Dagshoroskop

Astrolog: Heikki Vesa

Tisdagen den 12 december

Väduren (ca 20/3 - 19/4)

Någon vill ge dig en ny chans i arbetet, det har med ett extra tillfälligt jobb att göra, men det verkar bra. Du är sund. Blir du bjuden på fest så gå. Sparsamhet är dagens recept. Måste du bjuda på fest så var ekonomiskt försiktig. I spel verkar du inte vinna, så var försiktig om du måste spela.

Oxen (ca 20/4 - 20/5)

Får du chans till extra arbete så kan det vara fint för dig. Har du redan ett fast arbete så ska du tolka förändringar så att de blir till din fördel. Här är bäst att låta kärleken vara mer stillsam, ska du njuta så är det mer av dig själv än av en ny vän. Bästa kärlek finns i ditt eget sköna hem.

Tvillingarna (ca 21/5 - 20/6)

En förtroendepost av något slag kan det vara någon som vill att du ska ta. Det är ett ideellt jobb och du passar väl för den posten, så du blir glad. En mycket rar och vänlig dag ska du ha. Du blir uppvaktad i kär önskan om romantik. Hoppas nu att stjärnorna ser dig i denna så behagliga position.

Kräftan (ca 21/6 - 21/7)

Dina önskningar om kärlek kan nu vara drömmar. Men drömmar kan förvandlas till rar verklighet i lycka för dig, så ta tag i kärleken så den blir din. Har du intresse för konst och teater så ger det dig glädje. Investeringar inom detta är bra, men spel ska du snåla med om du överhuvudtaget ska spela.

Lejonet (ca 22/7 - 22/8)

Flyttar du till en ny bostad? Det verkar bli kärleksfullt. Hos dig bor det romantiska och rara. Så gör du en bostadsförändring så blir det till lycka. De pengar du har ska du spara, då har du bästa vinsten. Bankboken är din bästa investering. Spel ger inte mycket, så var försiktig och spar dina pengar.

Jungfrun (ca 23/8 - 22/9)

Är det en omröstning som görs på ditt arbete om en förbättring tro? Det kan i alla fall bli som du tänkt, och du blir på ett härligt humör. Nu kan du ha turen att sälja något som du länge önskat bli av med. Visst ska du vara glad, men någon vinst i spel verkar inte aktuell så var sparsam.

Vågen (ca 23/9 - 22/10)

Arbete i rutiner tycks ta den mesta tiden. Visst kan du tycka att det verkar tråkigt, men det mesta bör vara tryggt. Hälsan ska vara stabil och god. Det är klokt att investera i en avkopplande resa. En mindre insats i spel på hästar kan ge dig stor vinst, så vågar du testa kan du få vinstlycka.

Skorpionen (ca 23/10 - 21/11)

Jag tror att du är den verkliga diplomaten på ditt arbete. Andras problem är lätta för dig att lösa. Du klarar även av att lösa svåra problem. Det är en fin trygghet att få ha dig som vän. När det gäller det romantiska så verkar du vara en fin och positiv romantiker som nu ska ha det gott.

Skytten (ca 22/11 - 21/12)

Nu verkar det bli riktigt trivsamt på ditt arbete, och arbetet fungerar fint med glada kolleger som stöttar varandra. Frisk är du också. Vill du köpa något nytt till dig eller din bostad så är det rätt tid för det nu. Lyckan att få vinna i spel verkar stor, och nu kan du ha den turen.

Stenbocken (ca 22/12 - 20/1)

En lugn och behaglig dag väntar dig. Du orkar med det mesta och är på mycket gott humör. Kärleken din växer sig starkare och du känner dig trygg. Du tycks vara på ett generöst humör när det gäller att ge bort gåvor. Men du har nog råd, och det blir uppskattat det du ger. Spel ger ingen vinst.

Vattumannen (ca 21/1 - 18/2)

Här ska det romantiska vara på sitt allra kärleksfullaste humör. Det måste tyda på att du är omtyckt av många, så njut av dig själv - du är en vinnare. Här kan du få nya fina slantar, så du får råd till nya inköp. Du kan även komma att få lyckan att vinna i ett lotteri. Vinstlyckan är din.

Fiskarna (ca 19/2 - 19/3)

Nu kan det vara bäst att ta det lugnt i allt vad arbete heter. Rutiner är inte alls så dumt! Promenera mer så blir du spänstigare. Här är dagen då du kan ha spännande kontakter. Du är som en magnet med en härlig dragningskraft. Vill du ha nytt i kärlek nu, ja då får du framgång.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.