Annons
Annons
Annons

Tidningen Nära på Instagram

Instagram
Annons
Annons

Näras meditationslista

Näras favoriter 1

Jag finns på riktigt!

2
Krönika
Under en tid har jag gjort healingkoderna på mig själv nästan varje kväll. Innan healingen så har jag funderat över det som oroar mig mest och sedan har jag bett en specifik healingbön.

person som sitter under en stenformation och mediterar i solnedgången

Att vara rädd för att förlora, dö eller "bara" att misslyckas är onödigt. Med en evig själ så kommer livet alltid att gå vidare. En väldigt lugnande insikt enligt Per Ola Thornell.
FOTO: SHUTTERSTOCK

Under en tid har jag gjort healingkoderna på mig själv nästan varje kväll. Innan healingen så har jag funderat över det som oroar mig mest och sedan har jag bett en specifik healingbön. Bönen innehåller en önskan om att gamla cellminnen med negativa upplevelser, ska hittas, lösas upp och att jag ska läkas.

 

Mer än en gång har jag upplevt hur minnen från min tidiga barndom plötsligt, som från ingenstans, bara dykt upp och jag har både mentalt och känslomässigt förstått kopplingarna till mina hinder i vuxen ålder. Det är ännu en fantastisk läkningsresa jag gör just nu.

Annons

 

För några kvällar sedan blev jag väldigt medveten om en sak. Intellektuellt har jag vetat det länge men nu var det precis som om jag började komma ikapp känslomässigt. Insikten var att jag finns på riktigt. Det kan ju tyckas självklart, men insikten förde med sig så mycket mer.

 

Rädslan för förlust är ganska vanlig för oss människor, även för mig. Vi kanske är rädda för olika saker, men grunden är densamma. Att inte ha pengar nog, att förlora ett arbete, att förlora sitt hem, att förlora en relation, ja listan kan göras lång. Men insikten jag fick var att jag kan förlora allt, precis allt, till och med min fysiska kropp genom att dö.

 

Men det finns en sak som jag aldrig kan förlora, nämligen min själ. Det är omöjligt för mig att inte överleva eftersom jag har evigt liv.

Så varför leva i rädsla för förlusten? Varför leva i oro när den som är jag, min själ, aldrig kan förloras? På något sätt har insikten om att det inte spelar så stor roll om hur mitt fysiska liv ser ut, fått mig till att börja släppa taget. För hur framtiden än ter sig, så finns jag på riktigt. I evighet!

 

Per Ola Thornell

Publicerad: 2012-08-28

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

2
3 sep 2012 11:56
Känner igen mig helt i det Du skriver ... Genomgår, helt klart, samma resa/läkningsprocess. Tips på olika vis att komma vidare emottages allra mest tacksamt ... Försöker be, meditera, öppna/balansera mina chakran m.m. varje dag ... Oerhört nyfiken ... Mvh Emmylou ...
6 sep 2012 10:30
Hej Emmylou! Jag har kommit på att processen behöver få leva sitt liv. Det hjälper att be, meditera osv - det levandegör och medvetandegör processen. Men jag tror inte vi kan göra mer än så för att komma vidare, det ske av sig själv och i din takt som det ska. Så länge vi gör det vi gör och fortsätter ha villigheten så kommer den att fortsätta utvecklas - och vi med den. Hälsningar Per Ola
Skriv kommentar
Du måste vara inloggad för att delta

Inte medlem än?

Som medlem kan du...

  • Kommentera artiklar, delta i diskussioner och ge bilder "tummen upp"
  • Skapa din egen sida, eget fotoalbum och mycket mer

En nära tanke

Månadens fråga

Upplever du att fler män blir intresserade av andlighet?


Prenumerera på tidningen