Gratis digitalt event med Benny och Helene!

Söndagen den 11 oktober var det tänkt att Näras kryssning skulle ta oss ut på Ålands hav – många härliga själar skulle samlas, fantastiska föreläsare, utställare och läsare. Så kom en pandemi och vände upp och ner på vår värld.

Foto: Shutterstock

Vår kryssning är därför flyttad till 25 –26 april. Samma fina program, samma möjlighet att shoppa andliga ting, beställa healing och privata sittningar. Vi hoppas att alla ni som redan bokat er kryssning vill åker med till våren istället. Och att du som ännu inte bestämt dig för att kryssamed Nära, tar chansen! Det finns platser kvar.

Men vi på Nära vill ändå gärna göra något speciellt av söndagen den 11 oktober. Så vi ger alla läsare – både dig som bokat kryssning och andra – chansen att samlas då, fast digitalt för att tillsammans låta kärleksfulla energier mötas i tron på en stark och ljus framtid.

Vårt medium Benny Rosenqvist och healern Helene Virro bjuder denna eftermiddag på meditation och healing som du kan följa i din dator, telefon eller surfplatta. Detta äger rum kl 16–17 på Näras Instagram: @tidningennara. Allt du behöver göra är att ta en stund av din tid, slå dig till ro och lyssna. Njut av meditationen, ta emot healing. Allt detta är helt gratis. En present från oss på Nära och från Benny och Helene, till dig.

Gör så här:

Ladda ner appen Instagram på din telefon eller surfplatta. Skapa ett konto. Sök på: tidningennara och klicka på ”följ”. Den 11 oktober kl 16.00 kommer Näras logga att ligga längst fram i ditt flöde. Klicka på loggan och följ eventet. Du kan också följa eventet på din dator om du önskar större skärm som du slipper hålla i. Logga in med dina användaruppgifter på www.instagram.com och sök på:tidningennara

Hoppas vi ses – både på Viking Line Cinderella till våren och digitalt den 11 oktober.

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Jag har läst och godkänner villkoren.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.