Vinn INUTI-kort!

INUTI är 40 kort med bilder som lotsar sinnet till avslappning och närvaro. Varje kort är en bild av en originalmålning och har ett vägledande och positivt ord tryckt.

Med hjälp av korten får vi en meditativ stund, och en möjlighet att vila från alla rusande tankar. När vi slappnar av och låter blicken svepa över de abstrakta bilderna kan de anta former och gestalter. De kan ge svar och insikter medan orden på korten ger enkla men kraftfulla budskap. Vi får kontakt med vårt inre och en stund av mindfulness. 

Tillsammans med Victoria Säker lottar vi ut fyra kortboxar bland alla er som svarar rätt på frågan här nedan. Senast den 15 augusti behöver vi ditt svar.

Lycka till!

Hur många kort innehåller kortleken?

 

Jag samtycker till att Tidningen Nära lagrar de personuppgifter jag angett för att kunna utse vinnare i tävlingen och skicka ut eventuell vinst. Alla uppgifter kommer att raderas senast 14 dagar efter att tävlingen är avslutad. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter här.

 

 

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.