Agera kärlek och gör skillnad!

Det talas mycket om att vi gått in i en ny tid, en energi, en medvetandehöjning. Många missuppfattar detta och tror att detta i sig är lösningen för oss människor och vår jord, men det är en fälla som jag ser det.

Text: Jai Thornell
Foto: Shutterstock

Det spelar ingen roll hur energierna ändras eller medvetandet ökar, om vi inte använder det. Vi behöver med andra ord göra något – agera! Det blir annars som att få en gåva och sedan inte använda den.

 

Om vi vill visa oss själva och andra att det faktiskt sker förändringar så behöver vi alla, var och en, agera i enligt med detta. Annars skjuter vi ansvaret ifrån oss till någon annan eller ”något” annat som ska fixa det. Det blir som en ”quick-fix” där man sitter som en fågelunge och väntar på att bli matad med näring. Om det varit menat så, hade vi alla varit medvetna och upplysta redan från början.

 

Medvetandehöjningen tillåter, som jag ser det, hjärta och hjärna att samverka. Vänster och höger hjärnhalva. Yin och yang. Kvinnligt och manligt. Dessa är inga motsatser, utan beroende av varandra. Att agera kärlek innebär att min person närmar sig själen. Att jag medvetet och aktivt varje dag övar på att vara sann och kärleksfull mot mig själv och de jag möter.

När jag agerar kärlek väljer jag inte bort det dåliga, jag väljer istället det som är bra. Jag fokuserar på det goda, inte det dåliga. Jag ser förbi och bakom mitt och andras egon och kan på så sätt uppleva samhörigheten. Att agera kärlek är att göra skillnad för mig själv och andra. Att agera kärlek är att be om hjälp när jag behöver det. 

 

Ringarna på vattnet i denna kärleksenergi sprider sig och bidrar med energihöjning och medvetandehöjning, på riktigt.

 

Per Ola Thornell

Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.