Vinn boken Nystart i livet med Ayurveda!

”Nystart i livet med ayurveda” (Bladh by Bladh) hjälper dig få ett friskare liv med hjälp av ayurveda och yoga.

 Låt energin och lyckan växa och bli samtidigt av med stress, trötthet och oro. I boken får du lära dig mer om vilken dosha du är och vilken yoga som passar just dig, och ta del av kostråd, andningsövningar och meditationer. Tia Jumbe är ayurvedisk hälsorådgivare, yoga- och meditationslärare som driver den välbesökta bloggen Ayurvediskt. Boken köps bland annat på bladhbybladh.se för 185 kr.

Tillsammans med förlaget Bladh by Bladh lottar vi ut 3 ex av boken ”Nystart i livet med ayurveda”. Det enda du behöver göra är att svara rätt på frågan nedan. 

Senast den 2 januari 2019 behöver vi ditt svar.

Lycka till!

Hur många doshor finns inom ayurvedan?

 

Jag samtycker till att Tidningen Nära lagrar de personuppgifter jag angett. Tävlingssvar raderas senast 14 dagar efter att tävlingen är avslutad. Uppgifter som insamlats för annat ändamål behålls så lång tid som krävs för att ändamålet ska kunna verkställas. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter här.

 

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Nyhetsbrevet kommer till din e-post en gång i veckan med nyheter om vad som är på gång.

Du kan också göra en avanmälan om du av någon anledning inte vill ha Näras nyhetsbrev eller ändra din e-postadress. 

Skicka mig även erbjudanden från Egmont Publishing, som äger Tidningen Nära, och våra partners.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.