Dagshoroskop

Astrolog: Heikki Vesa

Tisdagen den 21 augusti

Väduren (ca 20/3 - 19/4)

Nu blir det en lite stillsammare dag för kärlek och det kommer du inte att tycka är tråkigt, utan du njuter av att själv styra allt runtom dig. Det kostar en del att köpa gåvor, och det kan du göra nu i dag. Den som får en present av dig får en generös gåva. Men spel ger inte mycket i vinst.

Oxen (ca 20/4 - 20/5)

Vill någon att du ska förändra i ditt arbete? Det är bra med förändringar, men bäst har du det där du är. Njut av tillvaron och var lite lat. Dyrare omkostnader verkar du få, det kan också vara så att du måste försöka att låna pengar. Det kan bli dyrt, och spelvinst tycks inte aktuell nu.

Tvillingarna (ca 21/5 - 20/6)

Många intressanta ögonkast växlas runt om dig, men det verkar inte ge dig mycket. Ensamhet eller det redan invanda är bäst. Allra bäst är det hemma. De pengar du har ska du spara, då har du bästa vinsten. Bankboken är din bästa investering. Spel ger inte mycket, så var försiktig och spar dina pengar.

Kräftan (ca 21/6 - 21/7)

Uppvaktning som du får ska du vara väldigt försiktig med. Tro på dig själv så får du det bäst. Att förändra i kärlek nu är att förlora i kärlek. Det verkar som att du får gåvor, och på det viset förbättras din ekonomi. Bland spelen är lotterier bäst. Spelar du så köp dig en lott.

Lejonet (ca 22/7 - 22/8)

Blir du bjuden på fest, så tacka ja. Du får trevligt och blir rart välkomnad, det tyder på romantiska önskningar. Du är medelpunkt för någons känslor. Du kan bli lycklig i dag och detta kan tyda på en förbättring av din ekonomi. Fru Fortuna tycks vara din vän, så en lott kan det vara som ger vinst.

Jungfrun (ca 23/8 - 22/9)

Nu kan din kärlek komma att blomstra. Du kan få ömsint uppvaktning som gör din dag kärleksfull och blomstrande rar. Lyckliga du. Nu kan det via posten komma ett besked som gäller ekonomin och gör dig lycklig. Dock ser stjärnorna ingen vinst i spel. Tro mest på dig själv.

Vågen (ca 23/9 - 22/10)

Det är inte mycket som går fel i ditt tecken, här tycks arbetet tryggt och harmoniskt. Du är sund och utstrålar vänlighet, du är en vinnare i arbetet. Du bör ha det rart med det romantiska, här finns inte plats för det negativa. Även vänner vill dig väl. Du får lycka bara du själv tror på den.

Skorpionen (ca 23/10 - 21/11)

Vill du ändra på din arbetsrutin så kan du lyckas fint med det. Man tycker om dig och ditt hjälpsamma sätt. Du är på väg mot en allt bättre hälsa. Inköp av en kapitalvara till bostaden kommer att göra dig glad. Du kan bli bjuden på en mindre fest som ger dig framtidshopp. Spel ger ingen vinst.

Skytten (ca 22/11 - 21/12)

Nu tycks du finna de rätta idéerna i ditt arbete och du blir uppskattad för detta. Du bör få uppskattning av dina kolleger och är så sund. Något på romantikens område - som du har hoppats på länge - kan bli verklighet denna dag. Du bör bli glad, och stjärnorna ser dig tindra av kärlekslycka.

Stenbocken (ca 22/12 - 20/1)

Härligt framgångsrik i arbetet ska du vara och du lyckas med det mesta. Du är som en lärka så snabb i vändningen, och glädjen är din bästa vän. Dagen blir trevlig och något spännande och överraskande kommer att hända dig. Du får även chans till en spelvinst, så tro på dig själv och vinn.

Vattumannen (ca 21/1 - 18/2)

Du måste vara det lyckligaste som finns. Romantiskt möte i en teaters magiska miljö kan bli något nytt och rart för dig. Du är kärlekens lyckotecken. Här kan det vara så att du får ett bud på en kapitalvara eller något antikt som du äger, det verkar som ett generöst bud. Men spelvinst får du inte.

Fiskarna (ca 19/2 - 19/3)

En chans till ett jobb som verkar mer spännande kan komma till dig nu. Men det stannar nog vid en chans, det verkar inte vara din tur den här gången. En investering i en utbildning för dig själv är rätt nu. Du klarar din ekonomi, men får ingen spelvinst. Värdepapper kan dock vara ett bra val.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.