Vinn böcker för kropp och själ

Nu ligger sommaren framför oss! Och tid att koppla av med en riktigt bra bok. Ta chansen att tävla i Näras stora bok-tävling! Kanske är det just du som blir en av de lyckliga vinnarna till någon av våra 18 böcker!

 Allt detta lottar vi ut:

3 exemplar av Lili Östs nya bok ”Så klart – hur du och attraktionslagen blir ett vinnande team” (Soderpalm Publishing). Med ”Så klart-metoden” får du insikter om hur dina tankar och känslor hänger ihop med universum. Du får lära dig jobba med attraktionslagen och hur du kan attrahera det du vill ha i ditt liv. När polletten trillar ner och du får nya insikter blir allt plötsligt så klart!

5 exemplar av Anna Janssons nya bok ”Det du inte vet” (Norstedts). Visbypolisen Maria Wern får ett nytt fall att ta sig an efter att en explosionsartad brand brutit ut i närheten av ett sommarstugeområde. Samtidigt försvinner en kvinna spårlöst från stranden. Maria Wern får svårt att hinna följa upp alla ledtrådar!

3 exemplar av ”Livet på jorden” av Mike Dooley (Livsenergi). I Bestseller-författaren Mike Dooleys nya bok får du svar på dina livsfilosofiska frågor, som ”Varför är vi här?”, ”Vad är meningen med livet?” och ”Vad är det som händer i världen?”. Mike har själv ställt frågorna men också fått svaren till sig. Det är svar fulla av visdom!

3 exemplar av ”Allt är bra – läk din kropp med hjälp av medicin, affirmationer och intuition” av Louise L. Hay & Mona Lisa Schultz (Livsenergi). Louises tidigare självhjälpsböcker om hur positiva tankar och affirmationer kan läka sjukdomar har hjälpt miljontals människor till ett bättre liv. I den här boken tar hon hjälp av läkaren Mona Lisa som förklarar det vetenskapliga sambandet mellan kropp och tankar. Våra tankar och känslor påverkar våra organ!

2 exemplar av ”100 samtal med Claes” av Birgitta Segerblom (Siljans Måsar). På två-årsdagen efter att Birgittas svärson, Claes, gått bort i en tragisk motorcykelolycka fick Birgitta sin första kontakt med Claes. Genom deras samtal har Birgitta nu fått det bekräftat – det finns ingen död.

2 exemplar av ”The golden year – ta makten över ditt liv på ett år” (pocket) av Hannah Widell & Amanda Schulman (Tukan förlag). Se över de fyra områdena som påverkar ditt liv: kärlek, jobb, välmående och vänner. Med systrarna Hannah och Amandas bästa råd kan du ta makten över ditt liv!

Senast den 5 juli behöver vi ditt svar. Lycka till!

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Nyhetsbrevet kommer till din e-post en gång i veckan med nyheter om vad som är på gång.

Du kan också göra en avanmälan om du av någon anledning inte vill ha Näras nyhetsbrev eller ändra din e-postadress. 

Skicka mig även erbjudanden från Egmont Publishing, som äger Tidningen Nära, och våra partners.

Månadens fråga

Har du kommit i kontakt med småfolk och naturväsen?

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.