Benny ger dig gratis distanshealing!

Text: Redaktionen
Foto: Shutterstock

Anmälan till Bennys distanshealing är nu stängd.

Anmälan till Bennys distanshealing är stängd. Den 1 november kl 19-20 sänder Benny ut healing till alla som anmält sig! Dela gärna med dig av din upplevelse till oss! Mejla paulina@tidningennara.se

Healing som gör gott!

Här kan du läsa kommentarer från läsare som fått distanshealing av Benny tidigare:

Jag kände pirrningar i kroppen, blev lugn och sedan pigg så jag hade lite svårt att somna. Men jag var inte trött på jobbet trots det utan det kändes som att piggheten satt kvar. Fick nog en energidusch av Benny. Så tack så mycket. Kan behövas när man jobbar med barn hela dagarna.
Birgitta

Detta var en bra upplevelse! Det började krypa och sticka först i händer och armar sen i fötter och ben. Såg som tunna guldstrålar från ljusstaken i fönstret, strålarna sökte sig in i mig, de fanns kvar hela tiden. Skymtade en kort stund ansiktena på min man och min mamma som finns på Andra sidan. Såg också ett ansikte som jag inte vet vem det är. Kändes så skönt och jag sov så gott den natten, vilket jag inte brukar göra.
Kram Lis

Jag var förkyld nästan en vecka och var så hes att jag inte kunde prata. Satt och tittade på tv när jag kom på att distanshealingen hade börjat. När det var klart klockan åtta blev jag så trött att jag var tvungen att gå och lägga mig, och jag somnade bums. Vaknade nästa morgon och som ett under hade jag rösten tillbaka och hostan var betydligt bättre. Ett bevis på att distanshealing fungerar.
Varma kramar från Pirjo

Hjärtligt tack för healingen du gav till både mig och min man Kjell. Det jag upplevde var att mina båda händer blev kalla och jag slumrade in ganska omgående, skönt. Mot slutet av healingen kände jag pirrningar i båda benen och ner i fötterna. Min käre make fick känningar i magen som sedan lugnade ner sig, även han slumrade till och kände av pirrningar i sina händer.
Yvonne & Kjell

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.