Dagshoroskop

Astrolog: Heikki Vesa

Onsdagen den 25 april

Väduren (ca 20/3 - 19/4)

Det blir stressigt i arbetet och det verkar jobbigt, men du finner ändå arbetet trivsamt och lätt. Du är en glad vän att arbeta tillsammans med. Det kan bli en dyr dag för dig. Var försiktig innan du köper något nytt, bäst är att vänta med inköp. Snåla i spel, vinstchansen är inte stor.

Oxen (ca 20/4 - 20/5)

Du kan ha turen att lösa ett problem på arbetet, just för att du lyssnat väl och varit nyfiken i rätt tid. Du är en tillgång för en arbetsgivare! Du är så positiv att man bara tycker att du är värd de pengar som du har. Det kan tyda på att du får ökad inkomst. Men genom spel är det inte.

Tvillingarna (ca 21/5 - 20/6)

Håller du på med skrift och datorer så är det just du som nu kan få glädjande besked om arbetet. Du är i bra kondition och har god livskraft. Du kan få en gratifikation - eller ett presentkort att glädjas åt. Köp dig något snyggt, men snåla i spel. Kläder och annat personligt ger dig vinst.

Kräftan (ca 21/6 - 21/7)

Är man arbetskamrat till dig så har man det bra, för du hittar de rätta lösningarna. Du är en verkligt hjälpsam kollega. Du är värd berömmande ord. Nu kan det vara så att du blir bjuden till en fest och där kan du knyta en ny kontakt som ger dig idéer till bättre ekonomi. Men avstå från spel.

Lejonet (ca 22/7 - 22/8)

En alldeles ny kärlek kan komma till dig. Om du vill ha den eller inte bestämmer du själv, men det ser rart ut för dig. Du har chansen om du vill. Är det så att du nu utbildar dig inom något som rör datorer så har du lycka med dig. Hur det nu än är med den saken så bör datorer ge dig vinst.

Jungfrun (ca 23/8 - 22/9)

Nu kan det vara just du som är dagens glädjeämne. Stjärnorna tror att du bjuder till fest och att det firas med kärleksfull glädje och rar romantik. Nu bör du vara bestämd i dina åsikter när det gäller ekonomin. Säg hur du vill ha det och du är en vinnare. I spel ska du följa din övertygelse.

Vågen (ca 23/9 - 22/10)

Nu bör dagen vara positiv för just ungdom och kärlek. Du kan få ett besök, och det kan vara någon från din skoltid - en ungdomskärlek kanske. Nu blomstrar glädjen i din börs och det tyder på att du får gott om pengar. Det kan vara dags för dig att få vinst, och bästa chans är köp av en lott.

Skorpionen (ca 23/10 - 21/11)

Får du resa i arbetet så kan det betyda lycka för dig. Du kan även få idéer som ger dig fint resultat. Din livskraft ska vara av bästa sort. Kärlekens ljuvaste musik ska kunna nå dig. Tro på dig själv och njut av att vara attraktiv. Det vackra och det sköna vill nu vara din vän.

Skytten (ca 22/11 - 21/12)

Något kan ändras för dig i jobbet på ett bra sätt. Du är även värd en present så köp dig något fint att glädjas åt. Blir du bjuden på fest så gå. Du kan få en överraskande, men rar uppvaktning. Du kan även få en idé om att hjälpa någon som behöver dina kunskaper. Kärleken kan bli spännande.

Stenbocken (ca 22/12 - 20/1)

Du måste bara få det bra, så positivt som det mesta verkar vara för dig här. Barn kan förgylla dagen till glädje. Men i kärlek ska du avvakta. Nu kan du få tur med pengar. Bättre inkomst kan det bli tal om, men inte genom spel. Stjärnorna talar om en stabil dag för dig och förbättrad ekonomi.

Vattumannen (ca 21/1 - 18/2)

Solen kan hitta fram till dig och ditt hjärta. Det bör vara så att din kärlek blir på sitt raraste humör. Dagen är rar för dig om du så vill. Du verkar inte få någon vinst, så låt helst bli att spela. Måste du spela, så spela smått. Att spara dina pengar måste vara den bästa vinsten.

Fiskarna (ca 19/2 - 19/3)

I arbetet verkar det jobbigt, och det är inte den roligaste dagen för dig och arbete. Låt rutiner råda under dagen, det blir bäst. Var rädd om hälsan. Du måste vara väldigt populär. Det tycks som att det romantiska vill ge dig stor framgång, speciellt under resor. Du blir lycklig nu.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.