnet (det heter inte husrensning). 

Räddningscirkeln innebär att vi bjuder in de som bor i huset att tillsammans med oss bilda en cirkel och där de skickar så mycket ljus och kärlek de kan medan jag eller Samya har kontakt med den som ska gå över. 

Vi ber om hjälp från Andra sidan så att någon som är anhörig till den platsbundna kan komma för att möta upp och ta med sig den platsbundna till andevärlden. Detta är ett helt magiskt ögonblick och det känns ofta omedelbart att energierna släpper från bostaden.

Inte sällan tar det någon eller några veckor innan energierna släppt helt från platsen – men det betyder inte att den platsbundne är tillbaka! Det är snarare en ”eftersläpande svans” av energier som försvinner av sig själv efter en kort tid. 

Vid samtliga fall vi arbetat med så finns det även anhöriga på plats när det finns platsbundna personer. Dessa kommunicerar vi med och beskriver så att de kan bli igenkända. Dessa anhöriga bekräftar också ofta upplevelser som varit på platsen och de kommer med härliga, kärleksfulla budskap till de som bor där!

Hur vet man skillnaden på en platsbunden person och från någon som är från Andra sidan? Det är oftast en enorm skillnad. Finns det platsbundet så är det som att kliva in i sirap! Det blir tungt, man kan bli yr och illamående och håret kan resa sig på kroppen. Det är mer påtagligt fysiska sensationer än när personen är på besök från Andra sidan.

Per Ola (Jai) Thornell

Annons
Text: Per Ola (Jai) Thornell
Foto: Shutterstock
Publicerad: 2016-04-12

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du måste vara inloggad för att delta

Inte medlem än?

Som medlem kan du...

  • Kommentera artiklar, delta i diskussioner och ge bilder "tummen upp"
  • Skapa din egen sida, eget fotoalbum och mycket mer

En nära tanke

Månadens fråga

Upplever du att fler män blir intresserade av andlighet?


Prenumerera på tidningen