Vinn Boken Din skogshandbok!

”Din skogshandbok” (Nicotext förlag) är boken för dig som vill ha enkla och praktiska tips för hur man klarar sig ute i naturen, även om du är en inbiten stadsbo.

Författaren Sara Starkström lär dig att göra upp eld, bygga läger, knyta knopar och använda första hjälpen om olyckan är framme. Du får också lära dig vilka djur vi kanske ska se upp med och vilka de vanliga träden och växterna är och hur vi kan använda dem. Boken är pedagogisk och innehåller tydliga illustrationer. Den säljs bland annat på bokus.com, 010-741 98 00, för 149 kr.

Vi lottar ut 4 exemplar av ”Din skogshandbok” bland er som svarar rätt på frågan här nedan.

Senast den 28 november behöver vi ditt svar!

Lycka till!

Vad betyder ordet scout?

 

Jag samtycker till att Tidningen Nära lagrar de personuppgifter jag angett. Tävlingssvar raderas senast 14 dagar efter att tävlingen är avslutad. Uppgifter som insamlats för annat ändamål behålls så lång tid som krävs för att ändamålet ska kunna verkställas. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter här.

 

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Nyhetsbrevet kommer till din e-post en gång i veckan med nyheter om vad som är på gång.

Du kan också göra en avanmälan om du av någon anledning inte vill ha Näras nyhetsbrev eller ändra din e-postadress. 

Skicka mig även erbjudanden från Egmont Publishing, som äger Tidningen Nära, och våra partners.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.