Annons
Annons
Annons

Tidningen Nära på Instagram

Instagram
Annons
Annons

Näras meditationslista

Näras favoriter 1

Den 25 augusti kommer Jai och hans fru Samya hålla en gratis föreläsning i Malmö. Foto: Lovisa Granberg

Peaceful Living – en väg till inre frid!

Krönika
Vi behöver varken religion, vetenskap, pengar eller hyllmeter med andlig litteratur, psykologi eller personlig utveckling för att förstå vem vi är.

Det är inget fel med något av detta – de kan vara värdefulla verktyg i våra liv. Men de är just det – verktyg. De är inte lösningen! Endast kunskap som blir visdom är värdefull – allt annat är skräp för hjärnan.

Länge har jag funderat över hur vanligt det är att vi slänger oss över böcker, terapeuter, coacher eller andliga lärare som verkar sitta på sanningen som vi kan anamma. Men är det verkligen så? Hur många böcker ska vi behöva läsa och hur många personer ska få berätta för oss vad vi behöver och vad som är sant om vår så kallade verklighet? 

Jag menar att vi redan har svaren inom oss som visar på hur vi hittar frid och fred i våra liv. Med rätt verktyg som vi själva lär oss att arbeta med så hittar vi fram, vi finner vår livsväg och kan dra nytta av det som vi till vardags kallar misslyckande, elände, smärta och katastrofer – oavsett om vi drabbats eller skapat dem själva. De är alla möjligheter till vår riktiga framgång och ett liv i frid och fred – i oss själva och med andra.

Vi har alla, var en, de inneboende krafter och möjligheter som behövs för att skapa frid och fred i våra egna liv. Vi menar att vi alla har en inre guru som kan ge oss de svar vi oftast söker i det yttre. 

Oavsett om jag skriver, föreläser eller arbetar på kurser så hoppas jag alltid på att skapa en medvetenhet, en rörelse bland människor om att vi har en enorm inneboende potential där allt vi hittills upplevt i våra liv är till för att skapa möjligheter.

Den 25 augusti kommer jag och min fru Samya att ha vår första helt egna föreläsning; Peaceful Living! Föreläsningen är gratis och den första sker på Kockum Fritid i Malmö, därefter ger vi oss ut på andra orter. 

Under några timmar vill vi dela med oss av våra personliga och yrkesmässiga erfarenheter och hur vi kunnat använda våra hinder och smärta i livet till att skapa ett liv vi inte kunnat drömma om.

Genom att berätta om våra egna, andliga och personliga utveckling kunna ge tips, idéer samt effektiva och värdefulla verktyg som kan hjälpa var och en att börja sluta fred med det som hindrar en från att leva det liv man önskar. 

Med rätt inspiration, motivation och vettiga verktyg har vi alla, var och en, möjligheten att bli den vi vill vara – lyckliga, fridfulla och glädjerika.

Mer info om föreläsningen hittar du på: www.loveit.se/sv/forelasningar/peaceful-living/

Jai

Annons
Text: Jai Thornell
Foto: Lovisa Granberg
Publicerad: 2016-07-12

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du måste vara inloggad för att delta

Inte medlem än?

Som medlem kan du...

  • Kommentera artiklar, delta i diskussioner och ge bilder "tummen upp"
  • Skapa din egen sida, eget fotoalbum och mycket mer

En nära tanke

Månadens fråga

Upplever du att fler män blir intresserade av andlighet?


Prenumerera på tidningen