Vinn boken Blåbärssnår, äppelskrutt och rabarberskugga!

Denna vackra bok är inte bara en receptbok, det är lika mycket en bok om känslor, hållbarhet och att leva i samklang med naturen.

 My Feldt är konditor och 2017 tilldelades hon det prestigefyllda Svenska gastronomipriset. Till vardags är hon konditor och driver konditori i Halmstad. Hon syns också regelbundet på Nyhetsmorgon i TV4.

I Blåbärssnår, äppelskrutt och rabarberskugga (Bonnier Fakta) finns över sjuttio recept med allt från pajer, tarteletter och bullar till småkakor, saft och kola. Bokens fina foton är tagna av Linda Lomelino. Svara rätt på frågan nedan, så har du chans att vinna boken!

Senast den 24 oktober behöver vi ha ditt svar!

Lycka till!

Vilken syra finns rikligt i rabarber?

 

Jag samtycker till att Tidningen Nära lagrar de personuppgifter jag angett för att kunna utse vinnare i tävlingen och skicka ut eventuell vinst. Alla uppgifter kommer att raderas senast 14 dagar efter att tävlingen är avslutad. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter här.

 

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Nyhetsbrevet kommer till din e-post en gång i veckan med nyheter om vad som är på gång.

Du kan också göra en avanmälan om du av någon anledning inte vill ha Näras nyhetsbrev eller ändra din e-postadress. 

Skicka mig även erbjudanden från Egmont Publishing, som äger Tidningen Nära, och våra partners.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.