Anna Strandlind: Ärkeängel Jofiel hjälper dig njuta nu

Det är den kvinnliga ärkeängeln Jofiel som hjälper oss att se det vackra i livet och glädjas åt det vi har. Anna bjuder på en bön som du gärna får rikta till Jofiel om du vill ha hjälp.

Text: Anna Strandlind
Foto: Shutterstock

Den ärkeängel som heter Jofiel är ”skönhetens” ängel vill jag påstå. Hon älskar allt fint i världen och kan också hjälpa oss människor att se och uppleva just detta. Min erfarenhet är att hon kommer som en frisk, härlig vind när man ber henne om hjälp. Du behöver ju inte uppleva henne på samma sätt, det är individuellt. Men hon vill hjälpa oss att skapa ro i våra sinnen och få ordning i våra hem, även runt omkring oss. Hon vill att vi ska njuta av skönheten och känna glädje över allt fin vi har.

 

Det är stärkande att ha henne vid sin sida. En sorts harmoni och energi skapas och man kan även uppleva att man får hjälp med att få in ny energi i sitt hem om det känns lite tungt. Så öppna fönstren och vädra, bjud in henne. Och känner du att du är tappad på energi, att du är låst, be henne hjälpa dig. Hon kommer med vibrerande kärlek och godhet. Energin blir verkligen påtaglig, så bjud in henne!

 

Denna ärkeängel är väldigt ”direkt”, hon drar inte ut på saker utan hjälpen sker tydligt och bestämt. Hon hjälper oss att vakna till och lyssna. Hon vill också mer än gärna lyfta fram all skönhet i livet och  få oss att dra ner på tempot så att vi kan känna och uppleva alla de fina stunderna.

 

Denna ängel hjälper oss med närvaron i livet, att inte tänka bakåt eller framåt utan att njuta nu. Att verkligen uppskatta det vi har framför oss precis nu…

 

Här är förslag på enbön som du kan be om du vill ha hjälp utav denna ärkeängel:

 

”Tack ärkeängel Jofiel för att du hjälper mig att stanna upp och känna skönheten till mig själv, andra och det som finns runt omkring mig. Jag vill gärna samarbeta med dig för att uppleva min inre styrka och skönhet. Jag är tacksam att du hjälper mig att få ordning på det som känns rörigt i mitt liv och att du för in ny, vibrerande, kärleksfull energi i mitt hem och där jag befinner mig idag. Tack för all din hjälp som jag med glädje tar emot nu, tack!”

 

Varmaste kramen från mig!

Anna

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.