Dagshoroskop

Astrolog: Heikki Vesa

Lördagen den 19 augusti

Väduren (ca 20/3 - 19/4)

Låt andra ta initiativ i ditt arbete, det är bäst med rutiner. Du får det lugnast genom att inte göra några stora förändringar. Försök att vila. En bättre ekonomi kan du få, och det kan betyda en större inkomst. När det gäller spel så kan även det vara bra, Fru Fortuna gillar dig.

Oxen (ca 20/4 - 20/5)

I dag tror jag att det blir framgångsrikt för dig med nästan allt vad du vill. Genomför egna idéer, det ger dig framgång. Lyckan tycks stå dig bi. Får du blommor nu? Det är nog inte av romantisk avsikt, utan snarare för att man tycker om dig som vän. Njut av dig själv och de vänliga blommorna.

Tvillingarna (ca 21/5 - 20/6)

Något som har med färg att göra kan ändras på din arbetsplats. Arbetet ger dig behaglig framgång och du kan nästan känna att du är omtyckt. Här bör du ha en härligt fin och ekonomiskt bra dag. Ditt generösa sätt drar vänner till dig och du kan vinna på lotto. Du är inne i en lyckoperiod.

Kräftan (ca 21/6 - 21/7)

Du kan få ett spännande bud om jobb, men det stannar vid det. Det höjer dock ditt värde i andras ögon. En ny form av motion blir en positiv nyhet. Pengar ska du ha gott om, någon brist talas det inte om. Vill du pröva ett spel så verkar lotto bra. Men här gäller en inte alltför stor insats.

Lejonet (ca 22/7 - 22/8)

Ett nytt lönesystem eller också ett nytt avtal, något kan bli aktuellt för dig. Det ska klart vara till din fördel, så du hör till de framgångsrika. Ägna dig åt att skämma bort de dina nu så blir du själv omtyckt. Det du planerar nu ska ge dig fin kärlek i utdelning, och lyckan vill bo hos dig.

Jungfrun (ca 23/8 - 22/9)

Det är dags att vara försiktig med den tjänst du har så att ingen annan kommer ifråga för den. Var noggrann och passa dina arbetstider. Du kan få en invit till ny romantik här, men jag undrar om du inte är nöjd med den kärlek du har och med hemmets lugna miljö. Du är en trygg och fin vän.

Vågen (ca 23/9 - 22/10)

Kan du arbeta i din bostad nu så får du bästa resultatet. Det är dock få förunnat att få göra, men hör du till dem, så får du lycka. Visst verkar det bra för dig, men var sparsam med dina pengar. Vinstchansen i spel är nu nästan obefintlig. Här mår ekonomin bäst av att du inte spelar.

Skorpionen (ca 23/10 - 21/11)

Var bestämd i dina åsikter när det gäller arbetet, här får du inte tveka. Du har den rätta uppfattningen, så tro på dig själv. Din hälsa verkar god. Du kan nu komma att få uppleva stor och kärleksfull vänlighet. Du ska nog inte fundera så mycket på varför, utan njut över att vara dess mål.

Skytten (ca 22/11 - 21/12)

Ta det försiktigt med allt i kärleken. Den bästa kärleken får du av dig själv, så skäm bort dig med ett dyrare inköp som stillar din hunger på kärlek. Jag tror inte att du får så värst mycket pengar nu, så unna dig bara det nödvändigaste. Jag tror inte på spelvinst. Här gäller det att vara försiktig.

Stenbocken (ca 22/12 - 20/1)

Låt rutinerna råda i ditt arbete. Vill du arbeta extra så visst orkar du väl det, men frågan är om det är värt din hälsa. Det bästa är att vila. Det talas om valutor, och det kan tyda på att du får med utlandet att göra. Obligationer kan ge dig vinst nu, så värdepapper är det rätta för dig.

Vattumannen (ca 21/1 - 18/2)

Arbetsbyte just nu ger dig inte mycket nytt. Men för all del, det tycks inte heller dåligt. Var rädd om din hälsa och låt rutiner råda i arbetet. Visst klarar du dig med din ekonomi, men var i alla fall försiktig. Vinner du i spel så har du haft stor tur. Din ekonomi mår bäst av att spara.

Fiskarna (ca 19/2 - 19/3)

Nu finns chans att skörda romantiska framgångar med spännande inslag, så ta tag i den lyckan och njut av livet! Du är en vinnare i kärlekens lotteri. Ett kontrakt kan nu komma att skrivas på ett för dig bra sätt. Vinner du i spel så är det småpengar. Nu mår du bäst av att vara ointresserad av spel.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.