Annons
Annons
Annons

Tidningen Nära på Instagram

Instagram
Annons
Annons

Näras meditationslista

Näras favoriter 1

Tro på dig själv och det du gör

3
Krönika
Hur ofta har vi inte fått höra från andra att de val vi gör är dåliga? Eller att vi inte klarar det vi satt oss för?

kvinna som sträcker upp armarna emot en blå himmel

Att lita på sin egen känsla är viktigt. Även om människor runt oss ser negativt på våra drömmar eller det vi gör, så ska vi fortsätta i alla fall, menar Per Ola Thornell.
FOTO: SHUTTERSTOCK


Hur ofta har vi inte fått höra från andra att de val vi gör är dåliga? Eller att vi inte klarar det vi satt oss för?

 

Andra tycks ibland njuta av att trycka ner oss genom att berätta att vi inte är kapabla att ta hand om oss själva. Att vi vill göra våra egna erfarenheter, utforska våra egna liv och ta egna beslut räknas inte för dessa människor som kan vara en förälder, ett syskon, en god vän, en partner eller arbetskamrat.

 

Dessa besserwissrar som uppenbarligen har svar på livets alla frågor, är inte sällan missnöjda med sina liv så visst är det konstigt att de ändå vet svaren på våra liv? De kan försöka vara så perfekta i sitt liv att minsta dammkorn får deras dag att fullständigt rämna. Risken är att de försöker få oss andra att leva upp till allt detta orimliga.

Annons

 

Något inom oss vill växa. Detta något gör sig påmint på olika sätt. Av någon anledning sitter du just nu och läser denna text. Du vet inte riktigt vad det är och du vet kanske inte heller vart du är på väg men detta något vill i alla fall göra sig påmint.

 

Våga lita på den känslan. Våga lita på att du kan. Våga lita på att du växer och utvecklas som människa där medgång och motgång är en del av detta.

 

Det är ibland bra att få en annan människas åsikt i en fråga som rör dig. Men då ska du be om att få denna åsikt själv och från någon du litar på. Lyssna på svaret men det är ditt ansvar att ta beslutet.

Tro på dig själv och det du gör. Du är ett mirakel och därför sker det också mirakel i ditt liv när du tror på det själv!

 

Per Ola Thornell

Publicerad: 2013-01-15

Facebook-kommentarer

Medlemskommentarer

3
15 jan 2013 12:32
Härlig läsning! Har SÅ mycket som jag vill prova och göra... Min dröm är att öppna liten sekondhand butik för barnkläder. Vilket jag ska göra fick jag veta då jag var på reading hos Benny. Ska bara våga ta steget fullt ut. Varma hälsningar från Annica
16 jan 2013 21:09
En verkligen bra läsning för mig,det är just såna ord jag behöver höra.. M
29 jan 2013 11:34
Dessa ord behöver läsas om och om igen att vi skall följa vår egen väg i livet som känns rätt för oss. Det finns alltför många omkring oss som vet "bättre" än vi själva, de lär aldrig försvinna. Men om vi följer vår egen intuition så mår i alla fall vi bra. Jag har precis bestämt mig för att satsa på att arbeta med healing och det känns jättebra.
Skriv kommentar
Du måste vara inloggad för att delta

Inte medlem än?

Som medlem kan du...

  • Kommentera artiklar, delta i diskussioner och ge bilder "tummen upp"
  • Skapa din egen sida, eget fotoalbum och mycket mer

En nära tanke

Månadens fråga

Upplever du att fler män blir intresserade av andlighet?


Prenumerera på tidningen