Nära Radio

Vad vill du lyssna på? Det finns många spännande ämnen att prata om, men vad intresserar dig? Skicka ett mejl till: insandare@tidningennara.se. Skriv "Nära Radio" i ämnesraden.

Den fina vinjettmusiken i Nära Radio tackar vi Michael Jensen för. Hjärtligt tack Micke!

Avsnitt 29: ”Fullmånens kraft"

Varje månad är det fullmåne. Men hur påverkar den oss? Vad är det som egentligen händer när den lyser upp vår himmel? Det reder Madeleine Walles och Benny Rosenqvist ut i månadens avsnitt av Nära Radio!

Benny berättar för oss hur han påverkas av fullmånen och om den påverkar hans jobb som medium på något sätt. Han lär oss också hur kraftfullt det är att meditera vid fullmåne.

Dessutom får vi reda på mer spännande fakta om månen när den inte är hel. Hur påverkas vi när det är nymåne och halvmåne? Och vad betyder begreppen supermåne och blåmåne? Dessa svar och mycket mer får du i Nära Radio! Lyssna direkt på Näras hemsida, i iTunes eller i appar där du hittar podcasts.  

Vi på tidningen Nära har en fullmånemeditation varje fullmåne där du är välkommen att delta! Nästa gång blir den 29 maj mellan kl 19.30-20.00. Var gärna med du också! Tillsammans skapar vi starka, kärleksfulla energier över hela vår jord. Läs mer om meditationen här!

Mediet Benny Rosenqvist och Näras chefredaktör Madeleine Walles sänder Nära Radio vid det skrivbord Benny vanligtvis håller seanser och sittningar. Foto: Paulina Holkenberg

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.