Helena-Magdalenas astroguidning för vecka 1

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Shutterstock

Vecka 1, 2020

Tiden 30/12 – 5/1

 

Jag hoppas att du haft underbara helger tillsammans med nära och kära!
Nu startar ett nytt år, med nya möjligheter och visst är det underbart att blicka framåt och sätta nya mål!

Under denna första vecka på året så rör sig himlens budbärare Merkurius framåt i Stenbocken, där han bildar en fin aspekt till Uranus under måndagen 30/12. Nu kan du få nya, spännande idéer och din tankeverksamhet kan bidra med att tänka på ett helt annat sätt. Du kan komma att ge helt andra nyårslöften än vad du brukar göra, för Uranus är rebellisk och ger oss längtan efter att gå helt nya vägar! Du kan också få spännande nyheter!


På torsdagen den 2/1 möter Merkurius, himlens budbärare Jupiter som står för högre medvetande och expansion. Nu kan du se saker och ting ur ett högre medvetande och kan få rätsida på det du kanske inte tidigare har förstått! Du kan boka en resa, en utbildning eller bli helt uppslukad av en bok som handlar om visdom och mystik!

 

På fredagen den 3/1 går Mars, planeten för motivation och drivkraft in i Skytten. Här trivs han väldigt bra och nu känner du att energin kommer tillbaks och du vill ut och röra på dig! Antingen en lång promenad, en stund på gymmet eller så kanske du bokar en resa som tar dig till nya spännande platser!

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.


Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

 

 

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.