Vinn boken "Tacksam lycklig och rik"

Boken "Tacksam lycklig och rik" är en bok som hjälper dig att förändra ditt liv.

Känner du att du har fastnat? Att dina drömmar inte slår in och att det aldrig händer något spännande i ditt liv? Universums kärlek och överflöd är till för alla, men du kanske inte befinner dig på rätt frekvens för att kunna ta del av den. När du är i lycko- och tacksamhetsfrekvensen kommer ditt liv att förändras! ”Tacksam, lycklig och rik” (Livsenergi) av Pam Grout, är en bok som vägleder dig att under 30 dagar förändra ditt liv.

Tillsammans med Livsenergi lottar vi ut 3 exemplar av boken. Allt du behöver göra för att delta i tävlingen är att svara rätt på den frågan här nedanför.

Vi behöver ditt svar senast 29 november.

Lycka till!

Under hur många dagar bör du prova tacksamhet och glädje, enligt boken?

 

 

 

Genom att delta i denna tävling accepterar jag villkoren som står nedan.

Allmänna villkor:

Vid beställning av tidning eller annan produkt från Egmont, samt tävlingsdeltagande, godkänner jag att mina personuppgifter, inklusive mobiltelefonnummer, e-postadress och övriga digitala adresser, får lagras och användas inom Egmontkoncernen för fakturering, leverans, information, marknadsföring, digitala tjänster, analys, statistik och profilering.
Uppdatering av personuppgifter mot personuppgiftsregister, exempelvis SPAR, sker kontinuerligt. Information om min användning av digitala tjänster inhämtas med bl.a. cookies. Jag kan även få erbjudanden från Egmonts samarbetspartners, som återfinns inom följande branscher, direkt relaterade till våra produkter: tidningar, böcker, film, spel, pussel, leksaker, mode, skönhet, sport, fritid, heminredning, hälsa, mat, dryck, djur, natur, motor.
Uppgifter som jag lämnar direkt eller indirekt genom att använda Egmontkoncernens tjänster och erbjudanden kan tillsammans med övriga uppgifter användas inom Egmont för marknadsföring och för att anpassa innehåll, tjänster och annonsering till mig samt för utveckling av nya tjänster och produkter.
Den rättsliga grunden för vår behandling av dina personuppgifter är dels fullföljande av avtal och dels Egmonts berättigade intresse. Vill du rätta, radera, begränsa användningen av eller invända mot användningen av dina personuppgifter kan du göra det genom att skicka brev till Personuppgiftsansvarig, Egmont Publishing AB, 205 07 Malmö. Självklart ser vi helst att du först kontaktar oss om du har klagomål, men om du anser att vi inte har gjort tillräckligt kan du även kontakta Datainspektionen, Box 8114, 104 20 Stockholm, epost: datainspektionen@datainspektionen.se.
För fullständiga villkor se www.dintidning.se/villkor.

Månadens fråga

Brukar du se andliga program på tv?

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.