Annons
Annons
Annons

Tidningen Nära på Instagram

Instagram
Annons
Annons

Näras meditationslista

Näras favoriter 1

– Jag vill tacka dig som läser tidningen Nära och mina krönikor från mitt hjärta. Du är viktig för mig, hälsar Näras krönikör Per Ola Thornell. Foto: Shutterstock

Per Ola Thornell ser tillbaka på arbetsåret 2014 med mycket kärlek

Krönika
Jag såg fram emot jul och nyår – och den välbehövliga vilan! Jag gjorde så lite som möjligt under cirka tre veckor, samlade energi och tog hand om mig själv. När jag ser tillbaka på året som gått har mycket hänt och gjorts.

Förutom alla kurser och kvällscirklar i medialitet, healing, hypnos med mera som jag och min fru Anette tillsammans hållit, så har vi tillsammans med några goda vänner även startat upp The Edge Forum. The Edge Forum är tänkt att vara en mötesplats där vetenskap och andlighet kan mötas, där har vi skapat workshops och föreläsningar.

Jag har dessutom tillsammans med mediet Jörgen Gustafsson skrivit och gett ut en bok om Jörgen – "En förnimmelse av det Okända". Och nu i slutet av året blev min och Anettes meditationsskiva "The Spiritual Way 1" precis klar. Cd nummer två är också producerad och kommer nu i januari.

Som om det inte vore nog har jag dessutom haft förmånen att få skriva veckovisa krönikor samt några längre artiklar till tidningen Nära. När jag tänker efter är det nästan helt galet så mycket jag hunnit med. Men jag bara fullkomligen älskar det!

Den andliga verksamheten på Love it är mitt liv. Ja, det är ett jobb, men ändå ser jag det inte så. Love it ger mig en chans att möta människor som går sin spirituella väg och som vill dela en stund med oss, med mig och andra, på vägen. Det är ett oerhört privilegium för mig och fantastiskt lärorikt! När jag arbetar med andra människor vidgas synen både på mig själv och min omvärld och jag förstår mig själv bättre.

Jag vill tacka dig som läser tidningen Nära och mina krönikor från mitt hjärta.
Du är viktig för mig!

Annons
Text: Per Ola Thornell
Foto: Shutterstock
Publicerad: 2015-01-13

En nära tanke

Månadens fråga

Upplever du att fler män blir intresserade av andlighet?


Prenumerera på tidningen