Benny ger dig gratis distanshealing!

Text: Redaktionen
Foto: Shutterstock

Benny Rosenqvist skickar distanshealing till dig torsdag 29 november klockan 19–20! Allt du behöver göra är att webbanmäla dig i formuläret nedan!

När du väl har skickat in ditt deltagande behöver du inte göra något mer.

Om du vill kan du sätta dig i en lugn och skön miljö och ta emot healingen. Skulle du ha annat att göra vid just den tiden så når healingen dig ändå.

Benny och guiderna jobbar tillsammans för att healingen ska ge effekt, oavsett var du är eller vad du gör under den healingtimmen!

TÄNK PÅ!
Observera att du endast ska skriva ditt namn en gång. Alla som skickar in sitt namn kommer med i healinglistan och du får inte mer healing för att ditt namn finns med många gånger.

 

Healing som gör gott!

Här kan du läsa kommentarer från läsare som fått distanshealing av Benny tidigare:

Tack för den fina gåvan, säger jag till både Benny och er på tidningen! Jag kände pirr
i händer och fötter och ökade hjärtslag under en stund. Underbart att få detta, då mängder med hopp i alla former behövs när man som jag är sjuk och har mycket smärtor. Hoppas på fler gånger, tack igen!
Gabrielle

Jag kände att det kröp i armarna, eller som att någon kittlade mig på armarna. Tänkte inte mer på det, men så bra som jag sovit i natt har jag nog inte gjort på länge. Tusen tack från hela mitt hjärta. Så nöjd och glad.
Eva

Kände mig varm, först från nacken och ner till armarna. Sedan spred sig värmen ner i ryggen och benen. Kände mig avslappnad. Dagen efter var jag ovanligt glad och skrattade mer än vanligt. Vet inte om det beror på healingen.
Maria

Kändes som att det jobbade i hela kroppen, blev så avslappnad, somnade nog till lite. Även en långdragen förkylning har gett med sig. Kände verkligen att healingen nådde fram.
Annika

Fyll i ditt namn en gång så är du med i Bennys distanshealing

Jag samtycker till att Tidningen Nära lagrar de personuppgifter jag angett. Tävlingssvar raderas senast 14 dagar efter att tävlingen är avslutad. Uppgifter som insamlats för annat ändamål behålls så lång tid som krävs för att ändamålet ska kunna verkställas. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter här.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.