Annons
Annons
Annons

Tidningen Nära på Instagram

Instagram
Annons
Annons

Näras meditationslista

Näras favoriter 1

Vi behöver vara förebilder för jordens barn så de kan minnas vilka de verkligen är och varför de har kommit till oss på jorden, menar Per Ola (Jai). Foto: Shutterstock

Låt oss ge en gåva till jordens barn

Krönika
De är inte mina eller dina barn. De är inte våra barn eller deras barn! Alla barn har, precis som du och jag, sitt ursprung ur Källan och är på jorden av en anledning.

Att välja att födas i tider som dessa betyder för mig att man tagit på sig viktiga uppgifter på jorden. 

Att som själ på Andra Sidan eller i andra dimensioner se att människan skapar både sin egen och jordens undergång är en sak. Men att välja att återfödas hit i medvetenhet av att glömma bort var du kommer ifrån och samtidigt ha en mission att bidra till vändningen kräver en vis själ. 

Jag är tacksam att jag själv och många med mig minns vilka vi egentligen är och jag är tacksam för det arbete vi tillsammans utför för att skapa en bättre värld. Men det är barnen (som inte är våra eftersom man inte äger sina barn) som valt att födas in i den här tiden som behöver fortsätta det arbetet. 

Vi behöver visa dem alla vad syftet är och hjälpa dem genom att visa vägen till kärleken. Och den går inte genom spel, mobiltelefoner och Wi-Fi. Den går inte genom sockerpumpad mat. Den går inte genom tävling, trendkläder och sexism. 

Gåvan vi kan ge jordens barn går genom att visa dem att det finns något annat, något större. Vi behöver vara verkliga förebilder för dem och visa dem vägen så att de kan minnas vem de i sanning är och varför de valt att komma till oss!

Per Ola (Jai) Thornell 

Annons
Text: Per Ola (Jai) Thornell
Foto: Shutterstock
Publicerad: 2016-01-12

En nära tanke

Månadens fråga

Tror du på ett liv efter döden?


Prenumerera på tidningen