Dagshoroskop

Astrolog: Heikki Vesa

Tisdagen den 19 februari

Väduren (ca 20/3 - 19/4)

Det är så romantiskt rart runt om dig och du kan få en present att glädjas åt. Du bör trivas fint i ditt hem. Stjärnorna talar om rar kärlekslycka. Du kan få en gåva och visst är den kärt given. Njut i glädje över att bli firad. Det kan även bli en spelvinst för dig, du är en vinnare.

Oxen (ca 20/4 - 20/5)

Nu kan du få fina besked om framgångar gällande arbetet. Det som händer dig är spännande, och är det så att du vill ha en ny tjänst så kan den bli din. Du kan få en överraskande invit till en fest. Det gör dig fundersam, men glad. Man vill dig väl och tycker bra om dig. Du är någons önskan för kärlek.

Tvillingarna (ca 21/5 - 20/6)

Stjärnorna tror inte att du ska kunna notera några större framgångar i kärlek. Bäst är att ta det lugnt. Romantiken finns inte i ditt stjärntecken. Affärer bör vara dagens bästa för dig, nu kan du få tur. Men att du skulle ha lyckan att vinna i spel tror inte stjärnorna, så var sparsam med spel.

Kräftan (ca 21/6 - 21/7)

Det hörs så glada toner runt om dig i ditt arbete och det kan tyda på en trivsam miljö. Är du egen företagare så är du framgångsrik, och frisk är du. Du kan få pengar av en myndighetsperson, och naturligtvis så gör det dig glad. Men stjärnorna tror inte på någon vinst om du prövar på spel.

Lejonet (ca 22/7 - 22/8)

Jag tror inte att dagen är så värst händelserik på ditt arbete. Här är det nog mest rutiner som gäller, och det är just det som ger dagen trygghet. Tänk dig för innan du köper en kapitalvara, stjärnorna tror att du kan handla den billigare om du väntar. I spel verkar du inte få någon vinst.

Jungfrun (ca 23/8 - 22/9)

Du får beröm för ditt sätt att arbeta. Oavsett om det är välförtjänt eller inte så har du idéer som leder till framgång. Du är värd det, säger stjärnorna. Du har inte råd att köpa allt som du vill, men det verkar bra det du köper och du är glad. Snåla i spel så har du ekonomin under kontroll.

Vågen (ca 23/9 - 22/10)

Tänker du duka upp till fest? Den är väl genomtänkt och vänner kommer så gärna och kärleksfullt till dig, för hos dig känner de sig välkomna. Dina pengar tycks räcka till alla utgifter. Kanske det är nu som du har turen att vinna genom köp av en lott. Lyckan finns med i ditt stjärntecken.

Skorpionen (ca 23/10 - 21/11)

Den här dagen tycks vara full av fina och nya idéer som du har angående arbetet. Du löser problem, och din sundhet dominerar hela dig. Hälsan är bra för dig. Dig tror man på och vill gärna ha som sin vän. Nu tänks det många vackra tankar om dig, du måste vara en sann och perfekt vän att dela sitt liv med.

Skytten (ca 22/11 - 21/12)

Ny romantik kommer i din väg. Du kan bli lite osäker på dig själv och hur du ska göra. Det är ditt val, och stjärnorna tror på att ditt hjärta säger ja. Din börs kommer att få påfyllning och du klarar dina räkningar med lätthet. Du kan även ha lyckan att vinna i spel, men det är en liten vinst.

Stenbocken (ca 22/12 - 20/1)

Nu flyter ditt arbete i lugn och bra takt. Tjatigt tycker en del, men du trivs. Det ser trivsamt ut runtomkring dig, och din hälsa domineras av glädje. Drömmar om rar spännande kärlek har många. För dig kan det vara så att just en dröm blir verklighet. I kärlek får du det nästan jublande bra och rart.

Vattumannen (ca 21/1 - 18/2)

Det verkar så trivsamt för dig och ditt arbete. Det kan talas om att du får förändrad arbetsmiljö och bättre arbetstid. Du är frisk, och dig gillar man. Du är så vänlig och lyckas även med att ta en motgång som något naturligt. Dagens slut kommer att ge dig romantik, så nog ska du känna dig lycklig.

Fiskarna (ca 19/2 - 19/3)

Nu tycks du finna de rätta idéerna i ditt arbete och du blir uppskattad för detta. Du bör få uppskattning av dina kolleger och är så sund. Nu kan du få fin utdelning i nästan allt. Det tycks som om du har fina chanser till extra pengar. En tipsrad ska vara ditt bästa val för att få vinst.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.