Dagshoroskop

Astrolog: Heikki Vesa

Tisdagen den 18 december

Väduren (ca 20/3 - 19/4)

Sysselsätter du dig med lantbruk och ängsmark så ska du vara dagens vinnare. Det är det naturnära som ger dig framgång. Du är så frisk. Din kärlek är så trygg och stabil. Du kan finna dagen som allra bäst i egna hemmet. Du är så romantisk och kan få ett kärleksfullt, rart besök.

Oxen (ca 20/4 - 20/5)

Får du chans till utbildning genom ditt arbetes försorg så kan det vara en fin chans för dig. Du har glädje av de dina och arbetskollegor i arbetet. Glädjen är stor för dig i dag när det gäller din ekonomi. Nu kan du ha glädjen att få vinst om du prövar ett spel, och stjärnorna tror mest på lotto.

Tvillingarna (ca 21/5 - 20/6)

Något som har med ett avtal att göra kan det komma att talas om på ditt arbete, det tycks bli delade meningar, så ta det lugnt. Hälsan klarar du bra. Barn kan nog kosta dig en del, men jag tror att det är som det ska vara och du verkar vara glad i barn. Vinstchansen i spel är liten, nästan obefintlig.

Kräftan (ca 21/6 - 21/7)

Nu råder det ett lugn i allt vad som rör kärlek, och du tycks minsann väldigt nöjd och bör ha det fint med din vän. Besök av en väninna piggar upp. Nu bör du mer titta än köpa. Det är bäst för dig att spara dina slantar, och måste du spela så var verkligt snål. Bäst är att avstå från spel.

Lejonet (ca 22/7 - 22/8)

En alldeles ny kärlek kan komma till dig. Om du vill ha den eller inte bestämmer du själv, men det ser rart ut för dig. Du har chansen om du vill. Din inkomst kan räcka väl till dina behov, men det kan vara rätt att spara en del av dem. I spel ser stjärnorna ingen vinst, så undvik spel och spara.

Jungfrun (ca 23/8 - 22/9)

Att omändra i arbete och med bostad under den här dagen tror jag är mindre bra. Du bör ha det bra som du har det, så njut av tillvaron och trivs. En extra fin inkomst verkar komma till din börs nu. Skin som en sol, och känner du för det så köp dig en lott. Du är inne i en härlig lyckoperiod nu.

Vågen (ca 23/9 - 22/10)

Rutiner tycks ta den mesta tiden i ditt arbete, men du får i alla fall ditt arbete gjort. Det redan invanda är bäst och ger dig framgång. Nu verkar du lägga en del pengar på fest och det tror jag blir lyckat. Mot kvällen kan det bli än bättre, men det gäller inte för spel - där ska du snåla.

Skorpionen (ca 23/10 - 21/11)

Nu kan din arbetsplats ändras så att du får längre restid. Stjärnorna berättar att du känner spänning inför det nya, och du blir nöjd. Du är sund. Trots ett dyrare inköp så har du gjort en vinst. Du har tur att köpa på rätt plats. Vinstchansen i spel är stor så vågar du testa kan du bli rik.

Skytten (ca 22/11 - 21/12)

Nu ska du visa uppskattning för det arbete du har på ett lite mer öppet sätt. Det verkar vara konkurrens för att få arbete, så njut av din tjänst. Man vill dig mycket väl och här kan du bli bjuden till en fest som gör dig på trivsamt humör. Kärleken befinner sig på lagom kärleksfull nivå.

Stenbocken (ca 22/12 - 20/1)

Arbetar du med barn eller skola så kan det vara något som kommer att ge dig mycket fin utdelning. Du är en skicklig pedagog. Hälsan är sund. Någon vill överraska dig med en gåva, det kan tyda på att du är populär. Men det kan också vara för att du är positiv. Kärleken ska vara skön för dig.

Vattumannen (ca 21/1 - 18/2)

Den som arbetar inom ett medieföretag ska nu kunna få förslag till omändring i jobbet. Det verkar som ett avancemang, hoppas det blir du som får det. Nu bör du vara lyckosam, du kan få post med glada besked. Det blir nog en spännande och nästan romantisk dag som får dig att jubla av kärlekslycka.

Fiskarna (ca 19/2 - 19/3)

Studier och ett nytt arbete kan ge dig framgång. Det verkar vara tryggt och bra för dig i allt som gäller jobbet. Vila ger dig spänst och styrka. Ta det lugnt med dina pengar. Se dig gärna om i affärer, men köp bara om du får ett passande pris. Var snål i spel, då stjärnorna inte alls ser någon vinst.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.