Annons
Annons
Annons

Tidningen Nära på Instagram

Instagram
Annons
Annons

Näras meditationslista

Näras favoriter 1

Moder Jord håller på att stiga in i en högre dimension och just nu befinner vi oss mitt emellan det gamla och det nya. Det är lätt att man kan bli förvirrad, skriver Per Ola Thornell. Foto: Shutterstock

Vi lever i två världar just nu

Krönika
Har du också den där känslan av att inte riktigt passa in i det vanliga samhället fullt ut? Blir du förvirrad av att det verkar vara så mörkt med all eländig ekonomi, krig, svält och flyktingar samtidigt som andliga människor pratar om medvetandehöjningar och att ljuset ökar?

Som jag, och flera med mig, ser det just nu så pågår en stor transformation. Moder Jord håller på att stiga in i en högre dimension och många medvetna och andliga med den. Det är en högre medvetandedimension helt enkelt. Den gamla delen av Moder Jord och de människor som är kvar i det gamla systemet befinner sig i en lägre dimension.

Det är som om du tänker dig två cirklar där den ena är låg energi och en annan som överlappar lite som har högre energi. Många av oss håller nu på att gå in i en högre dimension och eftersom det är en pågående process så befinner vi oss mitt emellan det gamla och det nya. 

Du som satsar på din personliga och andliga utveckling, där du blir mer autentisk och lever mer efter själens röst, kommer att kunna förflytta dig med i den ”uppstigning” som sker.

För mig är det uppenbart att det inte är en lösning att stanna i det gamla systemet, i de lägre energierna. Inte minst eftersom de kommer att försvinna och gå under.

Annons
Text: Per Ola Thornell
Foto: Shutterstock
Publicerad: 2015-09-29

En nära tanke

Månadens fråga

Upplever du att fler män blir intresserade av andlighet?


Prenumerera på tidningen