Ring Benny – fyra timmar telefonjour

December är en tid fylld av ljus och kärlek, men denna tid på året kan också skapa frågor om vad som komma skall. Hur blir julhelgen? Vad kommer att hända 2022? Hur blir det med kärleken? Mediet Benny Rosenqvist vill vara en öppen kanal för alla som undrar, så nu bjuder han in Näras läsare på ett telefonmaraton – under fyra timmar kan du nå honom och få svar!

Det är fantastiskt att vi – jag och ni – ska få chansen att prata med varandra under fyra långa timmar, hälsar Benny. Vi kan prata om kärlek, i alla dess former. För de allra flesta frågor jag får vid privata sittningar, handlar just om kärlek.

Tidningen Nära har anordnat andlig telefonjour med många av oss mediala profiler under 2021 och det har varit så uppskattat! Men jag vet också att många inte kommit fram, därför vill jag bjuda in er till detta ”änglamöte” då fler får chansen att ställa frågor som ligger er varmt om hjärtat.

Benny tipsar om att innan du ringer är det bra att du skrivit ner två eller tre frågor på ett papper, så att du vet vad du vill prata om när du kommer fram. För det är lätt hänt att bli lite nervös när Benny svarar och då glömma bort
vad det var man ville fråga om.

– Jag vill bjuda dig på en fin pratstund fylld av svar och vägledning, säger Benny. Jag räknar med att vi talas vid i 5–7 minuter och då kan du ställa privata frågor som gäller allt levande omkring dig – dina barn, svärmor, din partner, kanske ditt djur. Och givetvis fråga om det som gäller dig själv! Men det är alltså ingen seans, så vi pratar inte om de som finns på Andra sidan.

Varmt välkommen att ringa mig!

Kram Benny

Så här gör du!

RING:

Benny Rosenqvist: 0939-7931.

OBS! Detta nummer gäller endast under de fyra timmar Bennys telefonjour pågår! Tyvärr har Comviq inte stöd för upplägget med telefonin och för kunna garantera att alla samtal debiteras korrekt kan vi inte
ta emot samtal från dem.

TIDPUNKT:

14 december kl 17–21.

BETALNING:

Samtalet kostar 19,90 kr/minut. Kostnaden för ditt samtal kommer per automatik på din telefonräkning. OBS! Kostnaden tickar i gång först när du kommit fram till Benny.

TÄNK PÅ:

  • Att vara väl förberedd på vad du vill fråga om!
  • Ditt samtal får vara högst 7 minuter långt!
  • Vi kan inte garantera att alla som ringer kommer fram, men lovar att Benny gör sitt bästa för att hjälpa så många som möjligt.

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.