Nyhet: Pierre Hesselbrandt och Tanja Dyredand följer med på Näras kryssning!

Vi är väldigt glada att kunna berätta att Pierre Hesselbrandt och Tanja Dyredand tillkommit som föreläsare på Näras kryssning. Wow, vilket fantastiskt program vi har! Boka din biljett nu, för snart är det fullsatt.

Den 16–17 oktober, när Viking Line Cinderella glider ut på Ålands hav, är båten fylld av Nära-läsare och fantastiska föredragshållare. Det tidigare programmet som är klart sedan länge.

Läs mer om kryssningen och boka din biljett här!

Våra medier och föredragshållare som bjuder på allt från storseanser och healing till trumresor och inspelning av spökpodd! Men du som resenär kommer att få mer än så, för ytterligare två härliga profiler kommer att åka med och bjuda på andlig underhållning.

Näras älskade profil sedan många år – Pierre Hesselbrandt – dyker upp ombord! Pierre kommer i höst att vara aktuell med en ny bok om mediala barn och det blir bokrelease på kryssningen! Han kommer även att föreläsa om just mediala barn, både på söndagen och måndagen och avslutar med att spå några av er som kommer och lyssnar! Självklart säljer och signerar han sin nya bok, och även de två tidigare, så ta chansen att få en signerad bok med hem och byta några ord med detta magiska medium.

En nyare profil i Nära är Tanja Dyredand, initierad shaman, certifierat medium, healer och författare. Tanja kommer att bjuda på två olika föreläsningar på kryssningen. Det blir en shamansk resa där hon hjälper dig att möta ditt kraftdjur. Dessutom kommer Tanja att leda kristallhealing då hon med hjälp av sina klangskålar får oss att sjunka in i vårt inre, en resa till själslig frid och ro och för att få våra chakran i balans. Vilket passar perfekt när vi ska orka med att ta in och njuta av allt spännande som erbjuds under kryssningen. Du kan också ta med din favoritkristall och få den laddad på plats!

Tanja kommer även att sälja sin bok Magi för själen samt den nyutkomna ljudboken Starseed Bliss – Meditera med stjärnorna.

Hoppas att vi ses på kryssningen 16–17 oktober!

Näraredaktionen

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.
Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.