Dagshoroskop

Astrolog: Heikki Vesa

Söndagen den 25 juni

Väduren (ca 20/3 - 19/4)

Du är duktig, men någon förväntar sig att du ska komma att visa ett ännu bättre resultat. Du har press på dig, men du klarar det du förutsatt dig. Nu kan det vara tid för dig att ta ut ledighet, det verkar i alla fall vara en bra tid för det nu. Stjärnorna tror inte på vinst i spel.

Oxen (ca 20/4 - 20/5)

Nu kan du få den uppvaktning av en vän som du länge hoppats på. Det romantiska är verkligt bra för dig nu i dag, och vännerna trivs bra med dig. Det kan bli en dyr dag för dig. Var försiktig innan du köper något nytt, bäst är att vänta med inköp. Snåla i spel, vinstchansen är inte stor.

Tvillingarna (ca 21/5 - 20/6)

Får du uppvaktning nu så visst kan det vara roligt, men du ändrar inte i din kärlek. Trevligt bör du ha det. Med vänner kan du få en kärleksfull dag. Normalt god ekonomi ska du ha. Är du sparsam, får du det bättre. Chansen att vinna i spel är liten, så du bör spara istället för att chansa på vinst.

Kräftan (ca 21/6 - 21/7)

Nu verkar du ha bråttom med nästan allt vad du gör. Du är positiv och frisk, så du klarar det mesta med glans. Hälsan är på sin bästa nivå. Du tycks bli populär bland dina vänner. Det är ett fint tecken på kärlek att man tycker om dig och ditt sätt. Kärleken är rart stimulerande.

Lejonet (ca 22/7 - 22/8)

Var aktsam om den rara kärlek du har, irritationer kan lätt uppstå och du kan få svårt att parera dem. Men bäst får du det om du ger din vän en blomma. Utbildning kan vara rätt att satsa på nu, men var ändå väldigt försiktig och kosta inte på dig studier som du inte orkar med. Vila från spel, spara i stället.

Jungfrun (ca 23/8 - 22/9)

En tid med mer att göra i ditt arbete kommer nu. Du klarar det mesta, och det till belåtenhet. Du verkar vara frisk och gläder andra. Vill du resa och se nya platser så har du en fin dag för det. Här kan du också få uppleva raraste romantik, så njut av det rara för det är du värd.

Vågen (ca 23/9 - 22/10)

Det som har med datorer att göra kan bli positivt, och det kan vara så att just du blir aktuell för en fin tjänst. Nu strålar hela du av friskhet. Det talas om att pengar ska vara på väg. Stjärnorna är också positiva när det gäller spel, men vinsten blir nog liten. Bästa vinst är genom en lott.

Skorpionen (ca 23/10 - 21/11)

Var rädd om den romantik som du vill ha kvar. Ditt humör kan irritera, så försök att vara överseende med det andra säger. Var diskret i kärlek. Kosta på dig en stillsam hemmakväll, det bör passa din kassa bäst. Får du en spelvinst nu har du haft stor tur, för stjärnorna tror inte på vinst.

Skytten (ca 22/11 - 21/12)

Du kan ditt arbete och det trivs med dig, så nu måste du väl få en härlig dag. Du är så vänlig och hjälper alla du kan. Du är en sund vän. Kärleken bör du bevara precis som den nu är, det blir bäst så. Du får bäst avkoppling i ditt eget hem, där trivs kärleken bra.

Stenbocken (ca 22/12 - 20/1)

Man ska fira något på ditt arbete. Du ser fram emot detta, men du räknar inte med att få ut något extra av det. Glädjen dominerar dig till framgång. Var lite försiktig med din ekonomi, den kan bli kostsam för dig. Kan du spara så gör det, och var snål i spel. Unna dig inte ens en gåva, utan spara allt.

Vattumannen (ca 21/1 - 18/2)

Du måste bara få det bra, så positivt som det mesta verkar vara för dig här. Barn kan förgylla dagen till glädje. Men i kärlek ska du avvakta. Vill du köpa något nytt till dig eller din bostad så är det rätt tid för det nu. Lyckan att få vinna i spel verkar stor, och nu kan du ha den turen.

Fiskarna (ca 19/2 - 19/3)

Någon större förändring för inte dagen med sig när det gäller kärlek. Men trots allt så verkar det vara bra för dig, så var nöjd med din situation. Ekonomin bör vara stabil, men trots detta så bör du inte låna ut pengar nu. Det kan bli svårt att få igen dem, så riskera inte dina slantar.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.