Helena-Magdalenas astroguidning för vecka 5

Helena-Magdalenas astro-guidning för veckan!

Vecka 5, 2020

Tiden 27 januari – 2 februari

 

Detta är en vecka då det är lite lugnare på stjärnhimlen. Men några transiter har vi att se fram emot!

Så här påverkas vi av de olika planeterna

 

På måndagen den 27 januari möts himlens kärlekspar; Venus och Mars i en ansträngd transit. Venus och Mars skapar passion i relationer och om det finns spänningar under ytan så kan det uppstå heta diskussioner nu. Försök att hålla humöret på en nivå som gör att ni kan använda denna starka passion till att hitta lösningar istället för att gräla! Låt kärleken och passionen blomstra! Om du inte är i en kärleksrelation kan du bli attraherad av någon nu, men tänk efter så det inte bara är en fysisk attraktion utan att det finns mer att bygga på,, för på måndagen den 27 januari möter Venus Neptunus i Fiskarnas tecken och det är lätt att se livet genom rosa solglasögon nu. Du kan ha en tendens till att bara se det du väljer att se och inte hela bilden. Romantiska drömmar kan få dig att segla på moln, det är underbart i sig, men som sagt var ha koll på vem det är du förälskar dig i egentligen!

 

På tisdagen den 28 januari möter dessutom Mars Neptunus i en utmanande transit och det kan få dig att fundera på vad som driver dig i livet, vad du vill och vart du är på väg. Du kan känna att du tvivlar en del på dig själv och de val du har gjort. Släpp det gamla nu och sikta framåt i stället. Det är ingen idé att bära runt på en tung ryggsäck med en känsla av misslyckanden. Du lever inte i gårdagen, du lever här och nu och i morgon är en ny underbar dag!

 

Resten av veckan flyter på utan några större händelser på himlen!

 

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.


Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

 

 

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.