Vinn änglapaket!

Text: Redaktionen

Doreen Virtues inbundna bok ”Healing med änglarna – Hur änglarna kan hjälpa dig i livets alla situationer” innehåller information hur vi kan lära oss att dra fördel av kontakten med änglar för att läka olika aspekter av livet, bland annat inom områden som relationer, karriär, hälsa och ekonomi.

Ta del av gripande berättelser ur verkliga livet och få praktiska råd för att hitta rätt i din egen änglakontakt. Cd-skivan med en vägledd meditation ”Träffa din skyddsängel” av Camilla Hosenfeld leder dig till att träffa din skyddsängel. Livsenergi lottar ut tre paket med boken + varsin cd-skiva bland de som svarar rätt på frågan nedan! Senast den 15 augusti behöver vi ditt svar. 

Lycka till!

Vad heter Doreen i efternamn?

 

Jag samtycker till att Tidningen Nära lagrar de personuppgifter jag angett för att kunna utse vinnare i tävlingen och skicka ut eventuell vinst. Alla uppgifter kommer att raderas senast 14 dagar efter att tävlingen är avslutad. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter här.

 

 

Månadens fråga

Har du fått tecken från en död anhörig?

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.