Annons
Annons
Annons

Tidningen Nära på Instagram

Instagram
Annons
Annons

Näras meditationslista

Näras favoriter 1

De flesta hem är fulla av giftiga kemikalier som används för att rengöra och desinficera, men som sänker vår energiska känslighet, skriver krönikören Jai Thornell. Foto: Shutterstock

The Matrix – ett system för kontroll

Krönika

Vi lever i ett system av kontroll. Våra lägre sinnen, emotionella och fysiska kroppar är överstimulerade i ett konstant dis av distraktioner som skapats av företag, marknadsförare, regeringar och den kraftfulla, onaturliga livsstil som ständigt byggs och utvecklas genom TV, tidningar, radio och andra medier.

Det omgivande energiområdet bombarderas med elektromagnetiska störningar genom mobiltelefoner, satelliter, mikrovågsugnar och Wi-Fi.

Vår mat är målmedvetet bombarderad med beroendeframkallande ämnen; bearbetat socker, konstgjorda färgämnen och smakämnen, pesticider, hormoner och GMO.

Vårt vatten är förorenat med nitrater från den industriella livsmedelskedjan och så kallade "medicinska" droger hamnar ständigt i våra vattensystem där det sprider sig globalt.

Det verkar vara så att vårt samhälle på ett maktfullkomligt perfekt sätt har skapats och konfigurerats, kanske av energier och entiteter som inte vill befinna sig i ljuset, för att tillfredsställa människans lägre beteendemönster.

De osynliga elektriska fälten omger oss ständigt på grund av överanvändning av elektroniska apparater vi köper och använder. De flesta hem är fulla av giftiga kemikalier som används för att rengöra och desinficera men som i själva verket skadar och sänker vår energiska känslighet. Både vi och naturen blir sjuka av dessa.

Detsamma kan sägas om de onaturliga polyestrar och andra oljebaserade föreningar som används för att göra våra kläder.

Den totala effekten av detta skapar beroendeframkallande beteenden i de lägre sinnena och vår fysiska kropp, som sedan hindrar oss och våra själar att komma fram, eftersom trycket är konstant i denna kollektiva masshypnos.

I vår känsla av separation, otillräcklighet och litenhet attraheras våra lägre sinnen och vi skapar därför ett alter ego – ett alternativt jag som inte är annat än falskt.

Detta falska jag skapar sedan en lägre baserad livsstil som lätt kan kontrolleras av samhället som sen inte vill annat än att vi ska hålla oss där nere. Så perfekt är detta system av kontroll, och uppvaknande människor kan inte dra någon annan slutsats än att vår värld är konstruerad och förevigad på det sättet för att förslava människor.

Så hur ska vi frigöra oss och återgå till den sanning och autenticitet vi är bakom denna blöta filt av mörker och separation som lagts över oss? Efter århundraden av inkarnation där vi gång på gång förlorat oss själva i denna illusion, detta konstgjorda drama, så behöver vi komma till insikt om, en gång för alla, att vi är begåvad med en enorm möjlighet.

Sedan ett antal år så befinner vi oss i en mäktig energivåg av högre medvetenhet som börjar aktiveras inom människors hjärtan. Detta "Kristusmedvetande” eller ”Buddhamedvetande" som vissa kallar det (här avses inte något av en religiös karaktär), har skickats för att befria de som är redo att kliva ut ur labyrinten. Denna energi är en vibration som genljuder tillsammans med och förstärker ljudet av vår egen själ.

Kristusmedvetandet/Buddhamedvetandet hjälper oss återknyta med Källan och den sanna verkligheten. Denna vibration hjälper till att återaktivera det naturliga flödet inom oss.

Det finns tre saker vi kan göra och som denna energi kan hjälpa oss med;

Annons

1. Vi behöver bli medvetna om vem vi verkligen är – Källan och därmed gudomliga.

2. Vi behöver göra anspråk, kräva den energin inom oss det vill säga att ta in den i oss och medvetandegöra den känslan om att det är sant.

3. Agera i den energin. Oavsett hur många filtar som försöks läggas över oss så behöver vi agera i våra liv utifrån att vi är Källan genom att vara ljus och kärlek.

Låt oss hjälpas åt som bröder och systrar att fortsätta vårt uppvaknande.

Namasté

Jai

Text: Jai Thornell
Foto: Shutterstock
Publicerad: 2016-12-27

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

Skriv kommentar
Du måste vara inloggad för att delta

Inte medlem än?

Som medlem kan du...

  • Kommentera artiklar, delta i diskussioner och ge bilder "tummen upp"
  • Skapa din egen sida, eget fotoalbum och mycket mer

En nära tanke

Månadens fråga

Upplever du att fler män blir intresserade av andlighet?


Prenumerera på tidningen