Anna Strandlind: Bestäm hur din dag ska vara …

Det är du, och ingen annan, som bestämmer om idag ska bli en härlig dag. Det du visualiserar är det du får tillbaka –rikedom, lycka, kärlek. Våga tro på attraktionslagen!

Text: Anna Strandlind
Foto: Shutterstock

När vi skapar de högsta vibrerande energierna och tillåter oss att visualisera och känna detta, så blir det en sanning i vår vardag. Vad jag menar är alltså att vi i förväg kan bestämma oss för vilka upplevelser vi helst vill ha i våra liv.

 

Det kan ju låta lite för enkelt för att vara sant, men det fungerar så i verkligheten. Om du kommer på dig själv med att ha ett negativt sinne alltför länge, kan du faktiskt be änglarna att ta emot dessa känslor, så hjälper de dig att förvandla dem till stor kärlek och positivitet istället. De hjälper dig mer än gärna med allt. Ha tillit!

 

Varje stund och varje dag så finns det alltid en tänkbar bästa väg i det du gör och upplever. Du styr åt vilket håll du vill gå, det positiva eller negativa spåret.

Vad är det som gör att vi ibland väljer det negativa hållet? Har det med vårt eget förhållningsätt att göra? Det vi gör mot oss själva? Ja, så kan det vara. Om vi ständigt upplever en stress som är negativ, så kan det vara svårt att skapa den där högsta, vibrerande, kärleksfulla energin som gör att vi och andra mår gott. Eller hur? Visst kan vi känna igen oss i detta?

 

När vi börjar känna att vi förtjänar kärlek, som är den högsta energin, och ställer in vår egen frekvens på detta, så får vi samma frekvens tillbaka. Vi kan alltså bestämma detta själva. Människor som pratar om lycka och handlar efter det, får lycka tillbaka i sitt liv. Personer som pratar om rikedom och handlar efter det, får det i sitt liv. Där du lägger ditt fokus, där skapar du ditt resultat.

Det jag egentligen pratar om är attraktionslagen. Hur vill du att din dag ska se ut? Tillåter du dig själv att visualisera och skapa ditt innehåll redan på morgonen, i dina känslor?

 

Du förtjänar all storhet i ditt liv, men känner du det själv? Om inte, försök tänka och känna om. Änglarna anser att vi alla är av storhet och att vi ska känna detta med ljus och kärlek. Du kan bestämma dig för att din dag blir underbar och härlig idag. Vad har du att förlora på det? Inget! Du är vinnaren av din dag, om du bara tillåter det.

 

Varmaste kramen från mig,

Anna

Anmäl dig till Näras nyhetsbrev!

Få alla våra nyheter direkt i din inkorg, varje vecka:

Jag har läst och godkänner villkoren.

Prenumerera

Nära är en tidning som skriver om andlighet och inre välbefinnande. I tidningen medverkar det kända mediet Benny Rosenqvist och flera andra intressanta personligheter.