Magiska möten på min resa till Hawaii

Förutom att simma med vilda delfiner och känna djurens energier var det ett möte som stod ut från Mias resa till Hawaii - det med Gudinnan Pele.

Text: Mia Mattsson-Mercer
Foto: Shutterstock

Solen gnistrade magiskt på vattenytan. Färgglada fåglar sjöng vackert utanför mitt fönster, nere vid Stilla havet. Det var en lycka, en fröjd att få vakna upp till naturen på denna magiska ö. Som en hyllning till livet.

På morgonen snorklade jag tillsammans med vilda delfiner, som själva fick avgöra om de ville komma fram och hälsa. Valarna sjöng ute på havet. Jag kunde inte hålla tillbaka tårarna inför den vackra symfoniorkestern där jag hade första parkett.

Färgrika fiskar knaprade på korallreven. Plötsligt simmade en sköldpadda förbi med en moderlighet och vishet som strömmande emot mig. Lugnt följde hon vattnets rytm och jag kände att jag var ett tillsammans med havet, där tiden stod stilla. Hawaii är ett magiskt spirituellt land med djupa starka energier.


Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Nyhetsbrevet kommer till din e-post en gång i veckan med nyheter om vad som är på gång.

Du kan också göra en avanmälan om du av någon anledning inte vill ha Näras nyhetsbrev eller ändra din e-postadress. 

Skicka mig även erbjudanden från Egmont Publishing, som äger Tidningen Nära, och våra partners.

Fler krönikor

Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.