Benny Rosenqvist: Hästen och koltrasten är tecken från din pappa

Efter att Johannas pappa gick bort drömde hon ofta om olika djur men mest om en stor brun häst som galopperade. Hon tänkte ofta att det var pappa som äntligen kunde springa igen, då han var förlamad i sina ben sen många år. Hon frågar mediet Benny Rosenqvist vad det kan betyda.

Text: Benny Rosenqvist
Foto: Getty Images

Johanna frågar:

Jag googlade på andedjur efter en fin händelse i vintras med en morgonpigg och väldigt närgången koltrast. Kanske finns ett budskap i min händelse? Jag brukar mata fåglarna med krossade talgbollar på väg till min bil tidigt på morgonen. De sitter ofta en bit ifrån och väntar, men denna morgon hade det kommit lite snö och en av koltrastarna flög med bort till min bil och satte sig på bilens tak. Vi var nära varandra, kanske 20 cm, jag kunde nästan sträcka ut min hand med mat. Det kändes som att vi hade en kontakt och det gjorde mig glad och varm på insidan.

Ett annat fint minne är att jag efter min pappas bortgång ofta drömde om olika djur men mest om en stor brun häst som galopperade. Tänkte ofta att det var pappa som äntligen kunde springa igen, då han var förlamad i sina ben sen många år. Hans önskan var att kunna springa igen och detta gav mig lite tröst i sorgen.

Vänligen Johanna

Benny svarar:

Det är så fantastiskt när andevärlden använder djur som tecken och djuren lånar ut sin kropp för att visa att andevärlden finns. Du har fått en hälsning från din pappa via fågeln, för så närgångna är de inte annars. Du har verkligen fått känna din pappas kärlek och energi och jag blir rörd när jag tänker på hur djurvärlden agerar som bärare för våra släktingar. Hästen i drömmen var givetvis din pappa, en symbol för att han sprang. Så fint med den friheten! Hästen det mest känsliga och andliga djuret på land, så om någon reagerar på att Andra sidan är nära, är det just hästen. Du har fått tecken från din pappa som var en mycket känslig och fin man.

Kram Benny

Skriv till Benny Rosenqvist

Du kan också fråga Benny om andlighet, eller om något känns tungt och du behöver lite vägledning. De frågor som besvaras publiceras i tidningen.

Skriv till Benny: Adressen är Tidningen Nära, ”Fråga Benny”, Story House Egmont, 205 07 Malmö. Du kan också mejla till benny@tidningennara.se

Mer information om Benny finns på: www.bennyrosenqvist.se

Gå en av Benny Rosenqvists webbkurser:

Benny lär dig om healing

Benny lär dig meditera

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.