Kommunicera med telepati: Så övar du upp din förmåga

Händer det att du tänker på någon i din närhet och sekunden efter ringer just den här personen? Eller att du och den du lever med säger precis samma sak samtidigt? Det är telepati! En form av energiöverföring som du kan öva dig till!

Text: Benny Rosenqvist
Foto: Shutterstock

Telepati och tankeöverföring är samma sak. Det är en förmåga som visar att även vi människor faktiskt är djur. För djur pratar ju telepatiskt med varandra.

Men den tekniska utvecklingen med datorer och mobiler stör vår telepatiska förmåga och gör att vi blir sämre på att använda vår inkänningsförmåga. Därför är det bra att avskärma dig från all teknik då och då och landa i din känslighet.

LÄS ÄVEN: Forskaren: Studier visar att medialitet förbättrar livskvaliteten

Så fungerar teletapi

Egentligen är telepati en frekvens av energi, det fungerar ungefär som en mobiltelefon, faktiskt. När man jobbar med telepati så sänder man ut en kommunikationsslinga till personen som berörs. Så egentligen behöver vi inga mobiltelefoner!

Den telepatiska förmågan fungerar bättre med en del människor, det beror på att vi människor är olika energier. Du har säkert upplevt att du mår bra med en del människor och andra människor har du ingen ”bra kemi” med. De människorna är det svårare att kommunicera med, även telepatiskt.

En person som står dig nära kan fylla i dina meningar och tänka samma sak. Ni befinner er på samma frekvens.

Mammor och pappor har ofta telepatisk kontakt med sina barn. Ofta känner de på sig att något har hänt när olyckan är framme.

LÄS ÄVEN: Be universum om svar: 5 verktyg för att kontakta andevärlden

Och är man förälskad i någon så kan man överföra en telepatisk doftkod. Känner du någon gång din älskades doft på långt avstånd kan du vara säker på att han eller hon tänker på dig.

Men så finns det också ofrivillig telepati. När någon du inte vill ha kontakt med pockar på din uppmärksamhet. Kom ihåg att det är du som bestämmer, du kan när som helst klippa av kommunikationstråden. Tänk dig att du stänger av telepatiskt. Tryck på en osynlig knapp där det står ”blocka”, precis som du kan blockera samtal i din mobiltelefon.

Bra på djurkommunikation

Men bortsett från ofrivillig telepati är det ett fantastiskt kommunikationsverktyg. Du kan ju till exempel skicka goda tankar till någon du tycker om, det är en form av frekvenshealing.

Det är ett verktyg som alla kan använda, men det gäller att öppna kanalen och tro på att det fungerar. Försök inte inbilla dig att det är dina egna tankar, utan var mottaglig för att det är budskap.

LÄS ÄVEN: Hönan Birgin tackar för cykelturen: Djurkommunikatören berättar

Ju bättre du blir på telepati desto lättare har du sedan för att kommunicera med djur. Om du vill öva på ditt husdjur kan du börja med att tänka exempelvis ”koppel”, när det är dags att gå ut eller ”pussar” när du känner för lite kärlek! Lycka till!

Vill du lära dig mer om djurkommunikation? Gå Anna Strandlinds kurs

 

Öva på tanke­överföring

  • Låt en vän sitta i ett annat rum och skicka tankar till dig. Mottagaren sitter ner och slappnar av och andas meditativt. Försök att rensa hjärnan från yttre faktorer.
  • Börja gärna med enkla saker som frukter, symboler eller korta ord. Om man som sändare exempelvis ska skicka ordet ”sol” kan man både skicka ordet med de tre bokstäverna och bilden av en sol.
  • Blunda och tänk på ordet/bilden. Bildmänniskor har lättare för att ta emot bilder medan andra har lättare för att uppfatta ord.
  • Öva gärna med någon du känner och/eller står nära. Ni är på samma frekvens, då är det lättare att använda sig av telepati.

LÄS ÄVEN: Bennys bästa tips: 5 vägar att få din andlighet att växa

Läs mer

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.