Andligt intresse förenar människorna

I filmen ”The Shift” med Dr. Wayne W. Dyer så ser man hur han varje morgon direkt när han vaknar tackar tre gånger för att han får vakna till en ny dag.

Text: Jai Thornell
Foto: Shutterstock

I filmen ”The Shift” med Dr. Wayne W. Dyer så ser man hur han varje morgon direkt när han vaknar tackar tre gånger för att han får vakna till en ny dag.

 

Filmen handlar bland annat om vikten av att följa sin inre sanning och göra det som inspirerar en i livet. För mig är detta en absolut sanning. Jag älskar verkligen mitt arbete inom det  andliga oavsett det handlar om mitt mediumskap, min lärar- och terapeutroll eller mitt författarskap.

 

Och jag älskar framför allt att möta de människor som vill förändra i sina liv, som vill utvecklas både andligt och personligt.

 

I Sverige växer det andliga sökandet och även om det finns en och annan lurendrejare samt en del krimskrams, så överväger med lätthet ärligheten och det sanna sökandet och arbetet.

 

Varje dag, varje vecka, varje månad och år, möts vi sökare här på Näras hemsida, på olika internetforum, på kvällscirklar, kurser eller bara över en god fika för att umgås med varandra, för att dela vårt andliga intresse - visst är det fantastiskt!

 

Få intressen ger sådan glädje och inspiration som det andliga sökandet. Och på köpet får man personlig utveckling, ljus och kärlek, magi, mirakel och mystik. Jag är övertygad om att vi bara sett början på denna andliga utveckling.

 

Oavsett vilken tro vi har så är det just den kärleksfulla, andliga vägen vi sökare valt att slå in på som förenar oss. Faktum är att det är mer som förenar oss än som skiljer oss åt. Sann andlighet förenar människor i Sverige och resten av världen.

 

Jag är så tacksam att få vara en del av detta. Och jag är tacksam för att du också är det. Så jag säger som Dr. Wayne W. Dyer; Tack, tack, tack!

 

Per Ola Thornell

Publicerat

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.