Pierre: En ängel healade dig

Britt-Inger har väckts av mystiska knackningar och ljus. Hon frågar Pierre vad det var som egentligen hände.

Hej Pierre! Natten till den 5 november förra året väcktes jag av knackningar i husväggen. När jag tittade upp mot taket såg jag att det lyste och ”flammade ” av ett starkt, orange sken. Jag tittade på det under en tid, sedan tonade det bort. Jag somnade om, blev väckt igen och uppmanad att titta. Mot mig kom ett blått klot, det gick in i pannan och fortsatte genom hela min kropp. Det hände väldigt snabbt och jag kunde under tiden känna vartenda hårstrå resa sig! Sedan kom en lugn känsla över mig och jag somnade igen. Snälla Pierre, vad var detta? Tacksam för svar.
Mvh Britt-Inger

Pierre svarar:
– Hej där! Jag mediterade på din fråga och fick till mig att det var en ängel som healade dig och rensade dig från stress och oro. Vid det andra tillfället så kom en äldre släkting igenom som kändes som en mormors eller en farmors energi. Detta var mycket positivt för dig. Allt gott!
Bästa hälsningar Pierre

 

 

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Nyhetsbrevet kommer till din e-post en gång i veckan med nyheter om vad som är på gång.

Du kan också göra en avanmälan om du av någon anledning inte vill ha Näras nyhetsbrev eller ändra din e-postadress. 

Skicka mig även erbjudanden från Egmont Publishing, som äger Tidningen Nära, och våra partners.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.