Helena-Magdalenas astroguidning: Så blir vecka 4!

Helena-Magdalenas astro-guidning för veckan!

Vecka 4, 2020

Tiden 20 januari – 26 januari

Så här påverkas vi av de olika planeterna


På måndagen den 20 januari går solen in i Vattumannens tecken och vi får alla lite mer av luftens energi. Luften står för tankar, kommunikation och vi kan längta efter att lära oss nya saker, tänka i nya banor. Vi känner oss alla lite friare när Stenbockens energi lättar lite grann.

 

På onsdagen den 22 januari möts Venus och Chiron i en fin aspekt. Venus skapar hamoni och balans och Chiron skapar helande och läkande. Så det är en fin, mjuk och kärleksfull aspekt.

 

Under torsdagen den 23 januari skapas en lite tuff aspekt mellan Solen och Uranus. Så det kan vara bra för oss att hålla koll på vårt humör då vi kan bli upprörda lättare än vanligt. Plötsliga händelser kan också ställa till det för oss, som att mobilen vägrar fungera eller annat som kan störa dina dagliga rutiner.

 

På torsdagen den 23 januari skapas även en fin transit mellan Venus och Jupiter, alltid när Venus och Jupiter möts i en positiv transit så kan vi förvänta oss att allt flyter på ett härligt sätt. Vi kan dock vilja strunta i alla plikter och njuta av livet istället. Detta är en väldigt positiv aspekt för att göra investeringar. Det sociala livet blomstrar!

 

På fredagen den 24 januari har vi en vacker nymåne i Vattumannens tecken! Nymånen är alltid en perfekt tid att sätta nya mål och sätta i gång med nya projekt. Se det som en underbar dag att så, sen kan du förvänta dig att skörda det du sått vid fullmånen i Vattumannen den 3/8. Du kan tänka utifrån att det inte behöver vara blommor du sår, utan projekt, förändringar du vill skapa och mål du vill uppnå. Vattumannen står för nya, intressanta tankar och idéer och du kan skapa nytt utifrån att vara nytänkande nu!

 

Den 25 januari möts även Merkurius och Mars i en gynnsam aspekt och det som verkligen driver och motiverar dig kan du nu utrycka på ett klart och tydligt sätt! Du håller hög arbetstakt och har en härlig känsla av att du tänker ge allt för att lyckas!


Så det blir en härlig, livlig vecka! Tänk nya tankar, sätt nya mål och hitta flödet!

 

 

Du kan läsa om hur de olika planeterna påverkar just ditt tecken i horoskopet som finns i tidningen.


Jag önskar dig en spännande vecka!

 

Ljus och kärlek,

Helena-Magdalena

 

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.