Dagshoroskop

Astrolog: Heikki Vesa

Torsdagen den 21 juni

Väduren (ca 20/3 - 19/4)

Någon vill ge dig en ny chans i arbetet, det har med ett extra tillfälligt jobb att göra, men det verkar bra. Du är sund. Blir du bjuden på fest så gå. Man sugs till dig och vill vara hos dig, och det är nog för att du har ett så trevligt sätt. Stjärnorna ger dig beröm för detta ditt så trevliga sätt.

Oxen (ca 20/4 - 20/5)

Är det så att du har en annan uppfattning om hur arbetet ska skötas, så kan det vara rätt att föra fram dina åsikter. Du har ett vägvinnande leende. Extra pengar kan komma till dig nu. Om det är genom en gåva eller genom spel vet jag inte, men bäst av spelmöjligheterna ska vara att köpa dig en lott.

Tvillingarna (ca 21/5 - 20/6)

Har du hoppats på att få en ny uppvaktning så kan det bli möjligt om man ska tro på stjärnorna som talar om nya möten och rara kärleksmöjligheter. Här bör du inte ha ont om pengar, tvärtom så ska du kunna ha en rejält fylld börs. Visst har du chans till spelvinst, men den är liten.

Kräftan (ca 21/6 - 21/7)

Nya erbjudande som kommer i arbetet kan vara intressanta, men det blir inget nytt för dig. Du är frisk, men du gör ett rutinmässigt sjukbesök. Nu kan det vara ett barn som kostar mycket, men det är nog både välbehövligt och riktigt. Men var sparsam och snåla med spel så klarar du din ekonomi.

Lejonet (ca 22/7 - 22/8)

Du är så vänlig och lyckas även med att ta en motgång som något naturligt. Dagens slut kommer att ge dig romantik, så nog ska du känna dig lycklig. En gåva kan du få nu och den ges till dig med stor kärlek. Din ekonomi bör förbättras och din chans till vinst i spel ska vara god, så vinst kan du få.

Jungfrun (ca 23/8 - 22/9)

Nu kan du få höra att du är en kärleksfull och rar vän. Det tråkiga får inte plats hos dig, så njut av rar romantik. Kärleken är på en behaglig nivå. Du kan få ett mycket fint ekonomiskt erbjudande. Det kan röra sig om ett kontrakt och verkar bra. Lotter kan ge vinst, och bra ekonomi.

Vågen (ca 23/9 - 22/10)

Du får framgång i kärlek om du så vill. Har du planerat en resa, så blir den lyckad. Så njut i tanken av lockande skön resa med kärleksfullt inslag. Nu får du en fin tid i hemmet, där förändringar kan betyda mer pengar för dig. Du kan få chans till spelvinst, men spela bara med liten insats.

Skorpionen (ca 23/10 - 21/11)

Du trivs bra med din kärlek säger stjärnorna. Det kan vara så att andra tycker att du är den bästa vän de har. Det måste vara skönt att vara populär. Du har en bra tid för utbildning, och jag tror att den investeringen ska ge dig en förbättrad ekonomi. Vill du spela så förlorar du, säger stjärnorna.

Skytten (ca 22/11 - 21/12)

Du tycks bli populär bland dina vänner. Det är ett fint tecken på kärlek att man tycker om dig och ditt sätt. Kärleken är rart stimulerande. Om du bara själv vill och orkar så kan du få en bättre inkomst. Dina pengar tycks räcka till mycket. Snåla med spel, där har du ingen vinst att hämta.

Stenbocken (ca 22/12 - 20/1)

Det blir en del förändringar på ditt arbete och det bör vara till glädje och förnöjsamhet. Dig gillar de flesta, mycket för att du är så sund. Även om du har en vän vid din sida så kan du komma att tycka att det verkar tomt, men det är bara en positiv vila du får nu från allt vad kärlek heter.

Vattumannen (ca 21/1 - 18/2)

Gratulationer av något slag kan du få nu. Man kommer för att uppvakta dig, och det beror på att man trivs hos dig. Du är en vänlig och omtyckt vän. Ekonomin bör vara stabil, men trots detta så bör du inte låna ut pengar nu. Det kan bli svårt att få igen dem, så riskera inte dina slantar.

Fiskarna (ca 19/2 - 19/3)

Nu kan du räkna med att bli uppvaktad, och jag tror att du finner det kärleksfullt och rart. Du ska trivas. Det romantiska blir bästa inslag. Du kan ha turen att göra fina inköp under dagen, som även kan öka din inkomst. Vill du pröva på spel så är chansen till vinst dock mycket liten.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.