Näras höstevent: Ljus & glädje med Benny och Gordana

Välkommen till höstens mest spännande kväll! Mediet Benny Rosenqvist och svenska supersjälen Gordana Biernat – som har 318 000 följare på Twitter - kommer med ljus, glädje och smarta råd att förändra din vardag! Benny håller även storseans. Missa inte detta!

Text: Redaktionen

BENNY ROSENQVIST firar i år 40 år som medium. Ja, så länge har han väglett människor med sin mediala gåva. Denna kväll delar med sig av sin varma kontakt med andevärlden – Ljusfolket. Om tryggheten och kärleken de ger oss här på jorden, och även på Andra sidan. Du som är rädd för att dö kan känna dig helt lugn. Det är inte farligt, intygar Benny. Han vet, han har själv varit över i himmelriket. Benny håller föredrag om Ljusfolket. Tillsammans med Gordana föreläser han även om frekvenser. Och Benny avslutar kvällen med storseans.

GORDANA BIERNAT har blivit hundratusentals människors dagliga visdomskälla för inre utveckling och vägledning i livet. Hennes livsuppgift är att förmedla hur unika vi alla är och vilka starka krafter och förmågor vi har. Oprah Winfrey har utsett henne till Super Soul Teacher! Som enda svensk finns Gordana på listan över de 100 mest nyskapande och medvetna visionärer vars tankar och livsverk höjer medvetandet i världen. Under en månad når hon 3,6 miljoner människor. För första gången möter hon nu den svenska publiken och föreläser om att visdomen finns inom dig!

Plats: Kockum Fritid, Västra Hamnen i Malmö.
Pris: 375 kr.
Tid: Kl 18-21 den 9 november 2017.
Bokning på nätet: Klicka här!
Biljetter i butik: Du kan även köpa biljetter hos Sök & Finn på Södra Förstadsgatan 19 A (gågatan) i Malmö, tel 040-97 00 07.
Försäljning: Du kan köpa Bennys bok ”Ljusfolket” i uppdaterad nyutgåva och Gordanas bok ”Visdomen finns inom dig” och få dem signerade!

Fler artiklar

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.