Dagshoroskop

Astrolog: Heikki Vesa

Torsdagen den 18 oktober

Väduren (ca 20/3 - 19/4)

Ta det lilla lugna och stressa inte så mycket. Du verkar nu nå bästa resultatet genom att ha en långsammare arbetstakt. Promenader ger dig bra hälsa. Allt vad du gör för dina vänner verkar nu bra. Det kan dock bli jobbigt för dig med all rar omtanke som du får nu. Men härligt är det att vara omtyckt.

Oxen (ca 20/4 - 20/5)

Får du chans till hemarbete så ger det nog dig bästa resultatet. Allt arbete där du får bestämma själv är nu bra för dig. Det är trivsamt för dig. Det bör vara vänligt det som kommer till dig, och speciellt vad det gäller kärlek. Du blir rart omtyckt och det bevisar att du är en sann och god vän.

Tvillingarna (ca 21/5 - 20/6)

Du bör nu använda dig av hela din diplomati, för här kan det vara så att irritationer annars lätt uppstår. Rutiner är det bästa inom arbete. Nu säger stjärnorna att du känner bästa kärlekslycka. Du ser ut att ha roligt och gläder även andra. Du skiner som en sol i vänlig utstrålning.

Kräftan (ca 21/6 - 21/7)

Låt ingen förstöra ditt fina humör i dag. Le och var glad så kan kvällen ge dig ett ja till kärlek och du kommer att skina som en sol i raraste lycka. Nu kan du få pengar tack vara en återbetalning, eller också får du en bättre inkomst. Det kan också vara din tur att få vinst i ett spel på lotto.

Lejonet (ca 22/7 - 22/8)

Nu går det trögt med ditt arbete, vad det beror på vet jag inte, men du bör vara vaksam. Här gäller att passa tider mycket noggrant. Härliga dagar med trivsel bör du ha nu, men någon förändring i kärleken tror jag inte att du gör. Raraste kärleken har du i din egen hemmiljö.

Jungfrun (ca 23/8 - 22/9)

Vill du ha ditt arbete kvar så ska du visa mer uppskattning för det, någon vill ha din tjänst. Här gäller det att vara alert och visa framfötterna. Något som har med en bank att göra kan komma att ge dig ett glädjande besked. Vinner du i spel så kan det vara med en obligation. Men var sparsam.

Vågen (ca 23/9 - 22/10)

Hos dig trivs man bra, och det så pass att du har svårt att bli av med dina gäster. Du skapar trevnad runtom dig och skänker glädje med ditt vänliga sätt. Chans till att få ännu mer pengar tycks det bli möjligt för dig nu. Någon vill investera i dig, så du måste vara duktig. I spel kan du få vinst.

Skorpionen (ca 23/10 - 21/11)

Är ditt arbete affärer så ska du se dig själv som en vinnare då du nu ska lyckas med att sälja och köpa det du vill till bästa pris. Man gillar dig. Den vän som du så kärt har vid din sida vill fortfarande vara din vän, men det kan bli motigheter för er nu. Så såra inte den vän du vill ha kvar.

Skytten (ca 22/11 - 21/12)

Det kan bli aktuellt med en förändring i ditt arbete och det kan vara bra för dig. Du skiner som en sol mot alla på arbetsplatsen och vinner framgång. Hör du till dem som har kostat på dig en utbildning inom data så kan du nu få ett fint ekonomiskt bud. I spel verkar däremot inget bli rätt.

Stenbocken (ca 22/12 - 20/1)

Nu är det rätta dagen för att begära att få annat arbete eller vad du i övrigt önskar dig. Var bestämd i din åsikt, man litar på dig. Frisk är du. Nu är det bäst att låta romantiken vila. Det kan vara ditt hem som behöver en förändring, och det tycks vara på detta som du lägger störst energi.

Vattumannen (ca 21/1 - 18/2)

Arbetet kan bli lättare att sköta om du nu prövar på ett hälsosammare liv. Du blir på gladare humör och nästan lite sprallig. Promenader gör dig gott. Var aktsam om den kärlek som du har, och är det så att du är fri så är det bäst att fortsatt vara det. Dagen kan vara romantiskt svag, så ta det lugnt.

Fiskarna (ca 19/2 - 19/3)

Extra mycket städande eller ommålning kan det bli nu på ditt arbete. Fint bör det bli, så du kan känna dig glad. Du ska vara omtyckt och frisk. Din inkomst kan öka, och visst blir du glad om det är så. Nu kan du även vinna i spel, och köp av en lott kan ge dig bästa vinstchans säger stjärnorna.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.