Annons
Annons
Annons

Tidningen Nära på Instagram

Instagram
Annons
Annons

Näras meditationslista

Näras favoriter 1

Skickar vi skit får vi skit tillbaka, skickar vi gott får vi gott tillbaka. Ingen kommer undan – denna lag gäller oss alla, skriver Jai i sin krönika. Foto: Shutterstock

Kliv in i attraktionsvirveln

Krönika

Allt vi sänder ut får vi tillbaka till oss. Skickar vi skit får vi skit tillbaka, skickar vi gott får vi gott tillbaka. Ingen kommer undan – denna lag gäller oss alla.

Men hör här; Egot kan skicka gott men få skit tillbaka. Varför då? Jo, för att egot skickar gott för att det VILL ha något tillbaka. Egot ger alltid villkorat – alltid! Själen däremot ställer inga krav.

Själen ger villkorslöst utan en önskan om att få tillbaka. Varför? För att den redan har allt det den behöver – dess önskan är enbart att få ge. Det är därför jag påstår att Attraktionslagen inte är rätt eller att den fungerar speciellt väl.

Du önskar pengar på banken, en ny relation eller ett nytt jobb och använder Attraktionslagen. Tror du att din själ vi ha pengar, ett nytt jobb eller en ny relation? Nej, det vill den inte, det är du som vill det – ditt ego. Och eftersom egot INTE är din sanna identitet (som själen är), så kan det vara så att du får pengar, ett nytt jobb och en ny relation. Men det kan lika gärna vara så att du får vara fattig, utan nytt jobb och i fortsatt avsaknad av en kärleksrelation. Så jag ger inte mycket för Attraktionslagen som du förstår.

Däremot vet jag att Lagen om Själens Attraktion är sann och fungerande. När själen får uttrycka sig genom vår fysiska varelse i ett sant tjänande, sann godhet, sann kärlek bortom fysiska beteenden, dömande och girighet, när själen får visa sin godhet oavsett vad andra gör eller ger tillbaka – då kommer ett resonansfält att skapas. En attraktionsvirvel som kommer i samklang med samma vibrationsnivå i den fysiska världen.

Denna virvel drar sedan in det vi behöver i vår fysiska verklighet – i våra liv. Och om det då verkligen är så att vi behöver pengar, jag menar att vi är i verkligt behov i stunden, ja då dyker pengarna upp. Och är vi verkligen redo för en ny relation – ja, då kommer den. Så varför inte bara överlämna oss till denna lag och låta oss bli omhändertagna av livet?

Lagen om Själens Attraktion kan aldrig missbrukas, manipuleras eller göras om. Den utgår alltid från sanningen och vår själs verkan i livet.

Namasté
Jai

www.loveit.se

Annons
Text: Jai Thornell
Foto: Shutterstock
Publicerad: 2017-01-24

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du måste vara inloggad för att delta

Inte medlem än?

Som medlem kan du...

  • Kommentera artiklar, delta i diskussioner och ge bilder "tummen upp"
  • Skapa din egen sida, eget fotoalbum och mycket mer

En nära tanke

Månadens fråga

Upplever du att fler män blir intresserade av andlighet?


Prenumerera på tidningen