Annons
Annons
Annons

Tidningen Nära på Instagram

Instagram
Annons
Annons

Näras meditationslista

Näras favoriter 1

I veckans krönika berättar Per Ola Thornell hur musik kan påverka ens sinne på ett positivt sätt, så vi lättare kan öppna upp för det bästa i livet. Foto: Shutterstock

Öppna upp ditt hjärta och bli fri!

Krönika
Jag lyssnar på musik av Sacred Earth och låten ”Ancient Mother”. Sångerskan sjunger bland annat “Open your heart, open your mind, feel your soul flying high”. Det är vackert och för mig så sant.

När jag öppnar upp mitt hjärta, lyfter blicken och blir medveten om det vackra i mig och allt runt mig, så lyfter min själ. Jag känner mig fri, okomplicerad och lycklig.

Att i stunden bara tillåta mig att få vara den jag egentligen är gör att jag ser det vackra runt mig. Träden, fåglarna, himlen, andra själar. Lugnet får råda även om det kan spritta i hela kroppen.

Jag har skrivit tidigare om hur viktig musik kan vara för att hjälpa oss att komma i en viss stämning, och när jag lyssnar på denna fantastiska låt så öppnar jag upp för det bästa i livet. Jag ser vad som är viktigt och mindre viktigt. Jag känner vem jag är och vem jag inte är. Jag ser, istället för att bara titta. Hjärnan får mindre utrymme och hjärtat mer.

Så låt oss öppna upp våra hjärtan, för det är där vi är det som vi är ämnade att vara – sanningen, ljuset och kärleken!

Annons

Per Ola Thornell

 Lyssna på låten "Ancient Mother", som Näras krönikör Per Ola gillar!
Lyssna på låten "Ancient Mother" av Sacred Earth genom att klicka på bilden ovan.

Text: Per Ola Thornell
Foto: Shutterstock
Publicerad: 2014-10-09

En nära tanke

Månadens fråga

Tror du på ett liv efter döden?


Prenumerera på tidningen