Annons
Annons
Annons

Tidningen Nära på Instagram

Instagram
Annons
Annons

Näras meditationslista

Näras favoriter 1

Våga tro att du har universums bästa team som finns där just för dig! Foto: Shutterstock

Guiderna och änglarna hjälper oss

Krönika
Oavsett vad vi kallar dem, så är de där för vår skull. Jag tror att de antar den form som passar vår individuella tro och verklighetsbild bäst och för att vi ska förstå att de finns.

Om någon berättat för mig för 20 år sedan att jag hade en guide som hjälpte mig i mitt liv men som inte var synlig i den fysiska världen, så hade jag bett den personen söka psykiatrisk hjälp. 

I dag så vet jag att de finns på riktigt. Och att de hjälper mig i både nöd och lust. Min livsguide har alltid funnits där medan guider som hjälpt mig utveckla min medialitet, healing och så vidare har kommit och gått längs vägen. 

Om du går till ett medium, går kurs eller i en utvecklingscirkel så låt ingen få berätta för dig vem som är dina guider eller vilka änglar du har med dig! Det är inte upp till dem och du måste ta i beaktande att bara för att någon kallar sig medial, så har de inte alltid rätt! Vi har alla en medfödd medial och intuitiv förmåga och om vi gör det vi behöver, så kommer vi att få träffa dem.

Vägen till mötet går inåt i meditation och eftersom det kräver lite övning så ger många upp och går den ”lätta vägen” och frågar andra. Det funkar inte så! Utan det är när eleven är redo som läraren uppenbarar sig.

Jag trodde som de flesta att det är svårt att meditera. Det är det inte. Det svåra är att lära sig ha tillit till det som sker i meditationen. Vår hjärna vill lägga sig i och i tankarna tror vi att vi fantiserar. Så tillit är nyckelordet. Och vi behöver göra det igen, igen och igen. 

Att be dem göra fysiska saker för att vi ska tro på dem är som att be dem sköta vår personliga och andliga utveckling. Att det sedan kan ske i alla fall, ja det är en annan sak!

Så låt 2016 bli året då du satsar på dig själv och din utveckling och våga tro att du har universums bästa team redo till att supporta dig!

Per Ola (Jai) Thornell

Annons
Text: Per Ola (Jai) Thornell
Foto: Shutterstock
Publicerad: 2016-01-26

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du måste vara inloggad för att delta

Inte medlem än?

Som medlem kan du...

  • Kommentera artiklar, delta i diskussioner och ge bilder "tummen upp"
  • Skapa din egen sida, eget fotoalbum och mycket mer

En nära tanke

Månadens fråga

Upplever du att fler män blir intresserade av andlighet?


Prenumerera på tidningen