Benny ger dig gratis distanshealing!

Text: Redaktionen
Foto: Shutterstock

Nu är det äntligen dags igen! Benny Rosenqvist bjuder dig som Nära-läsare på en timmes healing på distans. Allt du behöver göra är att anmäla dig, sedan är det bara att njuta av alla ljusa, varma energier som kommer att skickas till dig den 1 november.

NÄR? 
1 november kl 19-20.

GÖR SÅ HÄR:
Fyll i uppgifterna i formuläret här nedan och klicka på ”skicka”. Senast den 31 oktober behöver vi din anmälan.

VAD HÄNDER SEN?
När du väl har skickat in ditt deltagande behöver du inte göra något mer. Om du vill kan du sätta dig i en lugn och skön miljö och ta emot healingen klockan 19-20 den 1 november. Skulle du ha annat att göra då så når healingen dig ändå. Benny och guiderna jobbar tillsammans för att healingen ska ge effekt, oavsett var du är eller vad du gör under den healingtimmen!

TÄNK PÅ!
Observera att du endast ska skriva ditt namn en gång. Alla som skickar in sitt namn kommer med i healinglistan och du får inte mer healing för att ditt namn finns med flera gånger.

Healing som gör gott!

Här kan du läsa kommentarer från läsare som fått distanshealing av Benny tidigare:

Jag kände pirrningar i kroppen, blev lugn och sedan pigg så jag hade lite svårt att somna. Men jag var inte trött på jobbet trots det utan det kändes som att piggheten satt kvar. Fick nog en energidusch av Benny. Så tack så mycket. Kan behövas när man jobbar med barn hela dagarna.
Birgitta

Detta var en bra upplevelse! Det började krypa och sticka först i händer och armar sen i fötter och ben. Såg som tunna guldstrålar från ljusstaken i fönstret, strålarna sökte sig in i mig, de fanns kvar hela tiden. Skymtade en kort stund ansiktena på min man och min mamma som finns på Andra sidan. Såg också ett ansikte som jag inte vet vem det är. Kändes så skönt och jag sov så gott den natten, vilket jag inte brukar göra.
Kram Lis

Jag var förkyld nästan en vecka och var så hes att jag inte kunde prata. Satt och tittade på tv när jag kom på att distanshealingen hade börjat. När det var klart klockan åtta blev jag så trött att jag var tvungen att gå och lägga mig, och jag somnade bums. Vaknade nästa morgon och som ett under hade jag rösten tillbaka och hostan var betydligt bättre. Ett bevis på att distanshealing fungerar.
Varma kramar från Pirjo

Hjärtligt tack för healingen du gav till både mig och min man Kjell. Det jag upplevde var att mina båda händer blev kalla och jag slumrade in ganska omgående, skönt. Mot slutet av healingen kände jag pirrningar i båda benen och ner i fötterna. Min käre make fick känningar i magen som sedan lugnade ner sig, även han slumrade till och kände av pirrningar i sina händer.
Yvonne & Kjell

Fyll i ditt namn en gång så är du med i Bennys distanshealing

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.