Nära fyller 10 år! Kom och fira med oss!

Biljetterna till detta event är slutsålda. Vi laddar just nu för fullt och ser mycket fram emot att träffa våra underbara läsare på 10-årsfesten. ♥Storseans med Benny! Alla våra stjärnor på scen! Boka in lördagen 30 november i Stockholm! Då är du varmt välkommen på Näras 10-årsfest. Det blir storseans med Benny, alla våra andliga stjärnor är där och bjuder på sig själva från scenen. Och så minglar de med just dig!

Röda mattan är utrullad. Brinnande facklor lyser upp din väg till Bryggarsalens entré i Stockholm. Och där inne väntar Näras andliga stjärnor på dig! Pierre Hesselbrandt, Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt, Benny Rosenqvist, Anna-Lena Vikström, Ewa Olsson och Anna Strandlind – de är alla där och minglar, ger smakprov på hur de jobbar. Så passa på att ta bilder och prata med dem!

Det blir storseans med Benny Rosenqvist, bubbel i glasen (alkoholfritt) och härlig musik från scenen. Tre festliga timmar med värme, glädje och andlighet.

Bryggarsalen ligger vid Odenplan, centralt i Stockholm, och vi har valt att fira när huvudstaden pyntats inför julen. När vintermörkret ramas in av tusentals lampor och julmarknaden i Gamla Stan är i full gång. Det här blir en magisk helg, det kan vi lova!

Julklapp att ta med hem, får du av oss på Nära

 

Näras stora fest!

Plats: Bryggarsalen i Stockholm, Norrtullsgatan 12 N (vid Odenplan).

Tid: 30 november kl 17-20

Pris: 495 kr. I priset ingår storseans, underhållning, alkoholfritt bubbel, mingel med våra andliga stjärnor, julklapp.

 

Boka din biljett här!  (Endast förköp!)

Vid förfrågan om bokning:

Kontakta Johanna Peterson

Direkt: +46 8 400 27 736

Mobil: +46 70 863 94 15

Nya Nära - i butik nu!

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Jag har läst och godkänner villkoren.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.