Näras andliga bloggare skriver för dig

Tidningen Nära har fått en ny, snygg bloggportal där du hittar massor av inspiration för ditt andliga växande. Helena-Magdalena och Katarina kanske du känner igen sedan tidigare. Men energiknippet Josefine Gaude är Näras senaste tillskott. Här får du lära känna henne bättre!

Text: Paulina Holkenberg
Foto: Shutterstock

Hej Josefine! Varmt välkommen som bloggare hos Nära! Du är utbildad coach och healer. Berätta om ditt andliga arbete!
– Tusen tack! Ja, precis det stämmer fint! Ja, jag har alltid jobbat mycket med inredning, design och feng shui, men jag kände att något saknades så jag valde att satsa på den spirituella utvecklingen och vidareutbilda mig till Reiki Master och coach.

– Så jag skulle vilja säga att jag jobbar från ett andligt perspektiv där jag knutit ihop Reikihealing, coaching och inredningsdesign. Mitt stjärntecken är ju skytt så jag älskar variation och att ha många bollar i luften samtidigt. Jag delar gärna upp mina dagar och fokuserar på mina olika inriktningar. För tillfället har jag tre dagar i veckan som jag jobbar som inredningsdesigner, en dag med coaching, en dag med Reikihealing-utbildningar och behandlingar och en dag i veckan skriver jag, så det är fullt upp!

Du bloggar om andlighet i vardagen. Vad är det?
– Ja enligt mig är det att vara mänsklig, att ha som intention att leva efter de tolv universella lagarna varje dag. Att bara se kärlek, vara närvarande, se allt från den positiva sidan och vara uppmärksam på alla mirakler som sker. Och framför allt att känna tacksamhet!

Beskriv dig själv med tre ord!
– Glad, ärlig och lycklig.

De som känner dig vet att du har mycket energi. Vad får du din energi och positiva kraft ifrån?
– Ja, jag har extremt mycket energi och övning ger färdighet! Jag lägger ner väldigt mycket tid och fokus på att hela tiden balansera mina energier och att ta hand om mig själv. När jag behöver fylla på energi så spenderar jag tid ute i skogen. Naturen ger väldigt mycket energi. Det gör även min dotter, så jag brukar leka med henne. Jag får tillbaka mycket energi genom att släppa taget och släppa loss mitt eget inre barn, det väcker min kreativitet.

– Dessutom börjar jag varje dag med att lista vad jag är tacksam för. Jag tänker och ser hur varje dag är helt underbar och hur många mirakler som kommer att ske. Jag ler och skrattar, till och med åt mig själv när jag sminkar mig på morgonen, för då möts jag av mitt eget leende.

I bloggen delar du med dig av tips och råd för att få varje dag att bli bästa möjliga. Vad är ditt bästa tips för någon som vill höja sin frekvens och få mer energi?
– Wow, jag skulle kunna skriva en hel bok om detta, men kortfattat kan jag säga: Öva, öva och fortsätt att öva. Fokusera din intention på att du ska och kommer att öka din energifrekvens. Skriv och upptäck vad du är tacksam för.

– Spendera tid utomhus så att du syresätter din kropp med syre och rör på din fysiska kropp. Skäm bort dig själv för att du är värd det! Utan att döma dig själv så gå igenom hela ditt livsmönster: Bär du de kläder som du känner dig snygg i? Spenderar du din fritid på ett sätt som ger dig energi? Vad kan du ta in i ditt liv som får dig att skratta och öka din glädje?

Du är ensamstående mamma, har du något bra råd att ge andra som kämpar med att få ihop livspusslet?
– Var snäll mot dig själv, det finns inga måsten. Även om tvättkorgen svämmar över så kan det vänta någon dag till och du behöver inte känna stress och press över att laga den perfekta maten varje dag, det är okej att det blir korv och makaroner ibland.

– Ta ner kraven och njut av tiden med dina barn och kom ihåg att det finns ingen bättre förälder till ditt barn än du! Prioritera och känn sedan efter att dina prioriteringar stämmer med ditt sanna jag. Sov på saken och ha sedan en fokuserad och stabil intention att det är snart, att det är så din verklighet ser ut.

– Jag har min dotter måndag – fredag och jag har gjort mina prioriteringar enligt följande: Prio 1: Jag och min dotter. Prio 2: Min egentid och mina djur. Prio 3: Driva och utveckla mitt företagande.

– Se vad som händer när du har tydliga prioriteringar i ditt liv. För mig gav det bra fokus och det gjorde det lättare att släppa jobbet när jag kom till dagis.

Vad planerar du att skriva om framöver?
– Jag tänker fördjupa mig lite i de tolv universella lagarna och skriva ur ett kreativt och vardagligt perspektiv.

Det här är Josefine:

Ålder: 29 år.
Bor: I Danderyd.
Familj: Caroline 3,5 år, Hunden Morris & Katterna Molly & Isabelle.
Gör: Egenföretagare inom Coaching, Reiki Healing & Inrednings Design.
Intressen: Vara ute i naturen, njuta av goda middagar, gå på SPA och resa.
Blogg: Läs den här!

 

 

Fler av Näras bloggare


Helena-Magdalena Ivekrans

Mediet Helena-Magdalena bloggar om energier, frekvenser och om hur du kan använda attraktionslagen för att skapa ditt drömliv. Andra ämnen som Helena-Magdalena berör i sin blogg är bland annat indigo- och kristallbarn samt astrologi. Med sitt positiva språk inspierar och peppar hon sina läsare till att hitta sitt sanna jag.
Läs Helena-Magdalenas blogg här.

  

Katarina, bloggareKatarina Campagnola

Näras egen astrolog Katarina lär dig förstå hur stjärnorna och planeterna påverkar oss! På ett enkelt sätt skriver hon om hur du, utifrån ditt stjärntecken, mår just nu, vad du behöver jobba på och vad astrologin säger om framtiden. Hon skriver också om hur nymåne, fullmåne och solförmörkelse påverkar energierna och flöder.
Läs Katarinas blogg här.

Fler artiklar

Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.