Pierre Hesselbrandt: Ert hus behöver renas av ett medium

Lena och Micke besväras av tunga energier i sitt nyköpta sommarhus och undrar vem det är som gör dem så trötta. Pierre Hesselbrandt svarar.

Text: Pierre Hesselbrandt
Foto: Shutterstock

Hej Pierre!

Vi är ett medelålders par som med lite tur fick köpa ett 90 kvm stort sommarhus som det var tänkt att vi skulle bygga ut och vinterbona. Men när vi är där blir vi trötta och får svårt att andas. Min man känner av det även han och det känns irriterat. Vi har även sett skuggfigurer ibland. Vi gjorde lite efterforskning och det visade sig att tidigare ägaren dött i covid-19. Vi köpte huset av hans son. Vem gör oss trötta? Hoppas du kan svara oss snarast.

Vänligen Lena och Micke

Pierre svarar

Hej där! Hm, det låter som att mannen är kvar i andlig form och troligen inte gått mot ljuset eller så vill han inte lämna huset. Ni känner in minnesenergin också så han fick svårt att andas och var mycket trött. Huset skulle behöva renas av ett duktig medium eller två. Det känns ganska tungt fast egentligen inte elakt. Så be ett bra medium komma dit. Ni finner säkert det i tidningen Nära. Hoppas det ordnar sig.

Kram Pierre

 

Vill du också ställa en fråga till Pierre?

Du kan fråga om relationer, eller om något känns tungt och du behöver lite vägledning. De frågor som besvaras publiceras i tidningen.

Adressen är Tidningen Nära, ”Pierre”, Story House Egmont, 205 07 Malmö. Du kan också mejla till pierre@tidningennara.se Försök hålla din fråga kort. 


Testa någon av Pierres webbkurser:

Pierre Hesselbrandt: Olika sätt att spå

Pierre Hesselbrandt: Personlig och medial utveckling

Pierre Hesselbrandt om hemsökta hus

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Fler artiklar

Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.