Annons
Annons
Annons

Tidningen Nära på Instagram

Instagram
Annons
Annons

Näras meditationslista

Näras favoriter 1

Per Ola Thornell tror att vi själva skapar hur det ser ut på Andra sidan, med vår tankens kraft. Skriv gärna en kommentar till krönikan, där du berättar vad du själv tror! Foto: Shutterstock

Jag tror på tankens läkande kraft

Krönika
För att skapa balans i våra liv behöver vi bli medvetna om vilka tankar vi bär på. Många tankar är dessvärre negativa, såväl om oss själva, vår livssituation eller om andra människor. Eftersom alla tankar är skapade, är även våra negativa tankar det.

Som jag ser det behöver vi därför först bli medvetna om vilka tankar vi bär på och sedan börja fokusera på det vi vill, inte det vi inte vill. 

Att meditera dagligen, eller att sitta en stund i närvaro med sig själv, är en bra väg i denna process. För hur ska vi kunna bli medvetna om oss själva, om vi inte är i oss själva?

Att ta kontakt med sin kropp ger en möjlighet att lyssna på sin inre vägledning. När vi gör detta så kommer vi att kunna förändra negativa tankemönster, och istället låta andra tankar skapa den läkande kraft vi såväl behöver. Läkande kraft till oss själva, relationer, situationer – ja, till livet i stort.

Tankens kraft är enorm! Jag tror till och med att vi genom det medvetande vi är i när vi går över till Andra sidan, genom tankens kraft, skapar vår tillvaro där. Det vill säga att vi skapar hur där ser ut och vad vi upplever.

Kanske är det därför olika människors utanför-kroppen-upplevelser skiljer sig åt när de beskriver just Andra Sidan? Vi ser det vi vill se helt enkelt?

Så sätt igång och skapa ditt önskade liv genast – det fungerar!

Annons
Text: Per Ola Thornell
Foto: Shutterstock
Publicerad: 2014-11-25

En nära tanke

Månadens fråga

Upplever du att fler män blir intresserade av andlighet?


Prenumerera på tidningen