Dagshoroskop

Astrolog: Heikki Vesa

Fredagen den 23 februari

Väduren (ca 20/3 - 19/4)

Härliga tider, så tror stjärnorna att du får det med kärleken. Det är med ditt leende som du vinner vänner, så gläd dig över din egen person. Du får något nytt till ditt hem och det verkar vara mycket värdefullt. Antikt eller inte, men fint är det. Spel på lotto kan ge chans till vinst.

Oxen (ca 20/4 - 20/5)

Jag tror att du är den verkliga diplomaten på ditt arbete. Andras problem är lätta för dig att lösa. Du klarar även av att lösa svåra problem. Nu bör du mer titta än köpa. Det är bäst för dig att spara dina slantar, och måste du spela så var verkligt snål. Bäst är att avstå från spel.

Tvillingarna (ca 21/5 - 20/6)

Tryggheten bör dominera i ditt arbete och det mesta ska vara stabilt. Man tycker att du har en behaglig utstrålning. Din hälsa skvallrar om sundhet. Nu har du raraste kärleken i att skapa något nytt, och det har med konst att göra. Bäst är att vara lite egoistisk och ägna tiden helt åt dig själv.

Kräftan (ca 21/6 - 21/7)

Vilken spännande dag! Här kan du få ny uppvaktning, och det tycks vara med ärliga avsikter som detta så härligt romantiska smeker ditt hjärta så rart. Någon större ökning av din inkomst verkar inte möjlig nu i dag. Spelar du så är din vinstchans mindre än liten, så bäst är att helt låta bli att spela.

Lejonet (ca 22/7 - 22/8)

Nu verkar du ha bråttom med nästan allt vad du gör. Du är positiv och frisk, så du klarar det mesta med glans. Hälsan är på sin bästa nivå. Ekonomin verkar vara som bäst nu. Det måste vara tryggt, och kan du spara ytterligare så är du en stjärnornas vinnare, men även en spelvinst hägrar.

Jungfrun (ca 23/8 - 22/9)

Du borde ta det lilla lugna med arbetet och inte stressa. Har du någon ledig dag, så passa på att vila. Du är omtyckt och anses vara sund. Barn och bostad kan komma att kosta mer nu, men de måste få kosta och du ordnar ekonomin. Spel ger dig ingen vinst så var inte för spendersam.

Vågen (ca 23/9 - 22/10)

Här kan du få besked om att det är dig som man vill ha till en kvalificerad tjänst. Det tycks bli en tid med smickrande erbjudande, för din del! Det som har med utbildning att göra kan komma att kosta en del för dig, men det är nog en bra investering. Lotto kan ge dig en vinst att glädjas åt.

Skorpionen (ca 23/10 - 21/11)

Ta det lugnt med det mesta av vad du företar dig i arbetet. Nu är inte rätta tiden för ändringar. Låt rutiner råda för bästa resultat. Unna dig vila. Nu blomstrar lyckan i din väg, tror stjärnorna. Det är rätt, då fest och glädje kan komma till dig. Prövar du på spel så är vinstchansen liten.

Skytten (ca 22/11 - 21/12)

Det ska bli förändringar på ditt arbete och det kan medföra att inredning byts. Kanske något för dig att överta, men oavsett vilket så tycks det fint. Sällskapskära kommer till dig och du får inte vara ifred, man vill vara hos dig. Så varför inte bjuda till fest och blir än populärare?

Stenbocken (ca 22/12 - 20/1)

Har du ledighet att ta ut så är det en passande dag för att upptäcka nya platser. Du hör till dem som kan få lycka om du gör en resa. Hälsan är god. Du får det behagligt och rart tillsammans med hjärtevännen. Det är det trygga som präglar din tillvaro. Att bjuda hem gäster nu är att få mer glädje.

Vattumannen (ca 21/1 - 18/2)

Ett generöst och bra erbjudande om en ny tjänst kan komma dig till del. Du väljer själv, men det är smickrande för dig. Du är både sund och frisk. Du är i ett härligt tecken och du ska se att din popularitet växer i den ekonomiskt fina dag du har nu. Även i ett spel på hästar kan du få vinst att yvas över.

Fiskarna (ca 19/2 - 19/3)

Romantiken bör dominera dig nu, och du kan bli föremål för vänliga handlingar. Många vill vara i din närhet då de känner att du för lycka med dig. Nu bör du ha bra ekonomi och du verkar kunna göra en ytterligare inkomstökning. Men att du skulle få vinst i spel tror stjärnorna inte på.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.