Anna-Lena: Leta i garnkorgen

Brita har förlorat nycklarna till sitt lantställe och har letat överallt. Anna-Lena Vikström är sierska och specialiserad på att hitta försvunna saker.

Foto: Shutterstock

Hej Anna-Lena! Jag har förlorat nycklarna till mitt lantställe. Det är en nyckelring med cirka fem nycklar. En nyckel är till lillstugan som ligger i ett skinnfodral på samma nyckelring. Det finns också nycklar till redskapsboden. Jag har letat överallt men jag kan inte hitta dem. Tacksam för hjälp.
BRITA

Anna-Lena svarar:
– Här får jag känslan av ett annorlunda ställe! Först ser jag en träveranda. Det första jag ser är en tv, ett vardagsrum. Sedan ser jag en korg med garn eller tyg. Jag tror att du ska leta i en korg i vardagsrummet.

Kommentar:
Då ska jag leta på mitt lantställe för i vardagsrummet har jag korgar med garn. Det är där jag går in från verandan när jag har varit ute i trädgården. Jag som var rädd att vildsvinen hade tagit dem och grävt ner dem någonstans.

 

Vill du också skriva till Anna-Lena? 

 

Du vet väl om att Anna-Lena har en webbkurs där du kan lära dig att komma i kontakt med änglar? Här hittar du den!

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.