Dagshoroskop

Astrolog: Heikki Vesa

Fredagen den 20 oktober

Väduren (ca 20/3 - 19/4)

Det blir roligt för dig i ditt arbete, man kan till och med säga spännande. Det tyder på stor trivsel och glädje, och det gör din hälsa gott. Ta kontakt med en vän och gå tillsammans ut på något avkopplande och roligt. Din ekonomi bör klara sig utmärkt bra. Ett spel på hästar ska vara rätt.

Oxen (ca 20/4 - 20/5)

Vänligheter bör kanta din vardag nu och det kan vara så att du också får uppleva en alldeles ny och spännande rar kärlek. Du är lyckosam i kärlek. Du måste bara komma att ha en härligt fin dag för din ekonomi. Men du har inte turen att vinna i spel, så spara de slantar du tänker spela.

Tvillingarna (ca 21/5 - 20/6)

Det mesta av vad du gör bör bli bra. Man ser dig nästan som en tillgång. Du är värd uppskattning, och jag tror att du får det. Hälsan ska vara bra. Inga förändringar kommer till dig i din kärlek. Du får bästa avkopplingen med en bok i hemmets miljö. Så njut av dig själv och koppla av omgivningen.

Kräftan (ca 21/6 - 21/7)

Nu kan det vara någon som slutar på ditt arbete och du får en ny kollega. Du ska ha ett tryggt jobb där du är omtyckt. Du verkar trött, men klarar allt. Rara blickar kan komma om invit som talar om möjlighet till ett spännande möte. Det blir ljuvaste kärlek, och stjärnorna säger att du strålar av lycka.

Lejonet (ca 22/7 - 22/8)

Andra kan visa dig omtanke och det beror på att man tycker bra om att arbeta med dig. Det kan bli en smickrande bra dag i arbetet. Här kan du få pengar och de kan komma lite överraskande till dig. Det kan vara en återbetalning. Chansen till vinst är dålig, så avstå från spel.

Jungfrun (ca 23/8 - 22/9)

En härlig dag med trevliga och vänliga inslag. Nu tycks du bli populär och det mest för ditt trivsamma sätt. Du kan konsten att få andra att le av lycka. Spel på hästars sköna namn kan ge vinst. Spelar du ihop med en väninna så ska ni nog kunna vinna pengar. Lyckan tycker om dig, och vinstchans finns.

Vågen (ca 23/9 - 22/10)

Dig tycker man om, men man har svårt för att visa dig den uppskattning som man känner. Känn dig ändå uppskattad och njut av din sunda livsstil. Nu har du chans till vinst i spel, för någon brist på pengar tycks du inte längre ha. Du får ett generösare och rikare liv. Så spela på ditt favoritspel.

Skorpionen (ca 23/10 - 21/11)

Här kan du prata väldigt mycket, men är det ditt levebröd så måste det ju vara alldeles utmärkt att göra, så prata på. Du blir omtyckt. Bästa kärleken har du tillsammans med din familj. Nya kontakter i kärlek tror jag inte håller i längden. Nu är det bäst att leva ostörd, så stanna hemma.

Skytten (ca 22/11 - 21/12)

Något som har med datorer och nya program att göra kan det bli tal om på ditt arbete. Du verkar frisk, och klarar och orkar det mesta på ett bra sätt. Ekonomiskt ska du ha en bra dag. Här tycks din inkomst väl täcka utgifterna och du kan även spara en slant. Även köp av en lott kan ge vinst.

Stenbocken (ca 22/12 - 20/1)

Nu är det bäst att du låter dina arbetskamrater få komma till tals. De har bra tankar, även de. Vila när du kan! En resa i arbetet kan vara det rätta. Att ge bort en present är inte så dumt. Du kan på så sätt skapa positiva framgångar för dig själv. Du vet hur du ska ställa dig in och få framgång.

Vattumannen (ca 21/1 - 18/2)

Nu måste du vara försiktig så att du inte mister det jobb som du har. Noggrannhet tror jag lönar sig väl. Med din hälsa ska du ha styrka och sundhet. Din ekonomi bör klara sig bra, men trots det bör du ändå spara. Det blir inga spelvinster för dig. Nej, här gäller att spara för att klara din ekonomi.

Fiskarna (ca 19/2 - 19/3)

Det börjar röra på sig i ditt arbete, och det kan tyda på att man vill att du ska ha en annan tjänst. Du tycks vara populär och får framgång i arbete. Nu bör du få en ekonomiskt fin dag. Det bör gå bra för dig med ekonomin, och du kan även vinna en liten slant i spel. Men spela ändå snålt.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.