Dagshoroskop

Astrolog: Heikki Vesa

Söndagen den 21 april

Väduren (ca 20/3 - 19/4)

En ganska så vanlig arbetsdag bör du ha nu och den blir bäst om du låter rutinerna råda. Trött säger stjärnorna att du kan känna dig, men frisk. Du ska vara försiktig med dina pengar och bara unna dig det nödvändigaste. Någon spelvinst tror jag inte att du får nu, så avstå från spel.

Oxen (ca 20/4 - 20/5)

Det kan talas om ändrade arbetstider, men det blir inte någon nackdel för dig. Tvärtom så tycker du att du har fått det bättre. Du är sund och frisk. Din ekonomi ska vara stark och stabil, men trots det ska du inte låna ut pengar. Testar du ett spel så är lotter bäst, men spara är allra bäst.

Tvillingarna (ca 21/5 - 20/6)

En del omändras i arbetet, men mest vad det gäller miljön. För dig är det nog bara positivt och du trivs med ditt arbete. Du är så harmonisk. Du bör vara försiktig med vad du gör gällande romantiken. Ägna mesta tiden åt dig själv. Såväl avundsjuka som svartsjuka finns i ditt tecken nu.

Kräftan (ca 21/6 - 21/7)

Du får det bra på arbetet. Vill du studera något nytt, så ger det dig bra stimulans. Genomför de idéer du har i arbetet. Hälsan verkar trygg. Nu ska du vara mycket försiktig med din ekonomi. Var sparsam och undvik köp. Att snåla med spel är bra, men bäst är att helt låta bli.

Lejonet (ca 22/7 - 22/8)

Harmoni finns hos dig och det kan tyda på att kärleken växer sig allt tryggare och rarare. Även dina vänner upplever dig som harmonisk. Nu verkar det som att du får en hel del räkningar, så var sparsam. Vinner du nu i spel så är det rena turen. Så bäst är att välja att spara före att spela.

Jungfrun (ca 23/8 - 22/9)

Nu får du tid över att ägna dig åt ditt hem. Din kärlek är trygg och du kan få en gåva innehållande konst. Får du det så är du älskad. Planering av något som gäller i utlandet kan ta form hos dig. Det kan kosta en del, men tycks intressant. Jag tror inte på spelvinst för dig nu.

Vågen (ca 23/9 - 22/10)

Funderingar om ett annat arbete kan nu ta fart i dig. Jag tror dock inte att du ändrar något som gäller arbetet nu. Var rädd om din hälsa. Festligheter bör nu komma i din väg och det är rart. Även barn ger ditt hjärta fin stimulans. Dagen verkar bra och kantas av trevnad.

Skorpionen (ca 23/10 - 21/11)

Du är en härlig tillgång i arbetet och kan lösa problem som andra går bet på. Du är något av en tusenkonstnär och den goda hälsan är din vän. En investering kan ge bra utdelning och det även med en liten insats. Du kan även vinna i ett spel med hästar. Din ekonomi verkar vara starkare nu.

Skytten (ca 22/11 - 21/12)

Har du börjat fundera på att förändra i ditt arbete så är det bra tid för detta nu, men det blir nog bara funderingar. Var rädd om din hälsa. Det bör vara glada tongångar för dig, den här dagen. Det kan också tyda på ökad inkomst. Du har dock ingen större vinstlycka, så avstå från spel.

Stenbocken (ca 22/12 - 20/1)

Sol i hjärta och sol i sinne har du, och så kan man sammanfatta denna för dig så positiva dag med spännande inslag av äkta och ljuvaste romantik. Nu kostar nästan allting lite för mycket för din ekonomi, så var vaksam. Du har inte råd att göra dyra inköp, så låt rutiner råda och spara nu.

Vattumannen (ca 21/1 - 18/2)

Det är dags att vara försiktig med den tjänst du har så att ingen annan kommer ifråga för den. Var noggrann och passa dina arbetstider. Nu riktigt anstränger sig romantiken för att ge dig lyckan. Ska du resa kan du komma att knyta spännande och även romantiska kontakter.

Fiskarna (ca 19/2 - 19/3)

Du tycks inte alls hågad att ändra på något inom ditt arbete. Stjärnorna tycker inte att du ska ta ett avgörande nu, avvakta med beslut om du kan. Du kan få överraskande pengar till din börs, här verkar allt vara till din fördel. Men för att vinna i spel behövs mycket tur, och det har du inte nu.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.