Helena-Magdalenas astroguidning för vecka 3!

Text: Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt
Foto: Shutterstock

Tiden 13 januari – 19 januari, 2020

Denna vecka präglas av att Solen passerar de mäktiga planeterna Saturnus och Pluto, se gärna förra veckans inlägg för att få större förståelse för dessa planeters influenser över oss. Vi har flera planeter i Stenbocken och mycket för oss handlar givetvis om att få ordning och reda på saker och ting. Det är en perfekt tid att skapa nya rutiner och hålla våra nyårslöften!

Venus, planeten för feminin energi, harmoni och de sköna konsterna går in i spirituella Fiskarna den 14/1. Det skapar en underbar energi för att skapa en vackrare värld på olika sätt. Var kreativ och låt din konstnärlighet komma till uttryck. Skriv, måla, sjung, dansa, försköna ditt hem och låt den feminina kraften och din fantasi blomstra. För Fiskarna, Skorpionen och Kräftan är det en fin tid för kärlek!

Den 15/1 möter Venus Uranus i en spännande position och plötslig kärlek kan uppstå med någon du inte alls hade förväntat dig.

Den 16/1 går himlens budbärare Merkurius in i Vattumannen, här trivs han förträffligt och vi kan förvänta oss intressanta samtal och givande diskussioner de kommande veckorna. 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.


Jag önskar dig en spännande vecka!

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.